Проблеми с колега

• 21 136
  • 442
  •   1
Отговори
# 315
  • Sofia
Скрит текст:
Скрит текст:
Аз съм танцувала с приятелки и усещането си е същото, само дето не те настъпват толкова  Laughing А и по принцип, блусът ми е най-тъпия танц и ако съм го изклатушквала във времето, то е било само защото съм любезна и  да не поставя канещия в конфузна ситуация и съвсем не защото искам  някой да ми пипа кръста и да го мириша Stop
Обаче си била на мнение, че той точно това иска? А може би мъжът също от любезност кани жената? Интересно ми е как решава с коя жена точно да бъде любезен. Аз съм от старомодните май, моля някой да ме накара да прогледна и да разбера защо един мъж би искал да танцува това прословуто чудо наречено блус точно с мен, а не с колежката с приятно наднормено тегло, която също е на банкета за да се забавлява. Ако идеята на този изключително неинтимен и приятелски танц е само за забавление и купон, някак по-забавно и динамично ми се струва да играем карти например.
Аз точно това им разправям на няколко потребителки тук. За мъжете клатушкането в блус има само две причини.

1. Или пипаш нещо красиво и чуждо.
2. Или пишаш нещо, на което си подчинен и макар и то да тежи 150 кила, искаш да му направиш кефа, че е желано и женствено и обгърнато с внимание.

Мъжете не танцуват блус, щото им е забавно да се клатят бавно в такт. Хич.

Не "мъжете", а ТИ, Нофелет, точно ТИ, говориш за себе си, че това са ТВОИТЕ причини да танцуваш блус!!! Другите мъже си имат усти да си кажат. Имат и пръсти да си напишат. Имат различни умове, сърца, характери, темпераменти и разбирания от твоите такива. Но ти явно си невъзможен случай, наистина. Просто си умираш да обобщаваш. Мъжете, та мъжете...
Т.е. да разбираме, че ти не си нито 1., нито 2.?

Моля те, не ползвай главни букви. Издава психическа нестабилност, липса на контрол над гнева и натурална простащина.

Не. Означава НАБЛЯГАНЕ на някои думи, защото някои "мъже" не вдяват от нормално написана дума  Laughing Laughing Laughing

# 316
И без да се държа като дете в детската градина, както беше писал по-горе, ще те помоля отново да НЕ ме наричаш вихрогонКа, защото никнеймът ми неслучайно е вихрогонЧЕ, и си държа на звучането му. Както и да е. Информирала съм модератор за обидно съдържание.
Не, вихрогонке, ти не се държиш като в детската градина. Въобще Simple Smile

Ти като една зряла жена, ме обади на другарката Joy

Но иначе аз съм жалък.... Simple Smile

Точно така. Беше предупреден, че дразниш. Ти продължи. Какво очакваше?  Laughing

Дразненето е право на всеки. И ти ме дразниш Simple Smile И какво? Продължавам напред и се справям някак си  Joy

# 317
  • Sofia
След като  не можеш да се усетиш кога да спреш сам, опиянявайки се от собствената си мания за уникалност и неповторимост, е нужно някой друг да го направи. Не само, че си жалък, а и изключително досаден.
+1
Мерси, МериАн   bouquet

# 318
Нофелет, спри да ги открехваш булките какво ни е в главите, че ще почнат да ни режат като ги каним на "блус". А то точно там стават нещата - прошепна им на ушенце 2-3 приказки, отъркам питона в коремчето им и забравят, че са омъжени Laughing

# 319
След като  не можеш да се усетиш кога да спреш сам, опиянявайки се от собствената си мания за уникалност и неповторимост, е нужно някой друг да го направи. Не само, че си жалък, а и изключително досаден.
Работата на модераторите не е да помагат на този и онзи в личната му неприязън към някого.

С друго се занимават.

# 320
Нофелет, спри да ги открехваш булките какво ни е в главите, че ще почнат да ни режат като ги каним на "блус". А то точно там стават нещата - прошепна им на ушенце 2-3 приказки, отъркам питона в коремчето им и забравят, че са омъжени Laughing
Е, това с отъркването го бях пропуснал, щото.... ще ме обадят на модератора Simple Smile

# 321
  • Sofia
Работата на модераторите не е да помагат на този и онзи в личната му неприязън към някого.

С друго се занимават.

Не ставаше дума за лична неприязън, а за откровено нарушаване на някои от форумните правила. Откровено заяждане и незачитане на молба. Обобщения и обиди. Ирония и сарказъм. Тук е добре да цари приятелска, а не враждебна, атмосфера. Била съм дългогодишен модератор в друг форум и прекрасно знам с какво се занимават модераторите.

# 322
С друго се занимават.
Откровено заяждане и незачитане на молба. Обобщения и обиди. Ирония и сарказъм.
Откровено заяждане? Това, че не си свикнала някой да не е съгласен с теб, е твой проблем.

Обобщения? Ама това забренено ли е във форума? Май си измисляш, не ти вярвам, че е забранено.

Обиди? Кога? Къде? Не помня да съм те обиждал?

Ирония? Сарказъм? Ама вярно ли са забранени? Брей.... трябва да попрочета правилата.

# 323
  • София
Да му поиска пари на мераклията за лечение на "хламидия"  Laughing

Кофти идея. Защото ще й излезе име на "парясница". Тоз господин чаровник като го гледам, на всички ще разкаже.... Twisted Evil Освен това тя вече го е порязала яко и той е на друга вълна - на вълната на отмъщението, която е почти същата по емоционална амплитуда като тази на любовта. Hug

# 324
Ти остави,ами ако се стигне това с "хламидията" до мъжа и ще настане една обърквация  Grinning

# 325
  • София
Поохладете страстите, за да не се налага да ги охлажда модератор!

# 326
Охладете тези, които пишат с главни букви. Останалите сме си съвсем спокойни и просто си говорим. Всеки си казва мнението и се отнася с толерантност към инакомислещите.

Също така може ли да помоля уважаемите модератори да кажат на уважаемия потребител Мери Ан да не ме нарича "късипатковец". Терминът означава, че аз разполагам с къса патка, иначе казано къс пенис. С това потребителят създава погрешна представа за размера на половия ми член, за който този потребител няма как да има информация, тъй като гарантирам, че тя не е имала нито орален, нито зрителен, нито друг физически контакт с него. Ако беше имала, нямаше никога да й хрумне да говори толкова неверни неща. Подобни внушения ми създават душевен дискомфорт и са грубо нарушение на правилата. Аз лично никога не съм провокирал подобна атака, тъй като заради джентълменското си възпитание аз никога не съм си позволявал да обсъждам телесните и умствените дадености на въпросния потребител.

Благодаря за вниманието и за реакцията ви, която неминуемо ще изчисти всякакви висящи съмнения относно размера на т.нар. ми патка.

С уважение,

Нофелет

# 327
  • София
Скрит текст:
Охладете тези, които пишат с главни букви. Останалите сме си съвсем спокойни и просто си говорим. Всеки си казва мнението и се отнася с толерантност към инакомислещите.

Също така може ли да помоля уважаемите модератори да кажат на уважаемия потребител Мери Ан да не ме нарича "късипатковец". Терминът означава, че аз разполагам с къса патка, иначе казано къс пенис. С това потребителят създава погрешна представа за размера на половия ми член, за който този потребител няма как да има информация, тъй като гарантирам, че тя не е имала нито орален, нито зрителен, нито друг физически контакт с него. Ако беше имала, нямаше никога да й хрумне да говори толкова неверни неща. Подобни внушения ми създават душевен дискомфорт и са грубо нарушение на правилата. Аз лично никога не съм провокирал подобна атака, тъй като заради джентълменското си възпитание аз никога не съм си позволявал да обсъждам телесните и умствените дадености на въпросния потребител.

Благодаря за вниманието и за реакцията ви, която неминуемо ще изчисти всякакви висящи съмнения относно размера на т.нар. ми патка.

С уважение,

Нофелет

Laughing Ще умра от смях бре, Нофелете!  Joy

Ай стига се дрънкАхте. Важното е авторката да се оправи, че там са истинските проблеми, в реалността. Тука можем да си чешем езиците цял ден, ама не на нас ни се пече яйце на дупето...

# 328
  • Другата България
Скрит текст:

С уважение,

Нофелет
Laughing Ама ти се припозна? Сори. Ако ми цитираш къде казах "Нофелет е ...", ще се извиня. Казах, че поведението ти ми прилича на това на такива мъже. Щото наистина ми прилича. Но е възможно да не си такъв, споменах вече, че не те познавам, а и не желая. Така, както ти от 454567 стр. говориш от 1л., ед. число за мъжете, изразявайки лична позиция и обобщавайки, така го направих и аз. Май не ти стана приятно....

Ай стига се дрънкАхте. Важното е авторката да се оправи, че там са истинските проблеми, в реалността. Тука можем да си чешем езиците цял ден, ама не на нас ни се пече яйце на дупето...
Точно така е. Авторката се покри, то ние съвсем оплескахме нещата.

# 329
  • София

Може ли да разнясните как точно си представяте моето участие в разсейването на тези съмнения, защото ми се струва, че загубих нишката?  Thinking  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт