Искам да кажа ... (18)_05.01-11.01

• 63 805
  • 1 473
  •   1
Отговори
# 165
Янечек, същото като да ядеш ориз, картофи или нещо от сорта. Simple Smile

Да, но само ако ги ядеш, заляти с препържен пипер в много масло или със свински пръжки. Иначе нищо вълнуващо няма в царевичния грис.

# 166
Май съм единствения, на който не му е студено.   Вероятно  и защото не съм болен, нито на диета. Mr. Green
 Нормални температури, зима е,  какво искате.

# 167
Бориле, мислиш ли, че някой го интересува дали ти е студено? Каквото искаме, си го казваме, върни се и чети ако те интересува.

# 168
Янечек, ааа, аз не съм писала да съм го заливала с препържено олио и пипер. Simple Smile
Ям го с малко краве масло, червен пипер и сирене.
Нищо не пържа аз по принцип.

# 169
Каква е тази дискриминация?
 Поне пет пъти  потребителки пишат, че им е студено, а аз нямам право да кажа, че не ми е? newsm78

# 170
То в масло се препържва пипера де, поне по спомените от моето детство. С това също заливахме яйцата по панагюрски.

# 171
Май съм единствения, на който не му е студено.   Вероятно  и защото не съм болен, нито на диета. Mr. Green
 Нормални температури, зима е,  какво искате.

Боре, спокойно, не си сам.

# 172
Готов! Обадих се на баба, и аз ще ям качамак  smile3534

# 173
  • някъде ... тук ...
Белла, иди се учи от баба си. Няма все да и звъниш  Laughing

# 174
Не ми е работа, но като чета какво ядете - баници, червен пипер в препържено масло...   Sick
Как може интелигентна жена да си причини такова хранене ? Много ясно, че ще се налага да стоите на диети после. Без никаква цел за заяждане го казвам това.

# 175
Белла, иди се учи от баба си. Няма все да и звъниш  Laughing

аз съм малко такава, че като чуя за готвене и...  newsm43

# 176
Не ми е работа, но като чета какво ядете - баници, червен пипер в препържено масло...   Sick
Как може интелигентна жена да си причини такова хранене ? Много ясно, че ще се налага да стоите на диети после. Без никаква цел за заяждане го казвам това.

вече не те харесвам  Crossing Arms

# 177

Защо не споделиш какво яде един интелигентен мъж, м?

# 178
Това, което не го обрича на диети.
Белла, сори Peace

# 179
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Много сте такива значи...сега ще ме накарате и аз да правя качамак...Не му слагам аз червен пипер, обаче запържвам маслото (знам, че не е добре това, но е много вкусно). После топвам лъжицата в масло и гребвам с нея от качамака и редя тези "лъжици" в една йенска овална съдинка, като мидички изглеждат. Като запълня един пласт, наръсвам щедро с натрошено хубаво сирене, ръсвам отгоре две-три лъжици истинко масло, запържено до червени точици, после още един ред лъжици, топнати в маслото, сирене, масло и така докато свърши качамакът. Завършвам със  сирене и масло и го запичам във фурната до леко зачервяване. Много вкусно става, опитайте. И ви трябва доста масло и доста сирене, иначе е безвкусно. И гъстотата трябва да е такава, че да не се разтича, а да стои на купчинка.

Общи условия

Активация на акаунт