Професионални серии за коса - тема 89

• 48 961
  • 731
  •   1
Отговори
# 210

Епона, благодаря за съветите за четка. За тази какво ще кажеш, пак е смес от естествени и изкуствени влакна: http://www.zlatnaribka.com/chetki/labelm-chetki/chetka-za-sredna … -m-grooming-brush

Тази ми изглежда много по-добре, от тази на Кардашиян, която преди беше показвала.

Аз за моята кошница май ще правя онче-бонче кое да остане. Не мога да реша и това е!  Crossing Arms

Мерси за комплиментите. Явно на снимките не личи колко много не е пригладена...

# 211
  • Пловдив
Да следим и да пишем бързо тук ей!!! Hug

# 212
  • София
Епона благодаря  Hug Може би тази ще взема, пак по-добре от досегашните ми.
Забравих да ти кажа и аз за косата, страхотна ти е, особено на втората снимка, личи си здравината  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Добре де, вие в четвъртък ли ще поръчвате? Нали в петък е черния петък, за какъв четвъртък говорите?  Rolling Eyes

# 213
Inked Mom, би ли описала как усещаш шампоана на Insight? Преди време бях загледала марката в нета, но така и не поръчах, не помня защо.

# 214
  • Пловдив
Вив в четвъртък от 9ч българско време почват английските Peace

Последна редакция: вт, 24 ное 2015, 15:37 от astravera

# 215
Lindi,радвам се,че ти харесаха джойковците бях сигурна просто Mr. Green Искам да те питам ти кой шампоан имаше на МШ този за боядисана коса или за честа употреба ,аз имам интегрити но искам и нещо за по ежедневно миене мислех си да взема този за боядисана коса но да те питам аромата му като обичайния за марката ли е сметанов или друг и как е млечната маска в сравнение с интегрити? Мисля и млечната маска да си взема,дали ще има намаление и в сайта за косата newsm78.....А шампоана на марокан репейър как го усещаш нежен ли е заплитащ,премиващ...... Hug bouquet Hug
Делянче, сега имам този за боядисана коса, ухае си на Милкшейк-а, измива добре, но не премива, защото преди имах този за честа употреба, но ми действаше по-измивно, а и ухае на ябълки Rolling Eyes От маските млечната е малко по-уплътняваща, но и омекотяваща, докато интегрити се усеща повече хидратираща, макар че и тя има в състава кератин, но по към края. Общо взето за мен това са идеалната марка за косата ми, тъй като винаги усещам и уплътняване на косата и хидратиране в същото време, просто разкошни Heart Eyes
И аз много се надявам за черен петък в закосата.ком защото оттам искам повече неща, отколкото от арлен, където се зареждах основно миналия месец и то не остана нищо - един серум Инициалист се търкаля самотен в моята кошница Mr. Green

Последна редакция: вт, 24 ное 2015, 17:09 от Анонимен

# 216
  • София / Перник
Лелее, много бързо я пишете тази тема  Party

1.Любимите ви финиши? Комбиниране, последователност на нанасяне, редуване?
За момента ми харесва много СС крема на Алтерна, но чак любим май нямам все още. Винаги ползвам по 1 финиш - косата ми е тънка и се утежнява лесно....

# 217
  • Стара Загора
Lindi благодарско мила Hug направих списъка вече шампоана за боядисана коса+млечната маска и отново за втори път интегрити шампоан+маската интегрити разкошни.....дано има намаление и там Praynig и аз съм наготвила в кошницата инициалиста Joy

# 218
  • София
Lindi благодарско мила Hug направих списъка вече шампоана за боядисана коса+млечната маска и отново за втори път интегрити шампоан+маската интегрити разкошни.....дано има намаление и там Praynig и аз съм наготвила в кошницата инициалиста Joy
Ако става дума за сайта: Zakosata.com, говорих с техният представител по телефона и то три пъти... каза ми, че нямало да има намаление... поръчах днес. Не мога да гарантирам дали ще е така... само споделям.

# 219
Вив в четвъртък от 9ч българско време почват английските Peace
Защо?

# 220
Епона а за тази четка какво ще кажеш?
http://www.zlatnaribka.com/chetki/poresta-chetka-%E2%80%93-golya … #039;-more-inches има я и в по малък вариант http://www.zlatnaribka.com/chetki/poresta-chetka---malka-3%22'-more-inches

малко скъпичка ми се струва и се чудя дали си заслужава парите  newsm78

# 221
Цитат
Всички продукти на NASHI ARGAN вече можете да намерите на www.nashipro.bg!

Регистрирайте се, очаквайте одобрение от наша страна след което можете да поръчате продукти директно от новия ни представителен уебсайт!

# 222
Съжалявам за спама, но ми припомнете защо дебнехме през нощта черния петък? Да не свършат наличности или друго?

# 223
  • Чукарландия
Цитат
Всички продукти на NASHI ARGAN вече можете да намерите на www.nashipro.bg!

Регистрирайте се, очаквайте одобрение от наша страна след което можете да поръчате продукти директно от новия ни представителен уебсайт!

Супер си, Денс! Огромно благодаря! bouquet

Последна редакция: вт, 24 ное 2015, 16:31 от BBeLLa

# 224
Епона, разкошна коса!!!
Момичета, малко се обърках с този черен петък, някой знае ли в енцо как ще е старта...от полунощ ли   newsm78?

Общи условия

Активация на акаунт