Професионални серии за коса - тема 104

• 70 298
  • 757
  •   1
Отговори
# 735
  • София
НИКОЛАЕВА,някоя слънцезащитна серия(Макадамия е изчистена)  Peace
http://www.zlatnaribka.com/macadamia-natural-oil/limitirana-slan … ya-endless-summer

Отделно ФИЛИП Кингсли има един интересен продукт:
http://www.zlatnaribka.com/philip-kingsley/zashtiten-krem-ot-sla … ley-swimcap-75-ml
bubka, благодаря. Днес получих съобщение в пощата си за промоцията в ЗР и разгледах продуктите. Може би от тях ще взема. Дано само са в срок. Нали преди време тук коментирахте че се случва тези промоции да са на продукти с изтичащ срок, а лагера ще след 2м.
Да коментираха го.И след тези коментари всяка нещо закупено от златна рибка на ЛОРЕАЛ го проверих и всичко си е о.к в срок на годност са.Дори едната маска която си я поръчах наскоро пише ,че е произведена октомври 2015 Simple Smile Ставаша въпрос за практика на Лореал  да слага различни срокове а не за всички продукти .

Да, коментирахме. Обаче, не помните за коя марка и магазин, точно.  Peace За промоции на Рибката и то на пре скъпите Орайт ставаше въпрос, че са в продажба с изтичащ срок, т.е 3 месеца оставащи. В моят случай.
За Лореал, по конкретно Керастаз, ставаше въпрос за закупен продукт от Енцо и след това и от Рибката. С различни кодове на външната и вътрешната опаковка.
 Радвам се, че всички, които са прочели, са си проверили наличностите...Но само Феерия, благодари за и подкрепи написаното. Коментара ми беше с цел- полза за дамите,  а не хулене на магазини. Wink  Simple Smile

# 736
  • Чукарландия
Денс, значи моите са супер, супер леви (в случая десни, защото съм левичар), щом грам не мога да се справя... Joy

Момичета, моля предложете ми нещо за къдрици, крем или някакъв друг финиш. Косата ми е чуплива и за да почива малко от пресата, реших поне да дефинирам къдрици. В комбинация с дифузер, мисля, че ще стане горе-долу нещо. Поне няма да ходя като Айнщайн. Но не искам да е лепкав, да не клечкосва и да не утежнява. Нещо хубаво, ако може и на промоция. Mr. Green

Последна редакция: пт, 22 апр 2016, 09:33 от BBeLLa

# 737
Аз също съм левичар  Laughing, но по-лесно оформяне на коса не съм правила  Mr. Green четката е перфектна.

Днес с тия промоции ще се купува нещо, само да видим какво  Whistling

# 738
  • Пловдив
Момичета, споделете шампоана Олео Релакс на Керастаз омекотява ли косата или я заплита? Моята коса е плътна и дебела и искам след като я измия да мога да прокарвам пръсти през нея.

# 739
  • Чукарландия
Момичета, споделете шампоана Олео Релакс на Керастаз омекотява ли косата или я заплита? Моята коса е плътна и дебела и искам след като я измия да мога да прокарвам пръсти през нея.

Страхотно омекотява и подрежда косата. Въобще не заплита. Един от любимите ми. Heart Eyes

# 740
Момичета, давайте предложения за въпроси за новата тема?

# 741
Denisha,кофти ми стана като ти четох преживяванията  Hug Стават такива работи...Аз също като теб съм предпочитала да платя повече(в моя случай мноооого повече),но да купя продукти с по-голям срок на годност и вдъхващи ми доверие.Пример-ш+м Еликсир ултим купих за 60лв от бг сайт.Усъмниха ме като ги получих и ги върнах.Поръчах пак ш+м от Арлен на редовна цена  Naughty С огромна разлика,но бях доволна!

ЕПОНА,интересно ми е кой какво си купи от Великденските промоции на Арлен и Рибата  Mr. Green Аз вече поръчах  Laughing

# 742
  • София
Бубе, благодаря.  Hug Точно Керастаз, не трябва да си позволяват такъв род измама, заради цените и глобалната си реклама.
 Преди малко бях в Коса и стил. Огледах им ампулите. Има различни... Взех за проба 1 бр. от тези на Сери, които много харесвате. За 1.80лв.  Simple Smile
Бубе, за какви промоции говорите, те не бяха ли до вчера?!  Thinking
 Лятната серия на Макадамия, не мислите ли, че е възможно да утежни и то още в деня на измиването? С оглед богатият състав на масла...
За въпросите... някога, питано ли е, с колко растат косите ни сравнено с изписването на една тема?
 Носите ли шапки, кърпи през лятото? Правите ли терапии за ударна хидратация, след излагане продължително време, на слънце?

# 743
  • Пловдив

За въпросите... някога, питано ли е, с колко растат косите ни сравнено с изписването на една тема?
 Носите ли шапки, кърпи през лятото? Правите ли терапии за ударна хидратация, след излагане продължително време, на слънце? [/color]

hahaha Това ми хареса. Особено в период на Черен петък.

Аз все още се чудя какво да си купя, за да не съм капо. Почти нищо не ме блазни, но не мога да остана ей така...без нищичко... и с мръсна косичка... Joy

# 744
За новата тема да обсъдим пак как се подготвяме за сън, какво пръскаме, спим ли с маски, масла, как решим или не, връзваме косата или не? Въобще каква ни е процедурата преди сън...  Hug
Това е важно за дългите коси особено и за тези, които се късат лесно... Peace

# 745
Момичета, овлажняващия спрей от серията Джойко мойсчър рикавъри прави ли нещо, има ли смисъл да си го купувам?

# 746
При мен категорично нищо не прави. И с него, и без него никаква разлика не усещам.

# 747
  • Пловдив
Момичета, припомнете ми, доволни ли бяхте от термо спрея на Ливинг Прууф?

# 748
Момичета, овлажняващия спрей от серията Джойко мойсчър рикавъри прави ли нещо, има ли смисъл да си го купувам?
Аз го имам.С плътен и твърд косъм съм и поради тази причина на мен хваления Л2 на лакме не ми хидратираше достатъчно косата,а ми я правеше  още по-плътна.Този спрей на Джойко за мен е уникален,родих се с него.Много лека хубава миризма,прибира фризита,овлажнява страхотно.За мен той е No1.Това е лично мнение естествено без да го натрапвам.

# 749
  • Велико Търново
Знаете ли докога са Великденските промоции в Арлен и ЗР ?

Общи условия

Активация на акаунт