Искам да кажа ... (44)_06.07-12.07

• 47 800
  • 1 167
  •   1
Отговори
# 435
Жармен, ти нали си имаш мъфини? При това много красиви.

# 436
От тези караници, балконът ще се пръсне от кеф.  Хайде стига вече.

Жаки, има ликой да ти помогне с тиквичките? Много са, много.

# 437
  • В Космоса
Белла, прочете ли нещо надъхващо срещу Джой в ЛС-тата, които постнах? Девка колко надъхано обясняваше, задкулисни игри, интриги. Като ги показах, видя ли нещо такова? Колкото съм Борил, толкова надъхвам и съфорумките на ЛС срещу Джой. Че съм я обсъждала, да, така е. Но само с такива, които вече си имат мнение за нея. Ако пък някоя от тях играе игри, направо не знам какво да кажа.
Колкото и да твърди Джой, че съм интригантка, лицемерна и прочее, смело заявявам, че съм доста далеч от подобни образи и държа на откритите отношения, изясняването и истината.

Ще излизам. Дано не се изсипе поредната помия зад гърба ми!

# 438
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Едно нещо твърдя- от доста време различни момичета от различни подфоруми ми пишат за ЛС, получени от теб относно моята особа. Инициативата не е била тяхна и не им е било приятно да получават подобни послания. Не знам колко още са тези, които са получили и са ти се вързали, понеже и такива със сигурност има- аз не съм Мис популярност. Но да си знаеш, че има и хора, на които подобни игри им светват сигналната лампичка в главата и си правят изводи за теб, а не за мен. Аз каква съм, го виждат всички във форума. на светло. И могат да си градят отношение каквото искат. Нямам намерение да водя битки за популярност по втория начин.
С това приключвам комуникацията си с теб. Поне вече всичко е наяве.

# 439
  • В Космоса
Значи те лъжат!

# 440
Не ни казват кой е Борил, а аз ще пукна от любопитство!

# 441
и аз искам да знам.

# 442
Съжалявам, но имам всички основания да им вярвам. И моля да не забравяш, че вчера бяха представени и доказателства.

# 443
Нещо не се кефя докъде сте го докарали.
Ама човещина. Добри , добри, мили и красиви,  но си излизат някои неща на повърхността.

# 444
Жаки, аз правя сега това:
Скрит текст:
ПИЦА ОТ ТИКВИЧКИ

Тивичките се нарязват,овалват се  в брашно и се пържат.Аз ги пека нарязани на дълго  във фурната,  без брашно,с малко зехтин.После се нареждат в по-малка тавичка.Задушава се лук,моркови и чесън,ако има пресни е по-добре.Изсипват се върху тиквичките.Нарязват се домати на кубчета и се слагат върху тях,натрошава се сирене и се пече на 200 градуса до приятно зачервяване,Наръсват се с настърган кашкавал и се допичат,После може да се добави пресен копър.Това е.

Не знам какво ще стане  newsm78

Много ви е напекло днес...

Ванини, пази леглото! Още малко остана  Hug

# 445
  • В Космоса
Какви доказателства? ЛС-тата аз си ги постан сама. В тях нямаше нищо подобно, което вие твърдяхте с Девичка. Как може да кажеш "Ти ме надъхваш срещу нея на ЛС" и после като представя ЛС-то да няма нищо такова и в крайна сметка пак да поддържате тази лъжа? Thinking

И кои други форуми? Аз само тук вися? Моля ти се! И аз съжалявам, но докато не представиш явно доказателство, че аз съм поела инициатива да настройвам някой срещу теб на ЛС, просто не важиш. А такова няма да намериш. Единствено препоръка да не се спори с теб, защото е без резултат.  Wink

# 446
Една питанка имам към спортуващите девойки: наумила съм си да си купя шорти за тичане ...някоя тренира ли с такива? Мерих днес и с клин и без...идеята ми е да скачам по тях само,без клин...Докладвайте,моля! -Жаки,Мър,Ша и кой още активно спортува?

Вчера за първи път тренирах с такива. С клин обаче, заради коремните преси. Ако тренираш нещо, на което само се подскача, няма чекнене, коремни преси, лежане и пр., няма нужда от клин отдолу. Не знам дали точно това питаш де.

# 447
Акаша, нямам намерение да си докарам бан, изнасяйки ЛС, както може би ти целиш. Казвам ти нещо директно, пред всички- оттам нататък дали важа всеки ще реши сам, има си глава на раменете. Аз каквото знам, го знам отдавна и все си мислех, че ще отмине, но не би.

# 448
Янче, заредих две тавички с леко застъпване и ще пържим с един младеж на два тигана, за половин час ще станат:)
Но първо ще водя Жаки на бънджи много се вълнува цял ден по този повод:) сега един път, като и хареса и отиде на баща й финансовия разчет:)))

Ако разбера, че ме обсъждат с лошо на ЛС ще ми стане криво, предпочитам, ако някой има да ми каже нещо да е лично на мен, така има шанс да се изясним и разберем.

Алечка, звучи добре и твоята пица, дай отзиви после.

Гена, има на Найк с клин, готини са, но аз не бих си позволила такова облекло в залата, няма да ми е комфортно. Ако е само за тичане ОК, ама лег преса с къси гащи...Simple Smile С клин съм аз.

# 449

Някой да липсва...?

Като остана сама вкъщи за малко и ми се раждат идеи - сега искам да боядисам спалнята и да сменя една картина в хола. А като боядисам спалнята трябва да сменя и завесите, даже и самата спалня като се замисля... Дали има кой да ми се върже обаче? Последният път така реших, че искам коренно различен цвят за хола и го направихме след няколко дена. Но сега май ще трябва да измисля цвят, на който все пак подхождат завесите и спалнята, но сегашният ми е тежък, хем аз си го избирах, не ми допада съвсем. Имам още час да помисля сега или на есен ми се занимава.

GeNa, аз с шорти не съм тренирала, имам други къси панталонки за целта, принципно, ако не са от баш парашутките не би трябвало да има проблем, за фитнеса обаче има някои уреди, които биха ми създали неудобство, ако съм с по-широки шорти, определено.

Общи условия

Активация на акаунт