Сладкарничка за книги - тема 41

• 25 769
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
ООоххх. Изморена, но щастлива се връщам при вас. 7 страници  ooooh! - ужасни сте, добре че ви чета и по време на работа тайничко, че иначе .. ще му изпусна края. Само че сега пак ще ви чета, за да се върна назад и да си кажа рецитацията  Rolling Eyes Mr. Green

Да кажа на другарче, че НЕ искам да ми надписва книгата. Мразя надписани книги, според мен само автора и преводача могат да се подписват върху книгата. Друг не. Искам писмо, картичка, нещо сантиментално, което да остане и да запазя  Peace Heart Eyes
И аз обичам разделители и дрешки за книги, тефтери, химикалки и изобщо всякакви канцеларски пособия. Даже скоро трябва да си взема някакви неща  Heart Eyes
Не обичам сладко чак толкова, повече си падам по соленото, обожавам печена люта царевица! Heart Мога да изям количества  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Уу и желирани бонбони обичам - МНОГО!  Heart Eyes

Не се разпознах като ничие другарче. Или този, на когото съм другарче не е дал жокер или е много пестелив  Flutter Crazy Crazy

Благодаря ти Кали, за това, че записваш информацията за всяка от участничките, за да може и в бъдещи игри да се ползват, от бъдещи другарчета Simple Smile
Ако искаш, на срещата и аз ще си донеса това онова, както и четките(ще съм ги изпрала предварително), за да те гримирам?  Peace Hug Ако Луне изяви желание, де ... сигурно тя ще се справи по-професионално  Embarassed А и ти си си красива, само ще подчертаем това, което вече имаш  Crazy Heart Eyes
Прииска ми се да съм ти другарче(жокер), толкова много информация даде за себе си, а и си такъв сладур, че ...  Heart Eyes Hug

Паяче, дано скоро да се почувстваш по-добре. И да, искам сувенир от Атлантика  Heart Eyes  И от малчовците също!  Hug

Миленце, честито телефонче, ама така не става - покажи, кажи кой модел е, разкажи ни малко!  Crazy

Аз днес се чувствам доста изморена, но и удовлетворена от деня. На работа беше приятно, нищо че бях много заета и постоянно вършех някакви неща(повечето за пръв път) ... усещам, че посвиквам  Peace
Дойде и един младеж и си говорихме за Кинг, а той си взе "Рога" на Джо Хил и "Кери" ... направи ми деня!!!  Heart Eyes Heart Eyes

После мръднах до едно магазинче с мъниста, купих от там едни пеперудки, малко кукички и едно бурканче, в което да си пресипя малко фдт да нося с мен, да не взимам цялото шишенце.
Направих си пеперудките на обици, станаха страхотни  Heart Eyes

После имах художествен превод, отново бях супер заредена след часа, много беше готино, превеждахме Иън Макюън и Пат Конрой  Heart Eyes
След това с МП се разходихме до мола, имам си нови слушалки тип диадема, бели Sony.  Heart Eyes Heart Eyes Големички са, идеално ми влиза ушето в тях и са грамадни сами по себе си, звука също е много добър.
Ето ги -
Щастлива съм  Heart Eyes Heart Eyes

Хапнахме от най-вкусните сандвичи, пробвах новия сайдер Carling, с лайм и мента (хареса ми) и сега смятам да се чипкам и да заспивам ...

Успешен ден на всички утре и лека нощ!  Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 28 апр 2015, 00:41 от Bubbly . . .

# 106
  • Ямбол
Лелее, не мога да повярвам, че се записвам чак на 8-ма страница  Blush
Кали, както винаги чудесна и много оригинално оформена темичка   bouquet
Съжалявам, ако съм закъсняла с поста си с желанията. Не успях по-рано  Embarassed

За да помогна на моето другарче - книгите не са подредени по ред на желание. Фенка съм на всякакви аксесоари за книги. Харесвам различни чаши за кафе. Признавам си, че много обичам красиви и нетрадиционни картички Hug

И аз правих мусаката на Нези - става наистина чудесна. Аз сложих 2 глави лук, но пак се получи много, много добре  Wink
Кали, много лошо така без вода, без ток  #Crazy
Милето, честит ти телефон! Само хубави новини да получаваш  Hug
Спокойна нощ, момичета  Hug

# 107
  • София
Хах, Бъб, честити слушалки! Изгубих си нощната компания, откакто започна да работиш ти, кукам си тука самичка по нощите.  Crazy
Миле  Shocked нинам как ше преживея още един айрян от тебе  Crazy давай жокери, да си пия от рано хапчетата за кръвно  Mr. Green И честита джаджа!  Flutter Ааа, момиченцето иска да направи едни неща на доматите... засега гледам са си на място, ама то надарено момиченце, знаиш ли, низнаиш ли...   Crazy
ооох, ама че ми се спи, а имам да пиша разни неща....  Crazy
А, подсказак за другарчето ми: широкоскроено, но чувствително душинче.
п.с. А, виж, имала съм си компания - адаш, здрасти!  Party

# 108
  • Ямбол
привет, Маришка  Hug
Лягай, щом ти се спи.. аз ще почета Несбьо - адски много ми харесва Hug

# 109
  • София
ДУ  Tired !
Не е лесно цял месец да не съм ставала за първа смяна и нА сега - не мога да отлепя  ooooh!
Кафето ще трябва венозно сигурно, за да ме хване  Laughing
Сервирам:

А как обичам да пея (разбирай да се дера като газка у баир) на ревливата ти песен...
Joy Joy Joy
Хубаво е Вени да те разсмее за Добро утро  Heart Eyes Hug !

Ще ви дочета от работа, че трябва да изчезвам натам.
Успешен ден  Hug !

# 110
ДУ!  Simple Smile
Кали,черпя се веднага. И аз трудно станах тази сутрин. Не ,че всяка сутрин не съм така.  Mr. Green
Мнооого обичам италианска музика. Планирам да отида септември на концерт на Ерос Рамацоти. Била съм на негов концерт-страхотен е! ❤️
За гримиране си говорите-аз слагам само молив и спирала. Имам палитрички вкъщи,но не умея да си слагам грим .  Confused
Иначе ми харесват гримирани очи.
В моя жокер някой разпозна ли се? Не,че всички не сте готини и щури,но моето другарче е ...   Party
Аз лично никъде не се разпознах.
И адрес още нямам,но има време. Нели е сериозна и отговорна,ще спази срока.  Hug
Айде,оставям ви ! До по-късно!
Хубав ден!
 Heart Eyes

# 111
Добро утро  Hug

Кали, взимам от кафето и аз го искам венозно  ooooh!

Не се разпознавам в никой жоке.  Rolling Eyes

# 112
Добро утро  Simple Smile
Ако ви кажа че вчера съм заспала към 9, що се чувствам толко уморена не мога да разбера.
Ей на и сутринта трудно отлепих!

Нели пиша , пиша адреса ей сегинка , че много ще страдам ако остана без подарък Sad

Искам  и аз Паяче, събери- да има за всички;)

Кали  Heart Eyes   и ти би ми била трудна за избор, най- малкото щото  на тези твоите автори  не съм им фен  Rolling Eyes

Другарче, не бъди толкова скромно, пиши какво харесваш маааалко повече де  Hug

Десии, чудесни снимки лайк от мен:)

Рукола съм пробвала веднъж, ма беше от лидл и ми се стори много странна на вкус .

Аз съм една немарлива  по отношение на грим и  козметика, а имам разни чудесии и що не ги ползвам  newsm78 ...

Другарче, а моята книга я надпиши моля, аз обичам много:) .
И  си спомням на един панаир на книгата, помолих преводачката на Муминтролите, Анелия Петрунова да ми надпише една от книжките, и тя как се смути милата. Никак не и се искаше, идеше ми да потъна и аз някъде , но все пак си имам автограф .

Мислила съм и за собствен екслибрис, виждала съм много красиви .

Пожелавам  чуден ден  и давайте още жокери де, аз не се разпознах .

# 113
  • Кърджали
Добро утро.
Ако пиех кафе, с удоволствие. бих се почерпила. Едва отворих очи, а цяла нощ разни храни сънувах.
Аз пък не се разпознах в жокерите на никое другарче.
Не се и гримирам. Имам чувството, че ако се наложи да се гримирам някой ден, ще се окепазя жестоко. За сметка на това си отглеждаме една малка калдъръм кокона.
По-късно смятам да отскоча до едно от училищата в които смятам да запиша Кати. Уж има още една година, но местата се запълвали, та е време да спра да се мотая и да ида да я запиша. Другото училище ми е в квартала, но не ми харесва особено.
Сега си позволявам още малко мотаене и после ставам да поправя апартамента.

# 114
  • София
Добро утро,

Кали, благодаря за кафето.

Нели, със здраве да си носиш новите дрешки.
Миле, честит нов телефон.
Слив, със закъснение, честити и на теб нов телефон.
Bubbly, страхотни слушалки, със здраве да го ползваш.
Деси, много е хубаво. Ходила съм много отдавна, май е време пак да го посетя.
Скрит текст:
Напоследък имам нужда да посещавам такива места, имам нужда от пречистване на душата си.
.

Не се разпознах в никой жокер. Ако пусна жокер, ще се издам, така че  smile3505
Другарче, нямам нищо против да ми надпишеш книжката, стига да искаш.  Peace

Хубав ден   bouquet

# 115
  • София
Добро утро и от мен Hug
Миле честит телефон.
Да ти е смарт по всяко време!

# 116
ДУ Hug
Снощи не можах да се разпиша, бях на зумба и окъснях...
Миле,честито ти телефонче,със здраве да го ползваш и да не се бъгва!
Бъб и на теб честити слушалки и ти със здраве да ги ползваш!
Кали,благодаря за кафенцето и за макароните,взех си и от двете и сега денят ми ще е хубав Wink
Приятен ден на всички Hug

# 117
  • София
ДУ, момичета! Hug

Много италианско ми стана като седнах пеи вас, изцяло благодарение на Кали! Hug

Миле, честит ти личен смартфон, да му се кефиш! Hug Разсмя ме много с това професионално изкривяване "срок за пЛащане 24 май"  Joy hahaha Joy Аз не съм в играта, но мисля, че 24 май е краен срок за получаване (за празника, все пак  Wink ), а не за пращане.  Grinning

Венка, и аз като теб много обичам да пея... като теб!  Mr. Green

Мая, много хубав ти е бил вчерашния ден! Толкова зареждащо ми звучат тези часове по превод! Hug

На всички - хубав ден! Hug Hug Hug

# 118
  • София
ДУ, прекрасни  Heart Eyes

Миленце, честито ти смартфонче! Какво си избра?  Flutter

Италианската музика ми е много на сърТсе  Mr. Green
Освен Ерос, много харесвам Лаура Паузини, НЕК, Васко Роси, Несли, Чезаре Кремонини ... За тези се сещам на първо четене  Mr. Green

И едно поздравче с тази песен на Киара, много е популярна в момента в Италия. Харесвам почти всички нейни песни  Heart Eyes

https://www.youtube.com/watch?v=N88twLeVDPY

Хубав ден на всички   bouquet

# 119
ДУ Hug

Отивам сега да видя адресчето на другарчето. Краен срок за плащане 24.5 ли е?

Имам подарък смартфон, първият ми лично мой, и съм много щастлива! Много му се радвам!
newsm78 Peace Hug
Преди 24 Миленце, че да има време да пристигне до другарчето. За това бях предложила 20ти, та до 22-23 да е получено  Peace
Честита ти придобивка, със здраве да си мажеш по екрана  Mr. Green

Кали, чух песента снощи и отлетях Flutter А как хубаво си написала за себе си  Heart Eyes Hug Hug

Венкоhahaha hahaha hahaha Газка  Joy Joy Joy Joy

Бъбълче, и аз още не съм се разпознала, ама е рано. Чакам жокер от типа на: "Луда за вързване леля"  Mr. Green Честити ти глезотийки  Peace

Мария Ч., просто ей така, че отдавна не съм  Hug Hug

Алекс, ела да видиш лелината какво прави като дойде при мен. Балсамите ми за устни вече са нейни, четките за грим и парфюмите също. Постоянно ме следи с какво съм лакирана и последният път искаше и тя, ама мънинка е още  Heart Eyes Скоро съвсем нищо няма да ми остане  Mr. Green

Петяя, и аз като теб. Явно ми е претоварена системата и имам нужда да си успокоя душицата Confused Hug

Аз бях споменавла преди 20 теми може би - нямам нищо против да ми е надписана книгата Peace Знам, че е прието само автор и преводач да надписват, но пък книгите подарък са си мой спомен и ми е приятно да си ги гледам от кого и от коя година са Peace

Отивам с мама на кафе. И през църквата ще мина Peace

Хубав ден   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт