Децата и ските - сезон 2015/2016

• 16 841
  • 167
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Гледам днес на камерите от "Алеко", че има вече обучаващи се дечица, но положението със снега като че ли не е никак добро.  Sad

Днес поне не течеше. Но пък имаше лед. За начинаещи не беше супер зле. Има прогноза за валежи в началото на март.

# 166
  • София
Големите от сряда са на Беклемето. Сняг има, но изкуствен и само на пистите. Явно карат, но казаха, че е по-скоро лед. Десетина дни преди това, когато малката им сестра беше там всичко беше в сняг, но това е какво да се прави, такъв им бил късмета. Поне карат, защото очаквах да не става изобщо за каране честно казано. Погледнах прогнозата за довечера и през ноща пак го дават да вали дъжд  Cry

# 167
  • София
Като за почти край на сезона да напиша за тазгодишния ми опит с учене на 3 годишно  Mr. Green Значи при нас с индивидуален учител много не стана работата, най-вероятно просто не случихме на подходящ човек с правилен подход към толкова малко дете, в крайна сметка ние си я учихме. Най-подходящ за учене за начинаещи (близо до София) ми се вижда учебия плац на Боровец, който е между писти Рила и Иглика, в общи линии там се научи, когато бяхме там за 5 дни. Пуска го спокойно, вече може да завива хубаво и в двете посоки, както и да спира, засега на рало. На влек още не смея да я кача, това ще остане за догодина. В БороКидс първоначално не я искаха защото няма 4 и имахме доста рев и разправии по въпроса - имайте го предвид, ако искате да ходите там с малки деца. После вече като я видяха, че е ок с карането, нямаше проблеми да я пускат, но пък вече тя си умира от тъпотия там и мераците са само за въртележката. В ски детските градини към хотелите (Рила и Самоков), децата под 4 години не ги извеждат за ски уроци, но иначе няма проблеми да се остави на градина. А и докато си я учехме сами, постоянно идваха разни хора да ни питат имаме ли нужда от учител и да си предлагат услугите, на Витоша не съм виждала такива, но на Боровец е пълно.

Общи условия

Активация на акаунт