Сладкарничка за книги - тема 41

• 25 769
  • 744
  •   1
Отговори
# 210
  • Ямбол
Мария Ч., знам само че "501" е поредица - за градове (както е показаната от теб), за филми, за книги и пр. Имам тази за филмите и много хубава. Мисля, че такъв подарък ще е чудесен  Peace
А ти май нищо не написа за страничните си, от книгите, интереси (какво харесваш, не харесваш), за да улесниш другарчето си? Или аз съм пропуснала  Rolling Eyes

Май писах, но пак ще напиша, Кали - освен книгите, много харесвам всякакви аксесоари за книги  Mr. Green, чаши за кафе и магнити. Кали (това е извън темата), обожавам обувки и чанти, ама много обичам. Нямам много, но адски ми харесва да разглеждам и съчетавам  Heart Eyes

"501 поредицата" е чудесна наистина, но тази, с филмите, съм я пропуснала. Уауу, чудесна идея  Heart Eyes

Десси, разпознах се в другарчето ти и обещавам, че ще сложа книгата на точното място  Hug

# 211
  • Пловдив
...миялна мисля никога да не влезе в моя дом...
Що  newsm78

Защото миенето на чинии ми е една от любимите домакински работи  Grinning

# 212
  • София
Взимам те у нас, значи!  Heart Eyes Hug

# 213
  • Пловдив
Никакви проблеми  Hug

# 214
Здрастиии! Отново по нощите, но какво да се прави - имам да пиша, а като се прибрах с МП гледахме сериалче ...  Crazy

Благодаря на всички, които ми честитиха придобивката - днес я пробвах навън, много е хубаво! Ще започна да слушам музика по-често.
Мери, не дънят много, т.е. нямат много бас, но за мен са перфектни, покриват ми ушето идеално и не ми стискат отникъде. Хубав звук имат и не дрънчат, но може би за някой по-голям ценител на музиката и желаещ перфектен саунд, това няма да са неговите слушалки Wink
Миле, и аз от Техномаркет или Технополис ги взех, не знам - онова дето е в Сердика център  ooooh! Mr. Green Heart Eyes Ама моите нямат микрофон ...  newsm78
И какво ви харесват толкова тез дълги постове, аз време нямам да се включвам адекватно и през 5 минути, затова ги пиша такива фермани, а вие ...  ooooh!
На теб честит ти Gnusmas ... аз не ги харесвам много, но се налагат много сериозно на пазара. Последният смях е дизайна на новия им Samsun Galaxy S 6, който подозрително напомня дизайна на Iphone 6 ... hahaha hahaha Да им се готви правния екип, само това им пожелавам  Joy

А пък днес излязох за работа втора смяна и чаках 40 минути автобус и съответно закъснях.  Шофьорът толкова се беше побъркал, че плесна една жена, която говореше по телефона точно до него. Вярно, че и тя не е права, но пък чак да я удари?!  Shocked #Crazy #Crazy
Тя уж щеше да прави скандал, говореше по телефона с някой да дойдел, но още на следващата спирка слезе, снима рейса и шофьора и си остана там  #Crazy #Crazy Тоя народ се побърка ....  ooooh!

Мариш, от време на време явно имаш нощна компания  Peace Hug

Алекс, стискам палци да ви приемат в училището и то да е добро откъм преподаватели, администрация и всичко останало!  Heart Eyes Hug

Пете сърчице, такива са часовете по превод - даже ме карат да искам да съм по-добра в това. Виждам магията в превода, когато ми го преподава Иглика Василева ..  Heart Eyes Heart Eyes

Лоренка, ужасно се радвам за теб! Дано да е за дълго!  Hug Hug Hug

Зоринце, ама хубаво е така като си тук! Спотайвай се по-честичко при нас, разкажи ни какво четеш, че май не те срещам в другата тема Simple Smile Последно беше на Филипа Грегъри, прочете ли я - кажи какво мислиш?  Hug
Честито ти използвано най-накрая Киндълче, сигурно е щастливо  Mr. Green
Какво качи?  Crazy

Точке, какво мислиш за Никълъс Спаркс? Нищо негово не съм чела, само съм гледала онзи филм, който бил по книгата "С дъх на канела" .. И аз я гледах новата книга "Изборът", явно днес сме я получили ... ами не ме грабва и това си е  ooooh!

Нелко, това си е мое мнение, че само автор и преводач могат да разписват книгата. Аз не бих приела надписана от друг, не ми е приятно да ми се драска върху книгите. Ако толкова иска някой, да ми напише бележка и да я пъхне вътре, аз няма да я махна и така пак ще знам от коя година и от кого ми е - ако толкова не запомня  #Crazy
Някои хора през годините са ми надписвали книги - не съм им казвала, за да не ги обидя, но .. на вас казвам!  Peace Hug
А за смартфон, ще ти дам някои препоръки на лични съобщения, както и насоки от къде и какво да си вземеш, какво би те устроило според твоите изисквания за подобна машинка.  Peace Аз не мога да спра да се радвам на моя телефон, доста е голям, но няма по-прекрасно нещо на света - не мога да му изхабя батерията  ooooh!
Само не си взимай телефон от магазин на някой мобилен оператор!  Peace

Кали, почини си качествено утре, а за книжките - да, знам, труден е избора. Списъка така го правих, че и аз се видях в чудо коя бих си взела първо  Mr. Green Mr. Green
А за фризьора ти завиждам - аз не успях да се вместя в графика й преди именния си ден.  Crossing Arms
Трябвало е да му прочетеш "То" на Тони, щеше сега вече да е Кинг фен!  Heart Eyes

Скарамуш, няма защо - от Bubbly, на малката Точка й се полага шоколадче с bubble-чета   Crazy Crazy Heart Eyes
И стига си говорила глупости, не беше никакъв проблем.  Hug

Гиговче, какво само те тормозят, че постоянно се занимаваш с нещо и си изморена? В работата ли е някакъв зор сега?  ooooh! Идвай си при нас  Hug Hug

Камиче, туй правило трябва да се спазва стриктно! Сподели какво си си взела?   Crazy Hug

Аз мисля, че разпознах една двойка - смятам, че Точ ще подарява на Камиче. Права ли съм, а?  Flutter Crazy

И аз с нос съм си работила по телефона, като нямам ръка да вдигна - ми голямо е това чудо, не ми стига пръстчето до средата на дисплея, иначе ще го изпусна  #Crazy  Joy Joy

Мария Ч., аз пък ще те бомбардирам с идея за книжка за приятелката ти. Наскоро излезе една много забавна, както я определя моя колежка, книга на Пол Теру. Казва се "С призрачния влак през Ориента" и е пътепис. Не се подвеждай по заглавието, книжката е за комплексни дестинации, но написана духовито и е за ценители.  Peace
Вече ако знаеш някоя дестинация, която тя мечтае да посети, има книги, които не са пътеводители, а пътеписи и биха й били интересни и докосващи нейната страст към пътуването  Peace Hug Hug
Надявам се да не съм досадила  Peace

Аз да кажа, че вече купих книжка за другарче след много чудене и мислене коя би искала най-много. Накрая избрах тази, която реших, че ще отлага да си купи.  #Crazy Crazy Не знам защо така предположих, но .. дано се зарадва.  Heart Eyes
Сега умувам кога, къде и как да я изненадам ...  Crazy
Мило другарче, кажи още мъничко за себе си, дано усетиш вибрациите, които ти пращам и да дойдеш да си излееш душата из страниците на темата  Crazy Crazy

Аз сега отивам да редактирам, пожелавам ви лека нощ и успешен ден утре. Предпоследен за тази седмица ...  Crazy Heart Eyes

# 215
  • USA, Steak State
Направих нашия си кекс, но нямах кис. мляко и ползвах прясно такова. И локум не ми се намира и турих шоколадови парченца. А и вместо ванилия тургах портокалова есенция. Стана жИсток!

# 216
Добро утро  Hug

Бъбли, каня се от доста време да те похваля може да нямаш много свободно време и да успяваш да се включиш по веднъж си толкова изчерпателна, че ми е кеф като видя твой пост  Hug

Кали, много хубави щори, записах си в тефтета  Blush

Мария Ч. дали са ти страхотни предложения и аз ще си ги запиша, че никога не е излишно  Hug

Не ми говорете за фризьори, не съм се бояфисвала от 3 месеца и от 5 не съм се подстригвала с триста зора си запазих час за четвъртък та да се преведа във вид за сватбата в петък. Но в моя град явно всички са луднали и няма нито един час за прическа или маникюр за петък, а не е като да има 1-2 салона, или аз съм се сетила в последния момент... Ще се спасявам сама и дано не изгоня гостите на сватбата  Mr. Green

Нели, опитвам се от снощи да ти върна отговор на ЛС, ама не става  #Cussing out

Скрит текст:
Уж ходя по интервюта, но засега без успех. Миналата седмица луднах и буквално всеки ден бях някъде на интервю  Mr. Green Чакам да се появи моето място. Иначе котетата пораснаха, много са игриви и пухкави. Майка им обаче е разгонена и ми трови нервите вече 4ти ден, не мога да спя защото мяука, по цял ден върви след мен и надува алармата  ooooh!

# 217
  • Ямбол
Бъбли, не досаждаш - напротив  Hug Защо така реши? Много интересно предложение ми даваш, много интересен пътепис.. Благодаря ти много  Hug Hug Hug

Вече съм решила коя книга да купя на моето другарче, дори и каква изненада да му направя.. Така се вълнувам  Hug Heart Eyes

ЛоФче, ще намериш твоята работа, не се притеснявай, просто трябва време.

Вени, разсмяхте ме с Нези с програмите на пералнята и  миялната  Joy

Прекрасен и успешен ден, момичета! Моята седмица ще е петдневна.. Аз ще си работя и в петък дори  Mr. Green

# 218
ДУ!  Simple Smile
Бъбълче,и аз много ти се кефя на постовете! Не пропускаш никой и нищо!   Hug
Аз все забравям по нещо,ама то е от ЕГН-то.  Mr. Green
Снощи имах прекрасна вечер-цяла вечер бебе Ани само за баба,дядо и леля. Пуснахме мама и тате на кино и вечеря.
Познайте дали е нацелувана и намачкана подобаващо!   Crazy
Тази сутрин малко ми се спи,но пък душата ми пее!  Grinning
А довечера съм на театър-още нещо,което много ,много харесвам.
Ето,Бъбълче,казвам още нещо за себе си.  Wink
Хубав ден на всички!
 Hug

# 219
ДУ!
Признавам си добросъвестно, че една от трите книжки, която поръчах, беше "Сестри Палавееви в бурята на историята" Laughing , Бъбълче!
Деси, изпуснала съм го това, че на Сами му се е намесил фонда (изчетох най-накрая назад), браво на тях, това е направо неочакван развой и много приятен!
Скрит текст:
ама аз признавам, че не я следя много кампанията - просто си чакам да ми кацнат предвидени за дадена цел парички, които да ръгна по предназначение, а в случая се забавиха доста (от бъдещия сборник, да не му мине котка път, хонорара съм го си го предписала за такива нужди), и отделно когато когото мога напътвам в нужната посока; ще си потърся друга по-дългосрочна кауза от такъв тип - децата, дето не са спешни, кучета ги яли, образно казано... а каузи дал бог, че такава ни държавата...
До другарчето: Мило другарче, много съм загрижена за тебе, щото ти сигурно знаеш, че моите ръце не са и двете леви по опаковането, ами са направо два леви крака , така че на прелестна опаковка не разчитай Thinking
Hug

# 220
О Нези, звучиш наистина заредена. Хубаво е, че мама и татко могат да разчитат на вас  Hug

# 221
  • София
ДУ  Hug
Няма ли кафе още???
Че да сложа едно  Flutter

Бъбъл  Heart Eyes Hug
Докато четох препоръките ти към Мария Ч., направо си представих следната картинка:
Скрит текст:
Влиза Мария Ч. в книжарницата и се обръща към теб с въпроса си "Книга за пътуване?". И ти напълно подготвена  я ориентираш и препоръчваш.
Накрая Мария Ч. пристига във форума, похвалва се с нова книжка, купена за подарък и споделя  на каква лъчезарна и компетентна служителка е попаднала в книжарницата.
След найсет поста се включва Бъбъл, да си "признае", че е била тя  Laughing Mr. Green

Моята седмица ще е петдневна.. Аз ще си работя и в петък дори  Mr. Green
И моята  Sad , а в петте дена са включени събота и неделs.
Поне да ни е лекичка, Мимс  Hug !

Лофче, ще намериш твоето място, сигурна съм  Flowers Four Leaf Clover
Еееех, ако беше тука, да те взема с мен при фризьорката.
И аз от месец и половина не съм ходила. Вече бретонът ми много ме дразни и ми влиза в очите, но не съм толкова смела като Вени  hahaha

Камиче, не държа на опаковката изобщо, не се притеснявай  Peace
Нали всичко е от сърце, това е важното за мен  Heart Eyes

Нези, разкош  baby_neutral Heart Eyes

# 222
  • София
Тъкмо се озъртах за кафето  Hug

Кали,благодаря!

# 223
ДУ  Hug

Благодаря за инфото за слушалките, момичета, Бъбъл  Hug Ако можеха да се пробват на място, щеше да е добре, ще потърся Simple Smile

Кали, и аз мога да оформям бритони  Mr. Green

# 224
Добро утро!
От Кали Мей знам,че тук е елитът на елита на елита и искам да ви запитам най-чистосърдечно - какво мислите за Джон Конъли?

Общи условия

Активация на акаунт