на скоро разделени

• 14 699
  • 114
  •   1
Отговори
# 60
  • София
За рогата съм съгласен и съм напълно за.
В момента най-убийствената болка и неприятел ми е самотата. Искрено си казвам че не мога да я преодолея. И съветите как да стане това са ми най -цени. Както и наистина как се намира по добра от бившата. Ето тези неща не са ми ясни.

Как се намира по-добра от бившата? Като престанеш да сравняваш всяка следваща с бившата. Пак повтарям - в никакъв случай не сравнявай следваща жена с бившата. Голяма грешка е това.

Когато се разделят двама души, винаги има болка. Съвет - не ревнувай детето си толкова яростно. Ти си му баща и то те обича. Бъди спокоен за това. Когато си с детето си, не бъди нервен, бъди себе си. Направи така, че да прекарвате добре заедно. И не го лигави - също голяма грешка. Дръж се естествено, не е настъпил краят на света като си се разделил с майка му. Това няма нищо общо с детето ти, ти с него не се разделяш, покажи му го. Грижи се, бъди опора на това дете, изгради здрава връзка с него, връзка която да не почива на негативни чувства към майка му.

# 61
  • Canada
Scooba,  от къде ги вадиш тия бисери - не му трябвало майка на 14 годишно момче... Сигурно теб елфи са те отгледали  Joy

# 62
Scooba,  от къде ги вадиш тия бисери - не му трябвало майка на 14 годишно момче... Сигурно теб елфи са те отгледали  Joy

ХАхах това е безценно! Отгледан от елфи, а оженен за трол, който е избрал сред ято куци кокошки  Crazy

# 63
Здравейте на всички !!!!! Съвсем нов съм тук !!!! Доста се рових и четох в нета, мисля си че тук е подходящото място да споделя мъката си !!!
С съпругата ми сме от 13 години заедно от 12 сме женени !!! По нищо не подсказваше поне до преди 10 месеца че между нас нещата не вървят. Всичко започна една фатална вечер преди 8 месеца. Имах работа в офиса и бях с колега от друга фирма, когато ми звънна телефона и след разговора ми се подкосиха краката. Скрит номер и непознат човек ми даде много ясно да разбера че тя ми изневерява и кога е следващата и среща с подробности. Бях длъжен да проверя и всичко се потвърди, та дори и от нея. Опитах да поговорим и оправим нещата но въпреки обещанията и тя продължи да ми изневерява. Докато дойде кулминацията и се изнесе при него. Много ми е мъчно, още я обичам , а най много ми е мъчно за детето. Да виждам го но не е както преди.
Много съм объркан и отчаян, това влияе и на всичко около мен. Искам да се взема в ръце и да се пооправя но не знам как. Моля всички които имат ясна представа за какво говоря да помогнат със своите съвети.
Благодаря предварително на всички.

Кой е па тоя анонимен доброжелател...

Много ясно, че ще ти е мъчно, 13 години са това. Но не си нито първият, нито последният. Жена ти се е влюбила в друг, все пак, не е извършила криминално престъпление. Можеше да се случи на тебе. Поддържай културни отношения, гледай си детето когато е при тебе и се оглеждай за нов човек. Друго какво има да се прави...

# 64
    Мъжете не могат да стоят сами без жена, съм забелязала Grinning

# 65
  • Sofia

Аз ако бях на негово място щях да се договоря с нея, детето да е по равно при двамата... без истерии и скандали...
практически невъзможно е това

Практически съвсем ВЪЗМОЖНО си е това  Peace  На мен ЛИЧНО ми се случи преди година и половина време!!! 1:1

# 66
Практически съвсем ВЪЗМОЖНО си е това  Peace  На мен ЛИЧНО ми се случи преди година и половина време!!! 1:1
това го казахме кога е приложимо - при по-малко дете и ако живеят в един град.
но с нарастване на детето , със смяна на местоживеенето на единия родител  не е много удачно. то ако беше съда щеше с лека ръка да присъжда такъв режим.

# 67
  • Sofia
Бонго, имаме точно такова бракоразводно решение, тоест от Съда  Peace По Закон детето ни една седмица е при мен, една седмица - при баща си  Peace  Ама в реалността друго се случи, слава Богу! Вече повече от година и три месеца сме отново заедно и макар и официално разведени, си живеем заедно: той, аз и детето ни. Така че в живота всичко е възможно!  Peace Зависи от самите хора, от техните сърца и разум!

# 68
Е , това е супер vihrogonche - никаква финансова обвързаност и СИО . Не влагам никакъв сарказъм и съм напълно искрена . Поздравления!

# 69
  • Sofia
Благодаря   bouquet а какво е СИО?  Embarassed
П.П. Проверих и разбрах съкращението:
"Съпружеска имуществена общност?"  newsm78

# 70
Благодаря   bouquet а какво е СИО?  Embarassed
П.П. Проверих и разбрах съкращението:
"Съпружеска имуществена общност?"  newsm78

Сио е едно нещо към което жената няма принос но иска половината при раавод, във форума пише че МУ е взела всичко а на практика го духа с 80 лв и плюе бившия. Бе с 2 думи сио е онова дет не е на жената

# 71
  • София
Скуба, дано след 5-6 години се успокоиш и ти мине яда към бившата, пожелавам от сърце.
Тогава ще се върнеш, ще си прочетеш постовете и ще си кажеш - баси ядосаното комплексирано копеле съм бил навремето.

# 72
Скуба, дано след 5-6 години се успокоиш и ти мине яда към бившата, пожелавам от сърце.
Тогава ще се върнеш, ще си прочетеш постовете и ще си кажеш - баси ядосаното комплексирано копеле съм бил навремето.

Тук грешите, включително дамата с диплома за психолог от нбу предполагам.
Бившата нищо лошо не ми е направила че да я мразя. Разбирам се прекрасно с нея, оставам при нея, тя остава при мен...
Скубата си взема млада жена щото не се налага да й помага. Скубата ще го е срам ако жена му сменя накладки или бушони както и жена му ще я е срам ако той почне да чисти и готви.
Нали ревете че връзката е да си помагаме? С какво помага жената ако мъжа готви и чисти? Ква точно роля изпълнява? С каакво точно се занимава освен да недоволства? И защо нито един мъж не ще жена да му помага?

Последна редакция: ср, 24 юни 2015, 14:44 от Анонимен

# 73
И моят мъж не ми помага в чистенето, гладенето, готвенето и прочие битовизми...просто защото  това не са лично мои задължения, че да  ми трябва помощ.  Това са обикновени битови умения, които се учат още в невръстна възраст и са свързани  с елементарното оцеляване и когато хора живеят заедно се синхронизират с тези си умения / как пък точно ще да ме е срам, че мъжът ми чисти и готви...по-скоро ще ме е срам ако не го прави/.  Помага ми обаче като   ми купува материали  , с които да рисувам /въпреки, че той не може да рисува/, като гледа децата като ходя на танци /той не може да танцува/, аз пък му помагам с попълването на документи / въпреки, че не разбирам много от работата му/, за да си почива повече, в организацията на разни мероприятия, които са важни, но  главоболни за него...и такива неща общо взето.  Помощ е когато  облекчаваш другия, въпреки, че не ти е работа да го вършиш. Дори се чудя, че това го обяснявам на голям мъж,  щото на синовете ми отдавна съм го обяснила  newsm78

# 74
  • София

Скубата си взема млада жена щото не се налага да й помага. Скубата ще го е срам ако жена му сменя накладки или бушони както и жена му ще я е срам ако той почне да чисти и готви.
Нали ревете че връзката е да си помагаме? С какво помага жената ако мъжа готви и чисти? Ква точно роля изпълнява? С каакво точно се занимава освен да недоволства? И защо нито един мъж не ще жена да му помага?

Не разбирам това какво общо има с паническия ти страх от обвързване, подценяването на жените като цяло и подигравателно-мачисткото отношение към тях.
Страх те е да не се наложи да измиеш някоя чиния ли? Не хапят бе, човек, че и миялни са измислили хората.
Или те е страх някой да не те види да си простираш гащите, че ще ти се смали оназ работа ли?
Или ще спре да ти става, ако изпържиш едни яйца?

Общи условия

Активация на акаунт