"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 24

• 54 106
  • 727
  •   1
Отговори
# 720
Цикълът ти е 28 дена, което означава, че овулация е имало най-вероятно на 1-2. При акт на 29-ти има вероятност да си бременна, въпреки че е малка. Зацапването може и да е от имплантация, но може и да е от много други неща, като инфекция например, или ендомитриоза. На 13ти можеш да пуснеш кръвен, и с резултата да се консултираш с лекар.

# 721
Цикълът ти е 28 дена, което означава, че овулация е имало най-вероятно на 1-2. При акт на 29-ти има вероятност да си бременна, въпреки че е малка. Зацапването може и да е от имплантация, но може и да е от много други неща, като инфекция например, или ендомитриоза. На 13ти можеш да пуснеш кръвен, и с резултата да се консултираш с лекар.
ще направя тест на 14 да видим какео ще покаже но до сега такова нещо не ми се е случвало

# 722
  • Варна
Аз имах имплантационно зацапване. Беше бледо розово, започна след пишкане(по тоал. хартия) , и спря още същата вечер. Просто беше колкото да ми изцапа малко бельото. До превръзки не стигнах. Точно тогава вече се усетих че е станало каквото е трябвало  Laughing Никога не съм имала такова зацапване бледо розово, освен тогава.
Geizer, аз пък мисля,  всичките дом. тестове да се направят за по сигурно! После сравняване - положителни срещу отрицателни, за да се определи има ли Б или няма  hahaha

# 723
Голяма чуденка става когато чертичката е бледа , ужас Joy. За себе си съм решила, стигне ли се до съмнение за Б направо да пускам кръвен. Нямам нерви да гадая изпарителна ли е , не е ли  ooooh!

Теди, между другото, още преди закъснението имаше ли усещането че ти се е втвърдило коремчето. Знам че се втвърдява, но дали се усеща това толкова рано, или започва по-късно?  Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 09 окт 2016, 11:54 от geizer

# 724
  • Варна
На около 9-ти ден от О получих зацапването. На 10-11-ти ден от О получих едно много странно гадене, все едно съм преяла със сладко. На следващия ден гаденето се превърна в отвратително усещане, все едно корема ми е изстинал и ме побиваха тръпки (+ гаденето). Почти на 2 ката се добрах до аптеката за да си купя 2 теста. На теста си личеше горе долу добре, че има розова 2-ра чертичка  Grinning
Това ми беше първия и единствен симптом, като втория беше странната чувствителност и болка в гърдите, но това стана след седмица от закъснението. След това леко ми щръкна коремчето, а втвърдяване имах чак по нататък, което се получава главно вечер, дори не знам дали втвърдяване да го натека, просто коремчето ми става по голямо.
Мисля, че при всеки е различно със симптомите, тъй като съм чела за 1-ви симптом -11-12 дни след О - чувствителни болезнени гърди.. при мен това стана по-късно. Може просто сега да си усещаш уголемена матка поради удебелена лигавица, а тя е такава преди Ц и при начална Б така че... Търпение  Rolling Eyes или Тест  Simple Smile
 Късмет ! Hug

# 725
Ох миличка, много ти благодаря за съвете, но при мене нещата се оказаха по-сложни и надали ще ни се получи през следващите поне 3 месеца. Ама нали пък надеждата умира последна... не ми пречи да се информирам  Embarassed

# 726
  • Варна
Съжалявам  Confused
Дано все пак стане чудото по-скоро , не губи мерак и надежда. Може би скоро ще се похвалиш с положителен тест  Heart Eyes Всичко е възможно, нали знаеш  Simple Smile

# 727
Така е мила, благодаря ти  Simple Smile bouquet

Момичета, по молба на Брайда пуснах това тема, понеже тази вече порасна Simple Smile. Надявам се да съм се справила добре и да не ми се карат  Embarassed   -  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=945194.new#

Последна редакция: нд, 09 окт 2016, 12:50 от geizer

Общи условия

Активация на акаунт