Искам да кажа ... (90)

• 59 424
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
Флорче, каква е тази маска? Би ли дала рецепта. И как ти действа, за растеж ли е?

# 391
Eто ги сладките. Може да пропуснеш шоколада за сметка на бадемовите стърготини, може и кокос да сложиш.
http://pep-4o.blogspot.bg/2014/11/blog-post_6.html

Обожавам да пазарувам от нета! Не знам от кога не съм стъпвала в истински магазин.

Желаещи за една екскурзия до Франция да има? Embarassed

# 392
Захир, за маската за коса с мая ли питаш? Съвсем проста е, само мая и вода: 2-3 кубчета прясна мая, малко вода, колкото да стане на каша, оставяш да престои 15-тина мин. Нанасяш в корените, седиш 20-30 мин (докато почне да съхне) и измиваш. Не е най-приятната маска на света, не мирише хубаво (на мен не ми е неприятно, но детето много се потриса) и трудно се нанася (аз я слагам като разделям косата както при боядисване и сипвам с малка лъжичка по дължината на "пътя"). Но аз усещам разликата - косата ми става сякаш по-здрава, по-плътна и по-жива. И за косопад ми е помагала, аз всъщност точно против косопад почнах да я правя, но ми хареса и гледам да я правя веднъж седмично. За растеж не мога да кажа, моята расте доста бързо.
И за лице я ползвам маската, макар че за лицето е по-добре прясно мляко вместо вода.

# 393
Откраднах го от компроматната, ама то е грехота да не се сподели  Blush

Френски пожарникари за календар 2017 
Сладури  Flutter

http://jilo.bg/node/7477

# 394
Руми, и тук ги пуснаха. Черното коте ги беше надушила още рано- рано.
Аз даже организирам екскурзия до Франция.

# 395
Извинявам се за повторението, ама пък си заслужава  Mr. Green

Кога и до къде е екскурзията

# 396
Извинявам се за повторението, ама пък си заслужава  Mr. Green

Кога и до къде е екскурзията

Как до къде? До пожарната им, естествено!

# 397
Ама днес трудно зацепвам  hahaha
Пишете ме тогава, даже два пъти ме пишете  Joy  Joy  Joy

# 398
На тая экскурсия и аз се записвам.. Joy

Забърках от стърготините смес от тях +мед и сурово какао.
Доста приятно стана и домашните го харесаха.
Но вида е ужасен.. Joy

# 399
  • Някъде там
Черпя с питки в замяна на запис в списъка за Grinning Grinning екскурзията  Heart Eyes моляя Praynig
Скрит текст:
Скрит текст:
Опита девойчето да хапне маслини и домати е повече от успешен.Simple Smile Поръчаха утре пак да направя.
 Grinning

# 400
Мче, те тия питки много търговски вид имат и аз бих си поръчала, рецептата например  Laughing
Вие с тая Францияяя, срам ме е да кажа, че гледах днес екскурзии до Истанбул, но да си кажа, аз за баклави и локум си мислех Blush

# 401
  • София
Мче, те тия питки много търговски вид имат и аз бих си поръчала, рецептата например  Laughing
Вие с тая Францияяя, срам ме е да кажа, че гледах днес екскурзии до Истанбул, но да си кажа, аз за баклави и локум си мислех Blush
на това му се казва "кой за каквото си мисли" Laughing

аз франсета не харесвам, ще пропусна, да видите каква добра приятелка съм Wink
отивам да ги видя Laughing

ПП. мда, не Simple Smile

# 402
Ммм, бройте ме и мен за Франция...
Отивам на шофьорски курс аз.  Пък така да ми е изморено  Confused

# 403
Алечка, хайде после да споделиш как е било!
Питките са разкошни. Ама не видях парчета домати.

# 404
  • Бургас
Аз на екскурзия до Франция няма да ида. Само детето ще ходи от градината Simple Smile Сега докато дойде датата ще ми извади душата.

Общи условия

Активация на акаунт