Забременели след инвитро - тема 18

• 48 995
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Тук според мен Сигридов е прекалил. Моето бебе е ИКСИ. Аз карам една абсолютно безпроблемна бременост без лекарства. Ще раждам естествено. Грам не съм качила визуално (иначе 11 кг при ръст 175 сега съм 66 кг и нося S и М) и изглеждам идеално с едно много добре развито бебе. Не виждам с какво съм по-различна от другите. Ще ме извинява...

# 586
  • При вещиците
Аз пък призовавам, когато на някой не му е ясно за какво говори който и да е доктор, да не преразказва тук "невероятни истории". Няма нужда от екстра тревоги! Това се опитвам да помоля много пъти, но последния път ми се нахвърлиха тук.
Лолр, много сладък младежа. Да порасне голям.

# 587
Да, права си Лили, само филми така се получават.

# 588
Ivvyy, честити принцески! Да наддават бързо и скоро да се радвате едни на други вкъщи! На теб бързо възстановяване!  bouquet

Licoco, бързо и леко раждане!

В България май естественото раждане е на изчезване... Тук правят секцио наистина ако е необходимо и независимо от начина на зачеване. Близнаците също не са причина за секцио, дори и да са седалищно разположени.
Тъкмо гледам, че са публикували статистиката за ражданията, в болницата, в която аз мисля да раждам, здраве и живот. Тя е и специализирана за раждания на близнаци.
За 2015 г. имат 2322 родени бебета, от тях 92 двойки близнаци. Квотата на цезерово сечение е 21,7%...

Мен също би ме интересувало, какво точно е имал впредвид д-р Сигридов.

П.С Къде мога да гледам сладки бебешки муцунки?  Blush

# 589
  • България
Да не забравя да питам Чачева в понеделник за разликата между естествено и инвитро, предополагам е нещо чисто визуално в утробата.
Ще ми е интересно после да споделиш.
А  аз не съм казала нищо лошо, а и думите на доктора никак не са ме изплашили и не съм очаквала, че ще притеснят някой. По-скоро ми стана интерсно, както разбирам и на повечето момичета.Ако съм притеснила някой  съжалявам!

# 590
  • На остров
Аз не съм притеснена хич  Simple Smile, то няма за какво. Просто ми е странно изказването, по скоро смешно  Simple Smile .

# 591
Ирин, не си  ни притеснила. По-скоро ни е любопитно, какво е имал предвид доктора. Освен това, не е задължително да е нещо лошо. Ако някой има информация по въпроса, ще е добре да сподели с нас

# 592
Момичета, може ли и аз да погледна албумчето със снимки на бебчетата?

# 593
Честити бебенца на мама Ivvyy! Да са живи и здрави и скоро да си отидат вкъщи! Simple SmileМомичета, как мога да разгледам и аз албумчето?

# 594
  • България
Ако някой има информация по въпроса, ще е добре да сподели с нас
Именно с тази цел го споделих. Peace
 както казах  отначало, нямах намерение, защото когато се спомене името на този лекар почти винаги става интересно  Mr. Green То и за това си записах час при него.

# 595
Момичета, от кога започвате да се мажете с масло против стрии и кое използвате, моля да ми препоръчате?

ирен22, ти кара някакъв вирус с разстройство, какви ти бяха другите симптоми?

а как се предпазвате от грипа, освен с миене на ръце и медицински маски за лицето?

# 596
Аз съм майка на ИКСИ бебе, нищо му няма. Освен че е прекрасен, може пък това да е имал предвид Светилото. Като са правили подбор са уцелили в 10-ката. Bull's eye, дет' се вика. Я не му се връзвайте на изказванията.
Мока, не ти пожелавам седалищно раждане, още по-малко на близнаци. Не е въпрос само на това колко ще се мъчи майката, аз бих помислила 100 пъти преди да се реша на такова нещо.  Peace Иначе и в България близнаци се раждат естествено. Една приятелка е с такъв план, нейният лекар я подкрепя напълно, стига първото да е главично.

# 597
  • България

ирен22, ти кара някакъв вирус с разстройство, какви ти бяха другите симптоми?

Ама ти още ли си с разстройство ? То моето май не е било вирус. карах някаква вестибуларна криза с яко повръщане като си мръдна главата  , но за около 12 часа отшумя сякаш нищо не е било. Ти обади ли се на лекаря. Повръщаш ли?

# 598
На мен наскоро ми разказаха за едно естествено раждане на близначета наскоро. Първото е било главично, а другото напряко. Завъртяли са го по някакъв начин. И двете са живи и здрави  Grinning

# 599
  • България
Аз съм майка на ИКСИ бебе, нищо му няма. Освен че е прекрасен, може пък това да е имал предвид Светилото.
Точно това е  Peace

Общи условия

Активация на акаунт