Брекети - къде, какви, за колко? - тема 6

• 110 550
  • 731
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте, току- що излизаме от кабинета на д-р Димова след поредната консултация и поредното отлагане. Последния път ни беше казала да дойдем, когато на дъщеря ми паднат горните кучешки. Е, отидохме. Сега каза да чакаме още зъби да паднат. От няколко години ходим на консултации и чакаме.  Освен това и цените са нови, по- високи. Има вариант дъщеря и да провежда лечението и тогава цените са по- ниски. Иначе всички са много мили и любезни. Не плащаме последните консултации. Обаче вече съм сериозно замислена дали да изберем този лекар. Дъщеря ми вече е на 10 и половина. Какво мислите? Има ли място за притеснения? Като че ли ми се иска да започваме и да завършваме лечението... Благодаря предварително за мненията ви!

# 91
Синът ми е на почти 7 и половина,от 3 седмици е със шини,вече виждам резултати,което много ме радва,бързо свикна детето и дори с кеф си ги носи.Нашата ортодонтка е на мнение ,че между 7 и 9г челюстите и зъбите за по-податливи на корекции,и че не трябва да се чака 12-13 докато се сменят всички млечни зъби.Според мен е добре да потърсите 2-ро мнение Naughty

# 92
Синът ми е на почти 7 и половина,от 3 седмици е със шини,вече виждам резултати,което много ме радва,бързо свикна детето и дори с кеф си ги носи.Нашата ортодонтка е на мнение ,че между 7 и 9г челюстите и зъбите за по-податливи на корекции,и че не трябва да се чака 12-13 докато се сменят всички млечни зъби.Според мен е добре да потърсите 2-ро мнение Naughty
Да, и ние искахме кати е по- малка. Бяхме при няколко специалисти. Накрая се спряхме на нея, въпреки че скоро се оглеждах за други заради цената. Очаквах вече да започнем. Вие при кой лекар сте? Извинявам се, ако вече е споменавано.

# 93
Казва се д-р Петкова-ортодонт,кабинета и е в Младост 3 до Кауфланд

# 94
Казва се д-р Петкова-ортодонт,кабинета и е в Младост 3 до Кауфланд
Благодаря!

# 95
Почти месец съм с брекети и вече има първи осезаеми резултати. Има още мнооооого работа по зъбите и захапката, но е мотивиращо да видиш, че нещата се получават.
Sherona, при кой лекар си ти?

В Ортоестет съм.
Аз съм в търсене на моя ортодонт, май и аз ще взема да ги посетя тези от Ортоестет, виждам че имат и безплатна конултация. Бях при този въпросния за който исках мнение- Камен Цветанов, казвам ви беше някакъв кошмар. Там ХЕИ ако отиде там ще трябва да го затвори този кабинет. Мръсно, лекарят по дънки и тениска, бърка ми в устата без ръкавици, ръцете ми миришат на цигари, абе кошмар...Sherona, mоже ли да кажете какво е положението при тези в Ортоестет, Какви са цените, лекарите готини ли са, чака ли се много, общо взето всичко което може да е полза. Благодаря на всички, който ще изкажат мнение

# 96
  • София
В Ортоестет са двама ортодонти. Вдъхват ми много доверие, за това ги и избрах де Simple Smile И аз ходих на няколко места преди това, но там ми обясниха подробно нещата и това, което ми казаха, се доближаваше до това, което си представях като лечение. Относно цените - в началото, на първия преглед ми казаха една ориентировъчна цена, но след това, след анализ на снимки и отливка стана ясно, че ще бъде по-сложно, отколкото всички си мислим и цената вече беше по-висока. Не съм никак лек случай, та е оправдана. Със самолигиращи брекети съм, които ми струват 5000 лв.

# 97
  • София
Писала съм и преди, че синът ми бе пациент на д-р Видев от Ортоестет. Вече е с постоянни ритейнъри. Доволна съм. С брекети бе година и 2-3 седмици. Преди това носи шини почти година и половина за разширяване на двете челюсти.

# 98
  • Sofia
Първата ми ортодонтска консултация беше при д-р Видев, но останах със смесени чувства. Нещата които обясняваше и цените които искаше ме наведоха на мисълта, че по-скоро се опитва да ме излъже. Не ми вдъхна доверие, но поне ме мотивира да проуча въпроса с брекетите и ортодонтското лечение като цяло. След това направих още две консултации с различни ортодонти, преди да започна лечение. Simple Smile

# 99
  • София
Да, аз също малко се разочаровах, защото на прегледа ми казаха, че ще ми сложат Деймън брекети, а в деня на поставянето, когато попитах дали са Деймън ми казаха, че не са, но са на същия принцип. А пък цената не е никак малка, но аз гледам нещата от друга страна - това с брекетите е нещо преходно и ще изтърпя всичките неудобства, финансови лишения и т.н., за да имам хубава усмивка.  Мисля, че двама ортодонти на едно място все ще постигнат добър резултат. Парите съм ги прежалила отдавна, засега нещата вървят добре и се надявам и занапред да са така.

# 100
Някой може ли да каже мнение за добър ортодонт във Велико Търново, ще съм ви много благодарна.

# 101
Здравейте, леко ми се откачи едното ластиче, обхващащо един брекет. Сега не го обхваща целия, както другите зъби, а само половината. Това голям проблем ли е? Защото следващият преглед ми е чак след 20 дни....

# 102
Понеже по съвет на ортодонта ми е добре да си сложа имплант преди да сваля брекетите, и мисля да направя няколко консултации, но вероятно ще ми трябва рентгенова снимка би ли имало проблем с брекетите тъй като всеки път не карат да свалям всичко метално, а сега ще ми е в устата и няма как? :д

# 103
  • Пловдив
Понеже по съвет на ортодонта ми е добре да си сложа имплант преди да сваля брекетите, и мисля да направя няколко консултации, но вероятно ще ми трябва рентгенова снимка би ли имало проблем с брекетите тъй като всеки път не карат да свалям всичко метално, а сега ще ми е в устата и няма как? :д

Не, няма проблем - правили са ми снимка с брекетите  Peace

# 104
  • София
Здравейте,

Някой може ли да ми каже мнение за д-р Кремена Моллова? Адреса е кв. Красно село, ул.Пчела 2

Ще съм много благодарна, тъй като ми я препоръчаха и имам запазен час за 2 септември Simple Smile

Аз съм при нея, от година и половина съм с брекети. Доволна съм.

Общи условия

Активация на акаунт