Искам да кажа ... (84)

• 69 264
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
Много готино, Мър! На това му викам пълен релакс. Sunglasses

# 76
  • Sofia
"По-добре мента със спрайт, отколкото мента глог и валериан"
hahaha Hug,много готЕно това, преписвам го  Whistling.
Аз бях на спорт, сега се търкаляме с котаната в спалнята
и след малко смятам да избутам децата от басейна  Mr. Green.
Да кажа,обаче,че явно трябва да сменя спорта  Tired, боли ме единият крак,вената ми тупти, май се претоварвам  ooooh!.Бабешки спорт ще трябва да подхващам,комай-йога,каланетика  Thinking.

Последна редакция: нд, 31 юли 2016, 16:55 от GeNa

# 77
  • Euskal Herria
Изтърпяхме жегите в България, вече сме на прохладно. Снощи ни посрещна дъжд, сутринта също попреваля.
Относно майсторите - у дома мъжете всичко могат и правят. Аз обичам ремонтите и там съм в стихията си  Mr. Green. Повече ме мори след това чистенето и подреждането на дребните неща.

# 78
Гена, хубавицо такава, да я намачкаш тази красива котка! Аз ходя на водна аеробика и е се отразява чудно на изстрадалия ми кръст. Ама ти май не обичаше басейни  newsm78 И йогата ми е супер за търтей като мен, не мога да се пОтя и да бързам, пък си купих бягаща пътека (пак заради кръста)  Mr. Green

Да питам. Ще си разваля лежерния следобед и ще се помъкна в жегата да връщам едни сандали, които са още в гаранция. В нея пише, че при поправим дефект ще ги ремонтират и ще ги върнат. Но според мен дефектът не е поправим (с едно като мрежичка са и се е нацепила). Мога ли да настоявам да ми върнат парите? В гаранцията не пише. Изобщо не държа да ми ги заменят с други. Верно са евтини, но чак пък за еднократна употреба...

Янче, добре завърнали се!

# 79
Гена, много си хубава, а котката ти е абсолютен двойник на последната ми  Laughing

# 80
  • Sofia
Алечко  Hug, връщай смело! Евтини,скъпи...понякога така се запичам, че са съгласни и отгоре да ми дадат, че да мирясам  Mr. Green. Особено,ако е фирмен магазин или вносител  Peace.В малко магазинче, вероятността да ти уважат рекламацията, е по-малка  Thinking

# 81
Ама много хубавици в тази тема, Гена  Heart Eyes
Ти ли питаше за стилизант за къдрици?
От години ползвам гел пяна на Seri. Доволна съм. Евтина е и е икономична, но трудно се намира.
Всякакви кремове за къдрици ми омазняват скалпа бързо, въпреки че слагам само по дължините.
Ей сега ме е яд, че си държа все още на металната нокиа и не мога да се щракна, за да ви псуна едно селфи от басейна и аз.
Иначе комплексът е този.
Пак ще дойдем, много ми хареса тук. И за пръв  леглото в хотел ми е удобно.

Последна редакция: нд, 31 юли 2016, 15:40 от Алиска

# 82
Аз току що прочетох члена в ЗЗП, който ме касае, снимах си го и съм готова за разправия  Mr. Green Не, че ми се разправя, предпочитам да ми върнат парите и да си купя нови сандали, но да съм подготвена. Паоло Ботичели е магазина, не е малък. И хем си знам, че са им смотани нещата, ама женска му работа, много е важно да имам още един чифт сандали, а и точно сини нямах. Те пък ми направиха зверски пришки с първото обуване и взеха, че се разпаднаха...
Обаче пък, за сметка на това, вчера си накупих много яки летни парцалки. С кумата откарахме 2 часа в една Мания (аз съм фен на ВУ, че иначе не мога да си насмогна финансово на щенията за дрехи). Ако са изсъхнали ще си направя и аз едно селфи преди да изляза.

# 83
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Влитам  директно със спешен въпрос - знаете ли някое хубаво прохладно място около Търново за преспиване за една нощ? Идеята е да се раздели пътя до морето на две, защото на малкия му идва дълго пътуването, а и му става лошо.
Дайте, моля, някакви идеи - нещо крайпътно може би, че в Търново лятото е страшна жега.

# 84
Светалчо, на Арбанаси е една идея по-хладно. Там къщи за гости и хотели има за всеки вкус  Peace Иначе Елена, но си е отклонение от пътя.

# 85
Аууу, Мър, все така да си!
Гена, изкара тяло.
Русе ми е любим град, но ходим все по-рядко.

# 86
Нощес имах чувството, че ще си умра в леглото
Събудих се в 4.30ч от жестоко главоболие.  Все едно някой ме удря с всичка сила отзад по главата. Пих нурофен, но ефект никакъв...накрая след 1ч изнамерих валидол и смуках от него.
Сега съм като парцал, а и още ме боли,  но доста по-слабо.

Точно същото ми се случи тази нощ.Но аз след нурофена взех една дъвка.Обикновено от главоболие ми се гади, а така с дъвката се получава добре.Беше ми и нервно, защото трябваше да ставам рано да водя детето на тренировка.Сега съм добре, но една тъпа болка в тила ми остана.

Мър, много си хубава,  а и на прекрасно място.

# 87
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Алечка, благодаря. И аз за Арбанаси си мислех, но много отдавна не съм ходила и не знам как е положението сега.

За да съм полезна, мятам ви стара изпитана рецепта за сини сливи на фурна:
3 кг сини сливи, нарязани на половинки или по-дребно (аз предпочитам на по-дребно за по-лесно                      размазване после)
1 кг захар
1 кафена чашка оцет
1 кафена чашка вода
5-6 гвоздейчета карамфил

Всичко се разбърква добре и се поставя в дълбока тава във фурната. Пече се на 170-180 С, като често се разбърква. Когато гъстотата ви хареса, го разсипвате горещо в бурканчета и обръщате или пък го  оставята да изстине и тогава го насипвате.
Добре е да намерите карамфилчетата и да ги извадите, като насипвате. Но не е беда, ако не успеете. Joy

# 88
Светалчо, хубаво си е на Арбанаси, много туристи ходят и не е запуснато  Peace

# 89
Мър и Гена, много сте хубави!

Общи условия

Активация на акаунт