Професионални серии за коса - тема 104

• 70 289
  • 757
  •   1
Отговори
# 750
  • София
До 27.04, Бисквитка!

# 751
Dantelle с каква коса си за да преценя? Искам да си купя джоковците, че ги хвалеха като ултра хидратиращи и обичам да ползвам цяла серия.

# 752
  • Велико Търново
Благодаря ти, Мац Hug

# 753
Dantelle с каква коса си за да преценя? Искам да си купя джоковците, че ги хвалеха като ултра хидратиращи и обичам да ползвам цяла серия.
Плътна, гъста, дебел косъм. Боядисвам всеки месец от години (много е побеляла), Ровента четката я ползвам на всяко миене. Маската от серията Moisture recovery много харесвам, а и като цяло харесвам всичко което имах от марката (маската K-Pak Revitalux, K-Pak Intense Hydrator), освен този спрей. Мъчих го и на морето миналата година на плажа, само и само да го изхабя...
Intense Hydrator-a намирам за по-хидратиращ от синята серия.

# 754
  • София
Денс, значи моите са супер, супер леви (в случая десни, защото съм левичар), щом грам не мога да се справя... Joy

Момичета, моля предложете ми нещо за къдрици, крем или някакъв друг финиш. Косата ми е чуплива и за да почива малко от пресата, реших поне да дефинирам къдрици. В комбинация с дифузер, мисля, че ще стане горе-долу нещо. Поне няма да ходя като Айнщайн. Но не искам да е лепкав, да не клечкосва и да не утежнява. Нещо хубаво, ако може и на промоция. Mr. Green

http://www.zlatnaribka.com/marrakesh/marrakesh-styling-stilizira … curl-cream-118-ml  Аз имам този крем. Доволно прави косата ми тип "Смело сърце"  Wink Не слепва, клечкосва не "събира" прахоляк в/у косата. Ако не се подновява, издържа един ден. Има съвсем лека фиксация. Ако се прекали, обаче нещата се променят.

bouquet

# 755
В Арлен са до 28ми вкл.

Момичета, приготвила съм темата, довечера я пускам. Не пишете много...  Mr. Green

# 756
  • Велико Търново
Аз мисля да се възползвам от ЗР - с ампулите на Напура Стамиген и Анаген, а от Арлен - серията на Ливинг прууф за всеки тип коса/ PHD/. Мисля, че през топлите месеци ще ми е идеална за честа употреба Thinking

# 757

Общи условия

Активация на акаунт