Прахосмукачка робот - 11

• 152 640
  • 745
  •   1
Отговори
# 480
Чудите се как да обезапасите своята Румба камикадзе?

Ето как:

# 481
  • София
Може ли някакво мнение за китайските Ilife A4. Ясно ми е, че няма да върши работа за робот за 1000 лева, но става въпрос за подпомагане на обиране на трихи и дребни боклуци покрай децата, че сега чистя по 7-8 пъти на ден...

# 482
  • Враца
Намерих два робота в сайтове за колективно пазаруване.
Единият е 400 лв, другият е 80 лв..  Shocked
На различни фирми са.
Не знам редно ли е да ги публикувам, счита ли се за реклама?

# 483
vmarinska, не виждам защо. Тук постоянно постваме оферти от сайтове newsm78

# 484
# 485
Аз си оставам скептична по отношение на тези толкова евтини роботи. Разбирам защо някой предпочита да купи робот за 400-500-600 лв, който все пак върши някаква работа за цената си, но за 80 лв предполагам, че ще купя скъпа играчка за котката. Може и да греша, де. Поне е полезно да знаем, че има и толкова евтини роботи. Баба ми например се беше засилила да си купува от Лидл един за 100 лв.

# 486
  • Враца
Този за 80 лв. обаче, няма снимки отдолу, предполагам, че няма и четки. Ама само за трохи под масата може и да върши работа  Thinking

# 487
Този от 80 лв според мен не е прахосмукачка - слага се една кърпа отдолу и той обикаля с нея, няма четки и вакуум..., а какво означава намалява шума...  Simple Smile

# 488
Макарон, пробвала съм Скуба и смея да твърдя, че китайчето за 300 лв. ми свърши същата работа в банята. На балконите няма да се справи толкова добре, защото все пак е с моп. Но няма в момента друг робот на пазара, който да смуче и мие с тези характеристики на шума, това качество на работа и за тези пари. Алтернативата ми беше 2600 лв за Румба, Скуба и Браава, като мопа ми е подарък, ако платя кеш. Абсолютно съм доволна от избора си Peace

# 489
Съвсем искрено ти желая да си все така доволна от роботчето!

# 490
solita , Благодаря за пожеланието, явно ще се връща, но ми се искаше да съм пробвала всички варианти.  Това за водата, има си достатъчно, въпреки това, вчера я пробвах и след 20 мин. цикъл пак измивам, изпразвам и  да допълвам догоре, за мястото също пробвах, да я пускам от различни места и е чисто нова, не е демонстрационен модел.
Здравей отново! Мислих много по твоя проблем и се сетих да не би случайно да пълниш грешното отделение с вода от контейнера? Може евентуално това да е проблема да не ти мие. И нещо което отскоро наблюдавам при мен- сложих батериите на стената, е от тогава чисти кухнята и коридора на два цикъла, защото си оставаше само в едно помещение независимо че стената е изключена! Сега познайте - изчисти само кухнята без коридорите, но се сетих за този вариант и след това махнах батериите, и воала! Явно стената дори и изключена излъчва! Моля ако някой има наблюдения да пише, аз при малко повече свободно време ще се свържа с myRobotcenter пък да видим какво ще ми кажат!

# 491
Съвсем искрено ти желая да си все така доволна от роботчето!
Много благодаря Hug Това се сетих да добавя след като постнах - ЗАСЕГА Simple Smile Щото понякога евтините работи излизат най-скъпи, но за момента съм много доволна.

# 492
  • Пловдив
Е никой не може да ме убеди ,че мопа може да измие така както течащата вода на Скуба.
Аз нямам Скуба ,няма и да купя скоро,защото за мен е не функционална.Масово са недоволни от нея.
Но да сравним вода с моп е несериозно.Брава е доста по добра от тези прахосмукачка с моп,но да кажа че ми мие банята.....
Купих машина за миене на твърди подове-е не върви само но пък чисти.Ползвах го 1 път седмично и поддържам с Брава.

# 493
Е никой не може да ме убеди ,че мопа може да измие така както течащата вода на Скуба.
Аз нямам Скуба ,няма и да купя скоро,защото за мен е не функционална.Масово са недоволни от нея.
Но да сравним вода с моп е несериозно.Брава е доста по добра от тези прахосмукачка с моп,но да кажа че ми мие банята.....
Купих машина за миене на твърди подове-е не върви само но пък чисти.Ползвах го 1 път седмично и поддържам с Брава.
Аз и не искам да те убеждавам. Нито си ми била в банята, нито си видяла как е изчистено след двете. Важното е, че на мен ми харесва Peace Всеки купува, каквото прецени и после споделя или аз съм разбрала грешно идеята на темата?

# 494
  • Пловдив
Темата си я разбрала прекрасно.Надявам се ,да си разбрала ,че може и да има различни мнения в темата.
Наистина ,не искам да виждам как е изчистена банята.Явно критериите са ни различни.Това ,че пода на една баня е измит за мен не означава,че банята е изчистена.

Общи условия

Активация на акаунт