Сладкарничка за книги - тема 59

• 28 701
  • 741
  •   1
Отговори
# 735
Наздраве!
Днес е хубав ден, заслужава си по чашка винце Party

Кости му  Heart Eyes Hug
Наздраве от мен с фреш  Hug Дозата вино си я взех вчера  Wink

Кали, вземи мерки с тази настинка да не се задълбочат нещата  Rolling Eyes
А кой му е втори език на Тони? Руски ли?

На 31-ви ще бъда мислено с вас  Heart Eyes

Ако изпишем тази тема, утре може да пусна нова  Wink

# 736
Вени, мразя те Laughing Heart Eyes, за какъв "слон" ти трябваше да лепнеш линк на сайта за аутлета, а, а Crossing Arms, сега съм като луд с картечница ooooh!
Аз на моя бретон така му се ядосах, че го оставих да порасне, няма да му правя кефа да го постригвам, я Crossing Arms
И ти наистина си като дете, но без другата част Wink Heart Eyes

Скука голяма днес, нищо интересно Mr. Green Laughing

Ай наздраве, че ми е хубаво, обичам вииии Heart Eyes

# 737
  • София
Да, Миж, руски учи.
А настинката дано да е настинка само, а не някой гаден вирус  Praynig
Подпряла съм се тука с имуностимулатор и се надявам да ми размине. Засега нямам Т или втрисане, което е добре. Купих си едни нови капки за нос, които се оказаха турбо - пръснах си в носа и щяха да ми паднат очите. Обаче, аптекарката много ги похвали и сега ще стискам зъби с тях. Дано да има ефект.

# 738
  • София
31 какво е?Неделя ли?
Иначе пих чай.И вода.Много вода.
Правеше ми се баницата на Зори,но нещо не ми остана време днес.Ще е вдругиден.Тогава съм първа смяна.

Кали, дано да имате късмет с намирането на нов учител.Ние се търкаляме една Лалева по немски,ми тя вечна.Не че е лоша горката,ама такива двойки за без домашно пише,че не знам,какви критерии трябва да има,за да напише 3-ки.
Лошото е,че млади педагози със специалност начална педагогика с чужд език не се навиват да работят в училищата.Само на частно,което е разбираемо предвид заплащането.

# 739
  • София
Вени, мразя те Laughing Heart Eyes, за какъв "слон" ти трябваше да лепнеш линк на сайта за аутлета, а, а Crossing Arms, сега съм като луд с картечница ooooh!
hahaha
Извинявай, Гиговче, ама все някой трябваше да ти разведри скучния ден  Joy.

# 740
Заповядайте в новата (мечешка Simple Smile ) тема  Hug

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=900818.new#new

# 741
  • На високо
Хайде, наздраве и от мен! Grinning
Аз освен да съм на бира beer
Много ми се иска да си стоя на топло и да си пийвам нещичко, но трябва да излизаме с малката да приберем сестра й от тренировка.
Кали, дано пребориш настинката!
Тази година грипът май се изгуби някъде по трасето Thinking. Дано хич и не се появи Twisted Evil.
Тази седмица всеки ден имаме или рожден ден или посещение на зъболекар. Очаквам с тих ужас сблъсъка със зъболекарския стол на малката Rolling Eyes. Дано се съгласи да й лекуват зъба без ревове и драми! Praynig Голямата даже обича да посещава зъболекарите, там нямам грижи.
Оставям ви и хуквам в тъмното и студеното! Hug

Общи условия

Активация на акаунт