За лазенето- Миа активно опознава жилището ни, навсякъде щъка, много бързо и омръзна определеният й кът за игра и винаги излиза, преди на килима, сега направо на паркета. Вярно много се плъзгаше в началото, но сега свикна и се придвижва успешно. Най-обича да стигне до хладилника или радиатора на парното, да залепи ръчичка и хубаво да оближе каквото може( поне спря пода да ближе).Отначало ми прилошаваше като я видех да лапа и ближе я под, я нещо друго, което не е нейно, но май претръпнах.
ама като съм заместила храненето какво да давам следобед..пак мляко ли....тъпо ми се вижда...да ви кажа не съм го теглила, но ми се вижда че не напълнява този месец...дано поне на ръст да расте.....Много се движи вече така че има нужда от храна детето
Утре може би ще въведа тиквичка от готово пюре на ДМ-ските - тиквичка и картоф, като първо ще го добавя към приготвен от мен картоф и ориз с малко копър, че да се намали съдържанието на тиквичката и да я въведа постепенно - не че имам съмнения вече, че нещо ще стане от тиквичка, но не съм убедена дали ще хареса готовото пюре така или иначе. Ще го пробвам след няколко дена де и на чисто готово...ако не го одобрява...ще меша с приготвени от мен неща. Та плана е за тиквичка и после вече дано съм намерила и месо или ще ходя да купя готови, че ми се струва много време вече близо два месеца се захранваме, а аз още месо не съм вкарала.....сиренето кога ще го вкарвате да ви питам.....общо взето сега доста продукти са ми из главата - царевична и овесена каша, спанак, грах, месата, сирене, банан, авокадо, който искам да вкарам в някакъв ред
да имаме повече разнообразие, че все май ориз, картоф, морков.....давам....току малко зелен боб, пащърнак нямам сега....тиквата свърши....та това е...
Ще ме накарате и аз вече тази дума да ползвам 
и кака
Големи са усмивки вече всички
ижинка много яко килимче...ти го беше показвала де май
но може да не съм се обадила тогава
. Само аз май писах ама пак да напиша, че елдата май докара повече газове...
и съвсем пораснали изглеждат 

иначе не знам къде ще ходим с дреб, сигурно в другата градинка, а ако излизаме да разхождаме кучето нямам никакво намерение да го пускам в "кучешката" градинка да обикаля, там е твърде мръсно за моя вкус.
И аз крокодилка няма да взимам. Ако някой познат ми беше предложим можеше и да пробвам, но всичките ми приятелки с деца не взеха и те.
После си пера с бебешкия и това е - пускам допълнително плакнене. Ние на храненето не е толкова мазане сякаш, но все се случва да върне по малко следобедните часове, като си натиска корема като побъркан от пълзенето и тогава става яко мазало.
Така си хапна всичко... Вярно, че от около месец давам по 30-50гр. ябълка следобед и явно е посвикнала. В понеделник направих 100гр. каша и 50гр. плод. Май няма да бутам количеството каша, но ще вдигна плода на 70-80 гр., че да си достигне количеството от 180 (това й е минимума да се засити, няма да посмея да достигна 200 - не, че няма да си ги изяде, ама без друго е Пухчо
). Та, във връзка с кашите имам въпрос. Глутеновите засега ги избягваме. Мисля да вкарам елда и царевица. Хипп имат инстантна безмлечна чиста царевица, от която може би ще се възползвам. Чуденката ми е за елдата. Тези, които ползват инстантни каши каква вземате с елда? Преди време Хипп са имали чиста, но вече нямат. На Хумана гледам (с круша), ама е с мляко и май със захар. Преди време коментирахте как се третират зърната и ми се стори много трудоемко и сложно, но ако не намеря подходяща готова каша, естествено ще приготвям вкъщи (иначе всичко друго си приготвям досега
). Astined, ще съм ти благодарна да споделиш ти как я правиш. Разбрах, че вариш и пасираш, но има ли няакви особености преди варенето? Накисване и прочие? (Досега не съм се сблъсквала с елда, простете ми за невежеството
)
) В момента пъзела е на разпънатия диван (дивана е по-мек и по-трудно се пълзи по него). С две думи, бебето е окопирало цялата къща!
. ...
Ще се гръмна вече, откъде го лепнах, като последните два дни освен на гости на свеки и вчера за един час из квартала, не съм ходила никъде!
. Ох дано не му лепна нещо на малкия 
Но само това с бибата. Тази с твърдия накрайник, дето бях показала по-рано, вече само се чеше с нея. Купих с мек накрайник - пие една глътка и пак се лигави. Затова давам и двете 
Хич да не се мъча да търся инстантна каша тогава, че без друго май няма да намеря в максимално чист вид. Благодаря още веднъж!!!
Копирах ти рецептата и я сложих в папка "Захранване".
дребното ако не му е завързан/закопчан лигавника ще го махне и ще започне да го яде за секунди. Той даже завързаните ги маха
)