Tatlı İntikam * Сладко отмъщение'-тема 3

• 33 280
  • 236
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Много се радвам, че спечелиха наградата  Simple Smile Много са сладки, жалко само че спряха сериала Simple Smile Пожелавам им успех в следващите проекти Simple Smile
Peace
veselinova04  Hug

Награждаването

Браво, да им е честито  bouquet

Само не разбрах защо Лидия така се пъчи на снимките  Thinking Много хубав екип бяха с останалите момчета и момичета  Heart Eyes

Лаве  Hug Heart Eyes

# 226
viv4o  Hug Heart Eyes да, страхотен екип бяха с останалите момчета и момичета  Heart Eyes .

Скрит текст:

Селфи  Simple Smile Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: нд, 13 ное 2016, 22:05 от лава

# 227
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Е, момичета, стигнахме и до финала на тази история...
На мен ми беше много приятен този сериал, много сладки ми бяха главните герои, а Лейля Лидия ми стана любимка. Много ми харесваше и приятелството между трите двойки, а също и бащата на Пелин. Смятам, че навреме го приключиха, а и разбирам, че Лейля Лидия се включва в сериала с Керем Бюрсин. Радвам се за нея.

Благодаря на всички ви за хубавата компания.
 Hug
Ще се срещнем на страниците на теми за други сериали, вярвам. Hug

# 228
Аз също благодаря за компанията  Hug Hug

Ще очаквам с нетърпение и срещите ни в други теми!  Peace Peace

Сериалът ме запозна и с нови актьори / това не беше много трудно, предвид прохождането ми в жанра  hahaha hahaha/

Нека имат успеха и щастието да ги следват нови и нови фенове от дизи на дизи и от филм на филм Peace Laughing Laughing

# 229
Здравейте, върнах се да сложа тази снимка.  Hug Hug Peace

Бях я мярнала преди финала на сериала, хареса ми, изгубих я, и днес пак ми се появи.  hahaha hahaha

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Хайде чао, до нови срещи!  Peace Hug Hug Hug

# 230
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Много са хубави снимките, Лу!
Обичам и трите двойки и ми е приятно да ги гледам.
 Hug

# 231
  • София
Здравейте, върнах се да сложа тази снимка.  Hug Hug Peace

Бях я мярнала преди финала на сериала, хареса ми, изгубих я, и днес пак ми се появи.  hahaha hahaha

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Хайде чао, до нови срещи!  Peace Hug Hug Hug

Чок гюзел  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Лу  Hug Heart Eyes

# 232
Светле, Вивчо  Hug Hug Hug

Peace Peace Peace

# 233
Здравейте момичета, благодаря за приятната компания и за всичко споделено, тъй като аз не говоря турски и гледам само картинки  bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet
  Със сигурност ще се засичаме и по други теми Simple Smile Забелявах Светлето в темата за новия сериал на Керем Бюрсин и Лейля, така че до скоро Simple Smile
 Приятни почивни дни Simple Smile

# 234
Привет и от мен аз малко късно започнах да гледам сериала, много ми харесва, но за съжаление открих само първите две серии с бг субтитри. Бихте ли ми помогнали с останалите, къде мога да ги открия Simple Smile
Благодаря Ви предварително! Simple Smile

# 235
Привет и от мен аз малко късно започнах да гледам сериала, много ми харесва, но за съжаление открих само първите две серии с бг субтитри. Бихте ли ми помогнали с останалите, къде мога да ги открия Simple Smile
Благодаря Ви предварително! Simple Smile

Останалите ги има с руски субтитри в http://www.1plus1tv.ru

# 236
Здравейте, нова съм в групата и искам да питам за сериала Сладко отмъщение. След 9-ти епизод има ли го някъде с бг суб. Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт