Еркан Петеккая- филми, изяви, колеги ~ Тема 97

• 33 996
  • 742
  •   1
Отговори
# 735
ААААААА...да ...фалшивият запис май Джихан го получи в неговият телефон... bowuu

И...се чудя на акъла му newsm78...знае що за стока е баща му и защо си оставя отключен офиса... #Cussing out

# 736
Да, Озан утешава Хазал, която бяга от бившия си баща. Дила чете доста дълъг ръкописен текст newsm78 newsm78 newsm78 Мразя да гадая. То в криминалните сериали няма толкова питанки, тая сценаристка се прави на Агата Кристи. Озкан е със същия дебел ланец на врата като Рахми Joy hahaha Joy hahaha
Какво означава йоз?

# 737
Пуснах Новата 98 тема... bowuu Peace

Като изпишем тази ,отиваме...

ТУК

Хайде оттатък...аз ще прехвърля трея bowuu Peace

# 738
Да, Озан утешава Хазал, която бяга от бившия си баща. Дила чете доста дълъг ръкописен текст newsm78 newsm78 newsm78 Мразя да гадая. То в криминалните сериали няма толкова питанки, тая сценаристка се прави на Агата Кристи. Озкан е със същия дебел ланец на врата като Рахми Joy hahaha Joy hahaha
Какво означава йоз?

Родна или рождена дъщеря

# 739
Е аз не съм сигурна, че го изтри, но мисля, че това търси. Той знае ли, че Дила изпрати фалшивия запис на телефона на Джихан?

# 740
Е аз не съм сигурна, че го изтри, но мисля, че това търси. Той знае ли, че Дила изпрати фалшивия запис на телефона на Джихан?
Това в миналата серия ли е станало и тази вечер?

# 741
Това в миналата серия ли е станало и тази вечер?
Арфи, в миналия епизод накрая - първо Дила пусна записа, после Джихан поиска да му го изпрати на неговия телефон. И едва след това й каза - а сега чуй..... и пусна оригинала.

# 742
Аха, благодаря ти   bouquet, утре ще гледам......

Общи условия

Активация на акаунт