Сладкарничка за книги - тема 41

• 25 774
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Пете със сърчица, ние с теб НЯМА да направим дует... за доброто на човечеството  hahaha.
Деска, ще стане лещата, сигурна съм (аз я готвя като по рецептата с боба, само дето на финала слагам пресен копър).
Миле, сега с това пЛащане всеки ще иска да ти е другарче  hahaha Hug!

Хубав ден, момичета!

# 121
ДД  Hug

Бъбли, честити ти придобивки! Хвърлих око на слушалките ти, МП много обича да слуша музика като пътува. Ако има как, на никого няма да обърне внимание, включително и на мен  Laughing Преди му се сърдех, ама сега го разбирам, не обича да пътува и музиката му е успокоението Grinning пък аз си чета книжка  Mr. Green Обаче не можа да улучи добри слушалки. Последно, които си взе, се развалили, дай малко повече информация за твойте, може да го изненадам някой път  Wink

Миле, какъв ти е телефона? Казвай бързо Grinning

Мариш
, туй Момиченце в крайна сметка почна ли го, не го ли почна, не разбрах?  Laughing

Ох, ох, Кали колко хубаво е сервирала кафенце с макаронки и книжка, малиииии, само за легло работа  Heart Eyes

Аз само спирала слагам, много рядко фон дьо тен и то само под очите, ако е много зле положението  Mr. Green или на някоя червена пъпка, която ме е удостоила с ненужното си внимание  Grinning

И другарчето ми се разписало гледам  Flutter

# 122
  • София
Точ  Hug
Скрит текст:
Замислила съм, тази година, морето да ми е към Варненско. Ще се радвам да се видим с варненските момичета и тези, които сте по път  Mr. Green

Книжката за другарчето е поръчана. Допълнителното подаръче също - част от него има връзка с хобито на това мило и фино момиче. Остават картичката и сладичкото.

# 123
Добро утро/добър ден.

Пия второ кафе, а още не съм се разписала  Sunglasses Мери отпада значи  Mr. Green

Лотхен, питай, какво те интересува, ще кажа Simple Smile

Шегата настрана Simple Smile Харесвам сувенири, но не и у дома  Embarassed и като се замисля всъщност винаги съм била такава. Затова, мило другарче, (ако не те карам да пречупиш себе си!) ще се радвам книжката ми да е надписана. Ако обичаш да майсториш неща, ще се радвам обаче на нещо направено от теб за мен. Но пак само ако ТИ го искаш Simple Smile
Тук стана като договор  Embarassed Звуча сякаш имам хиляди изисквания, а всъщност, честно, нямам никакви!

Ама давайте жокери, де Simple Smile То всеки ако каже нещо точно определено, ще се издаде, това му е забавното. По примера на Мери, защото много ми хареса, ще кажа, че моето другарче още не е писало Simple Smile

# 124
  • Варна
  tiptoe  tiptoe  tiptoe  tiptoe

Лелее,здравейте голям срам записвам се на 8 страница  #Crazy
Момичета ,много съм отнесена тези дни и нямам време за нищо не се спирам у дома а за четене пък още по малко. Но пък съм ужасно щастлива и летя (има намеса на мъж )  Embarassed Embarassed Embarassed

Надявам се не ми се сърдите и ще ме разберете ,защото ми липсвате  Hug

А сега за другарчето ,нищо няма да казвам за момента понеже не го познавам кой знае колко ,но пък усещам че ще ми е доооста сложно с допълнителния подарък въпреки че вчера набелязах нещичко  Peace

И аз спадам към коконките с козметиката,шаловете и обожавам чаши за кафе просто не спирам да си купувам, от лакомствата съм пристрастена към шоколадови бонбони ,въпреки че не си позволявам често  Embarassed Така че ,мило другарче важен е жеста не какво ще ми подариш  Heart Eyes
Нямам никакви представа кое ми е другарчето ,но след изчетените 8 страници може и да ми просветне  Mr. Green

# 125
  • Benelux / Varna
Ееее неее, на 9 та страница се записвам пак  ooooh!, каква я върша незнам  ooooh!
Много пишете бре, поспрете се бре девойки! Шегувам се разбира се  Wink

Как сте момичета? Гледам емоции струят вече приятни от темата, май пак има игра и другарчета  Blush
Ще зяпам с удоволствие вашата радост!

Не съм ви чела, затова не мога да се включа адекватно в темата, ще се връщам да ви чета и тогава!

Прегръдки от мен и хубав ден!!!! Hug Hug Hug

# 126
Привет, момичета! То станало добър ден вече!

Кали, благодаря ти за труда относно нашите скромни особи!   bouquet

Леле, списъкът на моето другарче е разкошен. Искам да му взема всички книжки. Досега май не бях попадала на толкова интригуващ списък. Май вече харесах книгата, но ще си помисля още, има време.

Аз се разпознах като другарче на Евилан.  Hug

Миле, Бъбли, честити технологични джаджи!  Hug

Снощи забравих да кажа, че обичам жирафи, имам плюшени и дървени, и плюшени играчки. Но понеже вече съм голяма (на цели 22  Mr. Green), силно се ограничавам. Обичам от онези плюшените ключодържатели, дето ги продават по бензиностанциите. Естествено, не ги ползвам по предназначение, а си ги закачам по шкафовете.  Hug

Хубав и ползотворен ден от мен!  Hug Hug Hug

# 127
Аз съм разтроена, сега и Лоренка ме замисли дали не съм й другарче Simple Smile

# 128
  • Варна
А мен ти ме замисли да не съм ти аз  Mr. Green Joy

# 129
  • София
Момичета, големи страсти се вихрят, много ви се радвам  Heart Eyes
Всяка втора дума е другарче  Joy Хихи, много е приятно да ви наблюдава човек отстрани  Hug

Честито телефонче на Милето! Със здраве да си го ползваш  Heart Eyes
На Бъбълче - слушалките  Heart Eyes Суперски са! Дъщеря ми има такива, но Панасоник, много са здрави  Peace А знаете децата какви са душевадчици  Laughing

Момичта, я да ви питам едно, две домакински нещица.
1. Решили сме да си подменим най-после миялната машина. Старата ни се счупи преди няколко години и така и не взехме нова. Сега дойде тоз мерак и се чудя каква да избера, какво да гледам. Не съм в час с новостите в тая област. Някакви съвети, освен енергиен клас?

2. Също така съм решила да подменя пердетата на цялата къща  ooooh! Отвреме на време ме бие тока и имам нужда от новости, а това е сравнително достъпна новост, пък дава нов облик на помещението. Харесала съм си няколко магазина, ама викам, чакай, може да ме светнете и на туй  Mr. Green

Да кажа какво готвя и да изчезвам  Joy  - пилешко със спанак  Laughing
Хайде, продължавайте да си гукате, аз ще надничам тайно  Flutter  Hug

# 130
Виви, не мога да ти помогна и по двата въпроса. Нямам ни миялна, ни пердета.  Mr. Green От последните се отказах тотално и съм много доволна. Никак не ми липсват. В хола и кухнята имам само метални вертикални щори, а в спалнята хоризонтални текстилни.

Все забравям да кажа, че много ми хареса идеята (май на Мариша беше) да съберем на едно място всички рецепти, споделени досега от момичетата. Онзи ден най-сетне направих торта с Мариетения крем и се хареса на всички. Лек, но плътен крем, много го одобрих. И в тази връзка, Гигова дай рецептата на кекса на Мариета, че не съм си я записала, а пък ти всеки път толкова много го хвалиш.  Hug

# 131
  • София
Вив, по т.1 - не знам да има кой знае какви новости, освен енергийния клас и повечето програми Еко и т.н. newsm78
Аз май миналата година се бях залетяла да сменям моята - Бош, взета през 99г или през 2000 г. втора употреба т.н. 15-16 години само при мен работи, а преди това колко още не се знае  Mr. Green
Та тогава гледах за новичка, пак Бош и ето тази например сега ми изглежда доста добре.
Но ми оправиха моя дзвер за 20 лв. и ще си работи още, нямам причини да го пенсионирам  Joy

По т.2 - мислех да сменям моите пердета с щори "ден и нощ" но такава оферта ми направиха четирицифрена, че се отказах  ooooh!

# 132
  • София
Аз съм ви казвала, че имам колеги техници и като ги питам за някой нов съвременен уред, все ме заклеват да си ползвам стария, ако  работи и да не се хвърлям на новите неща  ooooh!. Виви, определи си бюджет, огледай се за някоя промоция на уреди с по-дълга гаранция и си свиркай  Hug. И още нещо - прави ми впечатление, че колкото и програми да имат миялната и пералнята, аз ползвам основно две  Mr. Green.

# 133
И още нещо - прави ми впечатление, че колкото и програми да имат миялната и пералнята, аз ползвам основно две  Mr. Green.

Вени, напълно съм съгласна, макар да имам само пералня. На фурната ползвам няколко програми, но пак не всички.

# 134
  • София
И още нещо - прави ми впечатление, че колкото и програми да имат миялната и пералнята, аз ползвам основно две  Mr. Green.

Моята дъртушка е скромна - има само 4 програми, но аз ползвам една-единствена  Joy

Общи условия

Активация на акаунт