Парфюмни размисли и страсти - 189

• 91 801
  • 727
  •   1
Отговори
# 720
Аз също бях разочарована от  Viaggio d`Africa,както се спомена по-горе и аз го усещам в някаква степен това кафе,а останалото си е като леко прегорена захар,никаква трайност и нулев шлейф.Явно този аромат е много специфичен за конкретен тип кожа,а по принцип на моята повечето аромати се развиват чудесно.И да,мъжки аромат си е,и мъжът ми го пробва,но той не си пада по сладки аромати,а и като никой не го усеща не видя смисъл да го ползва  Thinking

# 721
  • София
Някой да знае дали има реплики на градините? Не само на новата, а по принцип? Попаднах на една отливка менте на "apres la mousson" и чак се очудих  newsm78
Въпросът ти е за тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=826092.630  Peace

# 722
  • София
something new, Wood Mystique и Amber Mystique са правени за арабския пазар и може би са трудно откриваеми извън близкия Изток. От двата съм пробвал само втория, който е типичен представител на арабските парфюми с характерните за онзи регион уд, роза, сандалово дърво, тамян и т.н., освен кехлибара

Amber Mystique съм го виждала на летището в Брюксел преди време, и не ми хареса..
За сметка на това Wood Mystique ми харесва... но пък го няма  Laughing

# 723
  • София
raznejena*ruirana - Искрено съжалявам, че Viaggio d`Africa не ви е допаднал и сте разочаровани...До известна степен се чувствам виновен и отговорен, защото доста го хвалих по-рано в темата, но наистина при мен е страхотен, траен, с хубав шлейф.
Съжалявам, че съм ви подвел, но аз така усещам Viaggio d`Africa и затова го споменах в позитивна насока...

Този пример ме провокира да се замисля къде е точната мярка, идеалното пресичане между откровенно споделяне на впечатления от даден аромат и създаване на нереална позитивна или негативна представа у други хора...? Трудна работа.

# 724
Deetron , айде сега ти ще ни подведеш ние да не купуваме парфюми от вчера. Има си и неуспешни опити. Не се чувствай виновен ти си добронамерен  Peace   bouquet А в моя случай намаза  ММ Laughing
Истината е че насляпо не трябва да се купува.

Тук хората знаят с кой горе- долу вкуса им съвпада и с кой- не и това също може да е някакъв ориентир. Така че като се споделя откровено е добре. Въпроса е да хванеш кога се споделя откровено  и кога нещо се нахвалва просто защото е новото излязло от дадена марка  Laughing

# 725
  • София
Този пример ме провокира да се замисля къде е точната мярка, идеалното пресичане между откровенно споделяне на впечатления от даден аромат и създаване на нереална позитивна или негативна представа у други хора...? Трудна работа.

Точно това мисля е "ключът от палатката" - всеки да споделя откровено впечатления от своята гледна точка. Ясно е, че тя се влияе от собствените предпочитания за аромата, чувствителност към определени съставки, лична химия, доколко ти е важен шлейф, трайност и т.н.

А че за някой друг всичко може да е тотално различно - това се подразбира  Wink

# 726
  • София

Точно това мисля е "ключът от палатката" - всеки да споделя откровено впечатления от своята гледна точка. Ясно е, че тя се влияе от собствените предпочитания за аромата, чувствителност към определени съставки, лична химия, доколко ти е важен шлейф, трайност и т.н.

А че за някой друг всичко може да е тотално различно - това се подразбира  Wink

+1  newsm10

# 727

Общи условия

Активация на акаунт