Професионални серии за коса - тема 104

• 70 299
  • 757
  •   1
Отговори
# 690
НИКОЛАЕВА,някоя слънцезащитна серия(Макадамия е изчистена)  Peace
http://www.zlatnaribka.com/macadamia-natural-oil/limitirana-slan … ya-endless-summer

Отделно ФИЛИП Кингсли има един интересен продукт:
http://www.zlatnaribka.com/philip-kingsley/zashtiten-krem-ot-sla … ley-swimcap-75-ml

# 691
  • Пловдив
Момичета, ако напръскам косата с Реконструктор с кератин и зелен чай ApHogee (ей този), след измиване с хидратиращата серия на Алтерна, много ли ще "омажа" положението  Thinking?

# 692
  • Чукарландия
Момичета, ако напръскам косата с Реконструктор с кератин и зелен чай ApHogee (ей този), след измиване с хидратиращата серия на Алтерна, много ли ще "омажа" положението  Thinking?

Не ми се вярва чак да "омажеш" положението. Нищо кой знае колко драматично не вярвам да се случи. По принцип аз след хидратираща серия пръскам от Л2, а след протеинова - от реконструктора с кератин и зелен чай, но и така да го използваш, мисля, че няма да е грешно. Peace

Последна редакция: чт, 21 апр 2016, 09:54 от BBeLLa

# 693
  • Пловдив
BBeLLa , ами дето пишеш, нищо по-драматично от това което вече съм и причинила не може да се случи  hahaha, но да не се обезсмисли хидратацията. Иначе след протеин и аз смело пръскам с реконструктора.

# 694
Здравейте Рапунцелки!

Нищо не купувам и не се разписвам, няма какво. Пълня кошници и после се отказвам  Mr. Green

Идвам да споделя моята радост  Laughing От както си купих въртящата Ровента...(мисля края на Ноември беше) съм прибрала дълбоко машата и пресата.
Та за тия месеци моята коса стана по-здрава, експлозиите вече не се показват, ама никакви нямам, не цъфти, не е суха, не се къса  Laughing Sunglasses Краищата са ми в перфектно състояние, въпреки скорошното ми боядисване на цяла коса и факта, че не съм я подстригвала от месеци.
Козметиката ми е все същата, та съм сигурна, че е от махането на машата. Не искам да я видя повече, пресата пък хич  Mr. Green Stop
Ползвам предимно Алтерна рипеър, лилавите профайбър, Кюн витал нутришън и от време на време Архитекта и Нутритермик.

Дръпнала е и на дължина доста, остават десетина см. да достигне кръста  Crazy толкова дълга не помня да е била.
Скоро ще я подстрижа, но не защото има нужда, а защото не мога да я трая чак толкова дълга.

Радвам се, че благодарение на темата и Адамант  Mr. Green която ми обърна внимание за тази четка  Mr. Green си я купих и спрях да я горя.

Вълнувам се сега от новата серия на Лакме, но още я мисля. Дали нея, или нещо на Ливинг  Thinking скоро ще се наградя с нещо хубаво  Laughing

# 695
Честито Джей, това е супер напредък  Hug

Аз пак да питам колко време чакате поръчка от ЛФ?

# 696
  • Пловдив

Аз пак да питам колко време чакате поръчка от ЛФ?

Средно около две седмици.

# 697
Хм, на 4ти поръчах, дръпнали са парите, ама вече тече трета работна седмица... Tired

# 698
Хм, на 4ти поръчах, дръпнали са парите, ама вече тече трета работна седмица... Tired
Аз последния път чаках над месец  Rolling Eyes случват се и закъснения.

# 699
  • Чукарландия
Идвам да споделя моята радост  Laughing От както си купих въртящата Ровента...(мисля края на Ноември беше) съм прибрала дълбоко машата и пресата.
Та за тия месеци моята коса стана по-здрава, експлозиите вече не се показват, ама никакви нямам, не цъфти, не е суха, не се къса  Laughing Sunglasses Краищата са ми в перфектно състояние, въпреки скорошното ми боядисване на цяла коса и факта, че не съм я подстригвала от месеци.
Козметиката ми е все същата, та съм сигурна, че е от махането на машата. Не искам да я видя повече, пресата пък хич  Mr. Green Stop

Браво, JLo! Поздравления! bouquet
Който си е с две леви ръце, ще страда от късаща се коса... Mr. Green Въобще не можах да се оправя с тази Ровента, нито пък харесах косата си след нея. Crazy
Не мога без преса и това си е... Heart Eyes

# 700
  • Пловдив

Изпратена ли е поръчката? Понякога дърпат парите, а изпращат едва на 3-4-ти ден. А в пощата провери ли?

JLo, твоята коса и с четка и без четка си е страхотна. По-скоро липсата на маша е спомогнала за перфектността, а не новия уред. И аз след като намалих използването на маши и преси забелязах т.н. "заглаждане" на косъма, но има какво още да се желае и то не е малко.

# 701
Джей успокои ме, ще потрая още, май не е за мен това чуждоземно поръчване Mr. Green
Алекс, получих след ден-два мейл, че е изпратено, ще почакам още малко и ще проверявам.
Благодаря ви за включването bouquet

# 702
Здравейте Рапунцелки!

Нищо не купувам и не се разписвам, няма какво. Пълня кошници и после се отказвам  Mr. Green

И аз съм така напоследък  Grinning . Нищо не ме грабва, само нещо за слънцезащита трябва да взема - и за коса, и за кожа...

JLo, много се радвам за резултатите ти, ама бива ли така - зарадвай ни с една снимчица поне! Помня го онзи рус водопад  Heart Eyes

ПП: И моята коса расте и е по-здрава без пресата, но аз и сешоар почти не си позволявам вече. Дори мога да се похваля, че имам напредък - от както се подстригах преди 2 седмици си ходя с нормалната ми, нестилизирана коса и о чудо! - вече се възприемам и я харесвам така. Дори имам леееки чупки, които не са се появявали с години. Ура!  Crazy

# 703
И аз не ползвам сешоар, обожавам да я оставям да съхне сама  Mr. Green

Снимка нямам, детето трябва да ме снима, не си падам по самоснимането  Mr. Green трудно ми е  Laughing

Ще направя тия дни някоя.

# 704
Здравейте Рапунцелки!

Ползвам предимно Алтерна рипеър, лилавите профайбър, Кюн витал нутришън и от време на време Архитекта и Нутритермик.

Дръпнала е и на дължина доста, остават десетина см. да достигне кръста  Crazy толкова дълга не помня да е била.
Скоро ще я подстрижа, но не защото има нужда, а защото не мога да я трая чак толкова дълга.

Радвам се, че благодарение на темата и Адамант  Mr. Green която ми обърна внимание за тази четка  Mr. Green си я купих и спрях да я горя.

Вълнувам се сега от новата серия на Лакме, но още я мисля. Дали нея, или нещо на Ливинг  Thinking скоро ще се наградя с нещо хубаво  Laughing

Чета те и си мисля....добре, че те сънувах  Mr. Green
Ама ако и аз я ползвах като си я купих щеше да е супер  Mr. Green Затворила съм я в кутията и незнам от кога не съм я вадила. Ще взема пак да и дам шанс, току виж ме отърве и мене вече от пресата  Joy

Общи условия

Активация на акаунт