Професионални серии за коса - тема 104

• 70 294
  • 757
  •   1
Отговори
# 705
  • Бургас / София
С всяко измиване с Ливинг Прууф за обем косата става все по хубава, но употребявам и олиото на Марокан и косата е супер подрена (права) и обемна, миналият път сложих и червеният серум Про Файбър и косата се запази по дълго чиста и си имаше и чупки. Серумът въобще не ми утежнява, а напротив даже уплътнява и изсушава . Сега също имам леко чупки, но косата е по изправена, сигурно заради олиото. Смятам да си взема и балсамът от серията или пяната, ако някои има пяната да сподели, да сравни  примерно с Денсифик пяната  Peace

# 706
Скрит текст:
Здравейте Рапунцелки!

Нищо не купувам и не се разписвам, няма какво. Пълня кошници и после се отказвам  Mr. Green

Идвам да споделя моята радост  Laughing От както си купих въртящата Ровента...(мисля края на Ноември беше) съм прибрала дълбоко машата и пресата.
Та за тия месеци моята коса стана по-здрава, експлозиите вече не се показват, ама никакви нямам, не цъфти, не е суха, не се къса  Laughing Sunglasses Краищата са ми в перфектно състояние, въпреки скорошното ми боядисване на цяла коса и факта, че не съм я подстригвала от месеци.
Козметиката ми е все същата, та съм сигурна, че е от махането на машата. Не искам да я видя повече, пресата пък хич  Mr. Green Stop
Ползвам предимно Алтерна рипеър, лилавите профайбър, Кюн витал нутришън и от време на време Архитекта и Нутритермик.

Дръпнала е и на дължина доста, остават десетина см. да достигне кръста  Crazy толкова дълга не помня да е била.
Скоро ще я подстрижа, но не защото има нужда, а защото не мога да я трая чак толкова дълга.

Радвам се, че благодарение на темата и Адамант  Mr. Green която ми обърна внимание за тази четка  Mr. Green си я купих и спрях да я горя.

Вълнувам се сега от новата серия на Лакме, но още я мисля. Дали нея, или нещо на Ливинг  Thinking скоро ще се наградя с нещо хубаво  Laughing
Чета те и си мисля....добре, че те сънувах  Mr. Green
Ама ако и аз я ползвах като си я купих щеше да е супер  Mr. Green Затворила съм я в кутията и незнам от кога не съм я вадила. Ще взема пак да и дам шанс, току виж ме отърве и мене вече от пресата  Joy
[/quote] hahaha Joy hahaha

# 707
Привет, момичета! Поръчах си хидратиращия шампоан на KEUNE SO PURE MOISTURIZING  и оппааа...получавам го, а на него пише Възтановяващ Shocked Че и с три вида протеин в него #Crazy Моля, който го ползвал да каже усеща ли се протеина или е мек шампоан? Да припомня, че търся добре хидратиращи продукти, че всечко ми е протеин и балансирани продукти, които косата ми вече усеща като чисто протеинови...

# 708
Did-ko, не се притеснявай от трите протеина, съвсем хидратираща си я усещах серията, ползвах с балсама им. От всичко на линията so pure те ми бяха любими.

# 709
Linda, в feelunique можеш да си проследиш пратката с тракинг номера, от имейла , в който са посочили, че пратката е изпратена.

# 710
Ооо, Линдичка, благодаря, че бързичко се отзова Hug Ще ползвам с хидратиращата маска от същата серия - гъстичка, маслена, направо мазничка.

# 711
  • София
Аз поспрях да пиша тука... нищо ново не съм купувала. Преди да родя се запасих с противокосопадни неща. Напура шампоан и ампули против косопад и за фоликули, Дюкре, омпули на Лореал и Лакме... сега започнах с шампоана против косопад на Напура и спрея на Дюкре. Шампоанът измива идеално. Слагам в корените на суха коса, стоя 5 -10 минути, намокрям, разпенвам. Образува прилична пяна, която слиза и в дължините и ги измива и тях. После слагам една непрофесионална маска с какао на Жая ( чакам да заредят макадамия рипеър, понеже я пробвах от една съфорумка и се влюбих) . Не си пипам другите маски, понеже си имат шампоани и да не ги розчифтосвам Simple Smile))) после на влажна кжса пръскам дюкре неоптид. Касата с дйкре се повдига леко в корена. Стои чиста по 48 чосо, т.е. не зацапва този продукт. От шампоана на напура , обаче , по- мека ми стова косата, не е жилава. Но ще го преживея. И без това от 1 месец ходя само с вързана коса, защото иначе бебето я лапа и скубе...

# 712
днес пробвах и маската на НАШИ DEEP INFUSION, прекрасна, не очаквах чак толкова да ми хареса Heart Eyesмного добре разплете, омекоти  косата ми Heart Eyesс шампоаните не се разбрах, но маската е нещо друго Laughing Heart Eyes

# 713
  • София
Момичета, имате ли вече отзиви от слънцезащитните на Макадамия?  Според вас спреят преди слънце какъв финиш дава на косата? Дали е с мокър ефект, клечкосва ли?

# 714
Аз ги купих всичките без спрея за след слънце, но не съм ги пробвала шампоана и балсама. Спрея за предпаване от слънце е чудесен, с много силна кокосова миризма.

# 715
  • София
 Денси, какъв ефект има върху косата този спрей? Т.е. какво имаш пред вид с думата"чудесен"?  И сравнен с други слънцезащитни как е? Например със СС но Керастас. И на него съм му хвърлила око...

# 716
Нямам представа, не съм ползвала СС на Керастаз. Не омазнява, не ми клечкосва, не ми изсушава и мирише чудесно на плажове, на екзотика, на кокос леко примесен с ананас, това имам предвид.

Последна редакция: чт, 21 апр 2016, 20:23 от densi

# 717
  • София
Денси, благодаря!

# 718
  • София
Аз пак да питам колко време чакате поръчка от ЛФ?
Те нямаха ли Великден в този период? Може това да ги забавя newsm78 Вероятно си проверила в пощата, но ако не си - иди, на мен ми се губят бележките понякога.

# 719
И аз се интересувах за въртящата четка, но една приятелка за малко да отреже кичур заради заплитане та се отказах....
Дайте линк за използване да преценя дали ще се справя.. Joy

Общи условия

Активация на акаунт