Искам да кажа ... (17)_29.12.2014-04.01.2015

• 46 796
  • 1 018
  •   1
Отговори
# 450
  • В Космоса
Nefertarri, всички се променяме с времето. И аз осъзнах, че хора с които съм се чувствала много добре до преди време, сега са ми станали леко далечни. Грабва ни всички ежедневието, различни проблеми, грижи, трупаме опит в живота и гледаме с различни очи на него, различни  изводи си правим, започваме да вярваме в различни неща и пр. и пр.
Семейството е най-най-най-важното нещо сега.

# 451
  • Sofia
Привет,привет!
Студ навън,а?
Ще пропусна спорта днес. Мързеливо и схванато ми е. Ама,това е от много лежанка  ooooh!
Моите мъже са се цанили за среднощен тенис-от 22 до 24 ч.  Shocked Мен може да ме метнат на някакво кино по път,че саклетясах дОма. А и някаква гозба трябва да измисля,че пуйката вече ни омръзна.

Акаша, съчувствам ти. Много боледуване  Rolling Eyes Да ви е за последно за сезона/годината  Hug

# 452
Ще помоля да ми кажете какъв сос да направя към зелевите сърми и кога да го сложа. Сърмите ги завивам, редя в тенджера, притискам с чиния и соса??
Nefertarri, всички се променяме с времето. И аз осъзнах, че хора с които съм се чувствала много добре до преди време, сега са ми станали леко далечни.
Семейството е най-най-най-важното нещо сега.
Не мога да се чувствам добре с хора, които се кефят на 5л ракия в туба, постват това във ФБ и малееее  ooooh! Само аз ли не се кефя на това? То явно и затова ми дадоха игнор  Thinking
Чакам за соса съветите ви  Hug

# 453
За много години, мои виртуални другари! Да сте ми живи здарви, весели и засмени през цялата година, в темата очаквам да чуя много хубави новини, най- са ми мили тези дето чакат бебенца и от все сърце им желая да ги споходи това най- голямо щастие!
Нямах време да ви наглеждам тези дни, лудницата беше голяма, но всичко мина чудесно, много се забавляваха гостите и ние покрай тях:) Днес част от тях отпътуват и идват други, как ще издъри персоналът на тази атака не знам, до неделя ще е зора.
Каченето по Коледа замина по Нова година, голямо тичане тичах:) От неделя започвам пак фитнеса, Лили е права в разсъжденията си, мен адски ме мързи да правя кардио, тренирам повече с тежести, малки, но с много повторения и въпреки това съм направила бая сериозни тукати:) Остават около десет дни до заминаването и съответно до събличането по бански, от неделя минавам на пост и молитви, белким пооправим щетите:)))
Борил, не разбрах, защо те притеснява моето появяване? Аз съм безопасна игла, трява много да прекалиш, за да извадиш Телето от равновесие:) Добре си дошъл, да си има Куркума мъжка подкрепа:)
Айде изчезвам, хубав втори ден от 2015 желая на всички!

# 454
Добро утро! Гледам, че групата "Отслабни" се увеличава, така е дами след тези маси... аз не знам с какво ще отида на работа. Около 2 кг. съм +, а общо за сваляне имам 5. Тренировките трябва да са за мускулна маса и кардио отделно - кардиото отслабва, факт, но не искате да сте една слаба, увиснала торба, предполагам  Rolling Eyes И двете дедо Попе, и двете...  Whistling Ако ще е фитнес обаче в началото започнете с треньор или приятел, който разбира, защото повечето упражнения гаранция няма да ги правите правилно, дори да сте ги гледали някъде  Peace

Жаки, аз знам, че по-правилно е с повече тежести и по-малко повторения, отколкото обратно. Под повече тежест имам предвид не гири по 30 кг., а примерно 4 - 5 кг., не тази за 1 или 2...

Мире, моя приятелка също ходи на народни танци (ма тя и така се казва Laughing като се замисля) два пъти и два-три пъти ще идва на фитнес + кардио, има повече килограми за сваляне. Танците за поддържане са супер, но само с тях няма да стане, дори да е с режим храна, малко е. Намери нещо за натоварване на мускулите за стягане и кардио след това (започваш от 30 мин. най-малко), за отслабване, аз правя 10-15 мин. кардио преди тренировка за разгряване и отделно след това 30-40 мин. интензивно кардио, в началото е по-трудно.

А за книгите - случва се да харесвам някоя книга, пък масово не се харесва, но това няма значение, както каза Белинда, от много неща зависи - моментно настроение, личен вкус. Но и често чета препоръчани, тръгвайки с нагласата обаче, че е съвсем възможно и да не са това, което очаквам  Wink

# 455
Вчера, виждайки едни снимки във ФБ, разбрах колко много сме се отдалечили с една моя приятелка. Подозирах го отдавна, но като видях с кого са си карали Нова година, разбрах, че е безвъзвратно. Жалко! Много тъпо ми стана, но хората не сме статични, променяме се. Най-обидна ми стана, че когато я попитах преди дни къде ще са на НГ, ми каза, че ще са вкъщи. Това, което видях не се организира за 2 дни, особено когато имаш 2 малки деца, чието гледане трябва да организираш. Както и да е. Споделих.

# 456
Беба2,  Hug Не си сама  Mr. Green

# 457
JACKLIN...не искам и няма да скрия удоволствието от това , че те виждам.
Желая ти много щастлива нова година, на теб и цялото ти семейство!
Красотата ти би притеснила всеки мъж,  но ти го знаеш.

# 458
Ауууу, какъв хубав комплимент  Heart Eyes

# 459
  • Blondeville
Здравейте и Честита Нова Година! Пожелавам ви една прекрасна година, здраве, усмивки и сбъднати мечти!

Навън е толкова студено, че прането, което бях простряла на тавана, в частта, която не се отоплява, беше замръзнало. Спасявах си прекрасната новогодишна рокля със сешоар, представих си как се чупи в ръцете ми и трябваше да й окажа първа помощ  Laughing

А иначе е толкова хубаво на топло вкъщи - топла напитка, книжка, уют. Изобщо не ми се тръгва на работа.

Решила съм и аз нещо да започна да спортувам, поддържащо, нямам нужда да свалям, та се чудя какво. Истината е, че засега имам късмета въпреки мързела ми да съм в добра форма, обаче по-добре да действам превантивно.

# 460
JACKLIN...не искам и няма да скрия удоволствието от това , че те виждам.
Желая ти много щастлива нова година, на теб и цялото ти семейство!
Красотата ти би притеснила всеки мъж,  но ти го знаеш.

Красотата е преходна, все се надявам някой- да ме свързва и с нещо друго, не само с тази ми даденост, за която нямам особена заслуга:) Благоадря ти за хубавите пожелания Simple Smile
Миналата седмица бях болна с червен нос, рошава ,вълнени чорапи и провиснала поларена пижама и мъжът ми вика, ако те видят Бг мамите ще ти отнемат короната на часа:))))

# 461
Жаки, ще очакваме някоя снимка от плажа. Simple Smile

Мър Мяу, народните танци са си точно кардио. Simple Smile

При това ефективно и далеч по-полезно от това да се качиш на велоергометър или бягаща пътечка. Натоварват се не само краката, а и коремни мускули и ръцете. В 80% от хората има движение и на ръце. И най-важното за мен, че не е монотонно и скучно.
Има още една група, но начинаеща...ще изчакам месец, месец и нещо да понапреднат и ще започна да ходя и с тях.
През това време ще включа упражнения за корем, защото там положението е трагично....(

# 462
  • София
Ох, изкушавам се да напиша нещо, но ще бъда добра и гостоприемна и като нямам какво хубаво да кажа, просто ще си замълча.

Нефертари, Беба, що не се съберете двете Grinning Огорчени сте от стари приятелства, ето повод да си създадете ново Hug

Като почнете с режимите, да пишете, ей! Аз старателно ще си водя бележки и ще се присъединя скоро. Имам 4-5 килограма за сваляне и ще е много трудно, защото нямам мотивация, признавам си. Започнах да свиквам с пукхавите си участъци и дори да харесвам някои от тях Embarassed Но въпреки това, трябва да се отслабне, защото след няколко килограма идват десет и докато се усетя, ще приличам на лелка и тогава вече зорът ще е голям Laughing Освен това, моето новогодишно обещание е да си потърся група за народни танци. Просто нечовешки ме кефят напоследък умеещите да играят хорА, много искам и аз!

# 463

Нефертари, Беба, що не се съберете двете Grinning Огорчени сте от стари приятелства, ето повод да си създадете ново Hug

Чудесна идея! Благодаря! Simple Smile

Вие се чудите как да свалите килограми, а аз искам да кача 2-3, но не ми се получава. Тия дни не съм яла повече от нормалното и съответно не съм наддала. Никога нищо не съм спортувала, не съм се ограничавала от към храна. Не обичам сладко и много ходя пеша. Може би в това е тайната  Simple Smile. И не мога да седя без да правя нещо.  Simple Smile

# 464

Мър Мяу, народните танци са си точно кардио. Simple Smile

Да,
Скрит текст:
но нямаш натоварване на мускулите преди това, което между другото гори също много. Ефективната тренировка, за нашите цели  Wink, трябва да е мускулно натоварване + кардион, не само едното, без значение кое. Но ако съчетаеш 2-3 пъти фитнес с кардио, само с кардиото на народните също би си постигнала много добре целта, това имах предвид  Peace

Аз като ходих на фитнес по 4 пъти седмично, около 40 дни някъде беше, свалих 6 кг., а от мерките доста добре, имах видима промяна. В същото време поне 3 пъти се засичахме с момичета, които ходеха на зумба, което е супер кардио, но не мърдаха - а за две знам, че пазеха и някакъв режим, може да не са били стриктни, другите да не са пазили режим, все пак едва ли всички са били с цел отслабване, но все пак нагледно се убедих, че не става баш така.

А за корема - нали знаеш, че всъщност от кардиото ще го топиш него, с прекомерни упражнения за тази област, ще го разшириш! Това сериозно. След физическа тренировка се правят и няколко серии коремни - но те са 5 серии, примерно. Там ще те топи кардиото основно.

Е днес вече "прекарах" мъжа ми да ми вземе кафе като се прибира от тренировка, ще му хвърля пари от терасата, че си ги бил забравил - с любовно послание и камъче във формата на сърце за тежест (случайно го хванах него от купата), един вид с любов да ми купи кафето  Laughing Навън обаче явно си е студено, нещо климатика не може да смогне баш както трябва  Rolling Eyes

belinda, абе явно едно и също нещо ни ръчка, мислях, че проблемът е в моя приемник  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт