Професионални серии за коса - тема 104

• 70 335
  • 757
  •   1
Отговори
# 720
Привет, момичета! Поръчах си хидратиращия шампоан на KEUNE SO PURE MOISTURIZING  и оппааа...получавам го, а на него пише Възтановяващ Shocked Че и с три вида протеин в него #Crazy Моля, който го ползвал да каже усеща ли се протеина или е мек шампоан? Да припомня, че търся добре хидратиращи продукти, че всечко ми е протеин и балансирани продукти, които косата ми вече усеща като чисто протеинови...
Аз го ползвам в момента, мек е, един от любимите ми, но по-силно хидратиращ е Vital Nutrition.

# 721
Привет, момичета! Поръчах си хидратиращия шампоан на KEUNE SO PURE MOISTURIZING  и оппааа...получавам го, а на него пише Възтановяващ Shocked Че и с три вида протеин в него #Crazy Моля, който го ползвал да каже усеща ли се протеина или е мек шампоан? Да припомня, че търся добре хидратиращи продукти, че всечко ми е протеин и балансирани продукти, които косата ми вече усеща като чисто протеинови...
Аз го ползвам в момента, мек е, един от любимите ми, но по-силно хидратиращ е Vital Nutrition.
Vital Nutrition ползвах от мостри около 4-5 пъти ш-н и б-м. При мен кой знай защо ш-на заплете безумно още под душа( не ми се е случвало такова нещо до сега), а балсама нищо, ама нищо не оправи и още като го отмих една сухааа скърцаща чак коса- ужасТ!  Crossing Arms
kremy80  bouquet

# 722
Did-ko, този на соу пюр има много масла и няма да заплете, дано ти хареса. Аз първо бях взела балсама и го ползвах с друг шампоан, но ми хареса много и затова взех и шампоана, и маската от серията.

# 723
Балсамът Витал Нутришън нищо не прави. Маската от серията е ценната. Много пъти сме го коментирали. Peace

А Соу Пюр хидратиращата серия ми е много любима. Прекрасен ефект при много суха коса, изключително богат състав. Heart Eyes

# 724
Did-ko, този на соу пюр има много масла и няма да заплете, дано ти хареса. Аз първо бях взела балсама и го ползвах с друг шампоан, но ми хареса много и затова взех и шампоана, и маската от серията.
Мнооого ми хареса даже Heart Eyes Сега се измуших от банята. Не можах да изтрая и пробвах Mr. Green Супер свеж ш-н, а маската е разкош...за сега. Ще видим утре как ще се държи косата ми но за сега е само  мека и подвижна без да е прекалено. Имах опасения, че не съм отмила маската добре ама са били неоснователни.  Hug
Феерия, точно БОГАТА я усетих и аз,

# 725
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Момичета,от коментарите ви разбирам,че маската е по-добра от балсама?Отзиви за нощната грижа?

# 726
Момичета,от коментарите ви разбирам,че маската е по-добра от балсама?Отзиви за нощната грижа?
За  Соу Пюр нощната ако питаш и тя ми дойде ама от вълнения по ш-на я забравих Laughing Другите момичета ще кажат.
Маската е страхотна за моята коса. Балсам не съм ползвала.

# 727
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Да,точно за нея.Смятам да си ги поръчам,но проучвам. Joy

# 728
  • Някъде по Дунава
НИКОЛАЕВА,някоя слънцезащитна серия(Макадамия е изчистена)  Peace
http://www.zlatnaribka.com/macadamia-natural-oil/limitirana-slan … ya-endless-summer

Отделно ФИЛИП Кингсли има един интересен продукт:
http://www.zlatnaribka.com/philip-kingsley/zashtiten-krem-ot-sla … ley-swimcap-75-ml
bubka, благодаря. Днес получих съобщение в пощата си за промоцията в ЗР и разгледах продуктите. Може би от тях ще взема. Дано само са в срок. Нали преди време тук коментирахте че се случва тези промоции да са на продукти с изтичащ срок, а лагера ще след 2м.

# 729
Имам нужда от вашия професионален съвет :
Взех  си шампоана на Лакме за изглаждане и омекотяване, но косата ми стана още по- твърда, суха и изпръхнала, направо обратен ефект. На какво може да се дължи това ?
Косата по принцип  ми е чуплива, гъста и с дебел косъм.

# 730
http://www.zlatnaribka.com/macadamia-natural-oil/limitirana-slan … ya-endless-summer

http://www.zlatnaribka.com/philip-kingsley/zashtiten-krem-ot-sla … ley-swimcap-75-ml
bubka, благодаря. Днес получих съобщение в пощата си за промоцията в ЗР и разгледах продуктите. Може би от тях ще взема. Дано само са в срок. Нали преди време тук коментирахте че се случва тези промоции да са на продукти с изтичащ срок, а лагера ще след 2м.
Да коментираха го.И след тези коментари всяка нещо закупено от златна рибка на ЛОРЕАЛ го проверих и всичко си е о.к в срок на годност са.Дори едната маска която си я поръчах наскоро пише ,че е произведена октомври 2015 Simple Smile Ставаша въпрос за практика на Лореал  да слага различни срокове а не за всички продукти .

# 731
  • Чукарландия
И аз се интересувах за въртящата четка, но една приятелка за малко да отреже кичур заради заплитане та се отказах....
Дайте линк за използване да преценя дали ще се справя.. Joy

Много видеа изгледах и бях убедена, че ще се правя - но не би... Mr. Green
Така, че ако можеш да пробваш, преди да купиш ще е най-добрия вариант. Peace

Заповядай! bouquet

# 732
Аз се справям идеално с моите две, леви ръце. Майка също зарибих, купи си и се прави като фризьор.

# 733

Да коментираха го.И след тези коментари всяка нещо закупено от златна рибка на ЛОРЕАЛ го проверих и всичко си е о.к в срок на годност са.Дори едната маска която си я поръчах наскоро пише ,че е произведена октомври 2015 Simple Smile Ставаша въпрос за практика на Лореал  да слага различни срокове а не за всички продукти .

Единствено споделих че консултантката в магазина ми каза за едни шампоани на О'райт че са намалени защото изтичат сроковете след няколко месеца.Но тази марка не я ползвам и повече не съм коментирала.Не съм имала случай да купя от промоция и да са ми изтичащи сроковете.Тук обаче някой момичета споделиха такова нещо.Аз купувам само от магазина ,а там мога да проверя преди да взема нещо  Peace

# 734
Имам нужда от вашия професионален съвет :
Взех  си шампоана на Лакме за изглаждане и омекотяване, но косата ми стана още по- твърда, суха и изпръхнала, направо обратен ефект. На какво може да се дължи това ?
Косата по принцип  ми е чуплива, гъста и с дебел косъм.
Само шампоан няма как да ти омекоти косъма.Виж серията за плътна коса на Макадамия-шампоан+балсам+олио.След тази комбинация се надявам да останеш доволна  Wink

Общи условия

Активация на акаунт