Искам да кажа ... (101)

• 56 057
  • 749
  •   1
Отговори
# 630
Светалчо, да, мама и татко са Стефан и Стефка Simple Smile

Захир, чууудно  Heart Eyes

Ая, дъщеря ти е разкошна!

Наработих се за днес. Инструкторът се обади и каза, че ще караме към 4, та се вълнувам  Laughing

# 631
  • До морето
Захирче, черна завист ме обзе  Laughing Прекрасни снимки!

Белинда и аз като тебе - нашите хора утре тръгват за Будапеща, ние не се престрашихме  Rolling Eyes

От 2 часа се разправям с рецепцията на един хотел, видяха че съм на зор и сега се чудят как да ми измъкнат повече пари  #Cussing out

# 632
Сестра ми е Стефка. Да ми е жива и здрава
На всички празнуващи: здраве и късмет да им носи името!

Няма страшно... Кое ви притеснява? Атентати, за съжаление хипотетично стават навсякаде. Марипоса, стягай бързо багажа, имаш време.

# 633
  • Пловдив
,
Янтра, да ти имам проблемите  Wink. Толкова ми се ходи на ски, но май и тази поредна година ще пропусна  Crossing Arms,
И на мен ми се ходи. По принцип. Ама да не следя дребния, да не викам по другите двама, и на 4-5 ден ми идва нанагорно. Искам 2 спускания сутрин, после обяд, после 2-3 спускания следобед и чай с коняк. И никакви деца в картинката Simple Smile
А стига мрънка, още 3-4 години и всички ще си отгледала и ще имаш около 5 години дупка, докато не заприиждат внуците.
hahaha Joy Леле, да ти кажа НИКАК не ме успокои.  Laughing Laughing Laughing Laughing Направо зловещо прозвуча.

Напоследък съм много уморена, мрънкам, искам почивка. Период е. Обаче черна завист ме обзема като видя и чуя как приятели си пращат децата с дни при бабите.

# 634
  • Телиш/Плевен
Захир, страхотни снимки, както винаги! Heart Eyes Благодаря ти, че винаги ни „разхождаш“ по местата, които посещаваш. Поне аз го чувствам наистина като разходка и винаги чакам с нетърпение снимките ти. Hug

Белинда, дано не си се заразила с нещо, много е гадно това висене пред кабинетите, ама понякога човек наистина няма избор. Sad Аз винаги със страх водя дъщеря ми на консултация, защото все чакаме поне 15-20 минути преди да влезем, а етажът е пълен с болни. Досега все ни се е разминавало някак, ама не се знае докога. Confused

Живи и здрави да са всички именици! baloni

Благодаря за всички за честитките и поздравите! Hug

# 635
Аз, последно, при ЛЛ ходих с маска. Заради другите, защото се чувствах обществено опасна, а при нея ходят доста дечица.  Гледаха ме, все едно съм преносител на Ебола и си кашляха в лицата. Ми гнусно е. И здрав да си ще се разболееш. Избягвам да ходя в грипавия сезон, а ако се наложи - с маска.

# 636
  • София
А, не, ние се отказахме, заради моите здравословни проблеми с тази бременност, не заради нещо друго. Боже, аз децата си в Париж заведох пролетта! Да ни пази Господ и това е, с тази напаст няма справяне и за съжаление, вече е част от Европа, а ние не можем само вкъщи да си седим. Все някога ще влезнеш в метрото, в мола, ще идеш до летището, до гарата...ужасно е, но това е положението Confused В такова време живеем, уви, гадно. Ама стига за това, празници са, дайте нещо по-весело!

Хохохо, Янтра нема да гледа внуци Naughty Според мен ще го включи като клауза в предбрачните договори на момчетата Joy

# 637
  • До морето
И ние не сме се отказали заради атентата, а заради студа и малката. Ако помниш даже бях пуснала анкета тук  Laughing Достраша ме да я размотавам по цял ден из Будапеща, даваха го около нулата тогава и се отказахме в крайна сметка. Останалите тръгват утре.

# 638
  • Euskal Herria
Момичета, имате ли възможност - пътувайте. Навсякъде има красиви места. Не пропускам да снимам, където и да отидем. Добре, че вече има тия "умни" телефони  Grinning.
Слънчево и сравнително топло е. Ако не ми се провалят плановете, ще се поразходя из града, ще направя някои снимки.
И като сме на тема снимки - ето така продават печени кестени по улиците:
Скрит текст:

# 639
Аз до сега говорих с бившата свекърва, която нещо се нерви на новата снаха. Викам и - ти мен и бившата етърва преживя, остави девойката, ама пусто не става. Сега аз и бившата етърва сме добри. Добре че се разбираме с момичето и я подкрепяме, че свеки не е лесна  Joy.

# 640
  • Бургас
Яна, точно преди дни даваха по TVE репортаж от едно такова "магазинче", с една много симпатична доня:)

Да са честити всички именици! Да си ползват имената със здраве и късмет:)
И мама ми е именичка днес, ще минем довечера да почерпи. Аз също се водя уж празнуваща днес, но никога не съм празнувала имен ден и не го усещам като такъв. За мен имен ден си има Николай на Никулден, Иван на Ивановден и т.н, а не всякакви производни, за които се сети човек.

Тази седмица я бях планирала отпускарска, преди час правих едни бързи соленки и аха да прилегна с книжката и хоп, 14 страници за превод. Не отказвам страничен доход, но издействах поне да го влача до петък.

За пътуване и аз съм готова по всяко време. Сега с Вики просто обмислям една идея повечко местата, но по-скоро от логистична гледна точка, отколкото друго.

# 641
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
И аз, мързелувайки, направих едни ореховки. Реших да си направя маска на косата, че от студа ли, от какво, ми се наелектризира лесно и въобще ..а бе не я харесвам нещо напоследък. Използвах един жълтък и белтъкът ми артиса. И да не го хвърлям, смлях 100 г орехи, разбих белтъка със 100 г пудра захар, една ванилия, десетина минути на 150-160 градуса и ей ти 25 ореховки, за радост на ММ, който ги обожава. Не че нямаме още коледни сладки по кутиите, ама...икономия и домакинство Joy. Навремето, преди 100 години, е имало такова женско списание и този израз е останал от онова време. Joy Joy

Добре че казахте "кестени" - бях купила преди Бъдни вече и къде съм ги тикнала newsm78 Отивам да ги търся, забравила съм ги.

Последна редакция: вт, 27 дек 2016, 18:03 от svetal4o27

# 642
Светалчно и аз така от останалите белтъци правя целувки, ама само понякога де Joy

# 643
Честито на имениците! Живи и здрави да са!

С белтъци нещо не мога да се справям, или нямам търпение да ги разбия на сняг.

Някой купувал ли е от електрическите гребени за паразити? Доволни ли сте? Оказахме се с празничен подарък, а уж ги проверявали в училище. Да, да, ама не.

# 644
Честито на имениците! Живи и здрави да са!

С белтъци нещо не мога да се справям, или нямам търпение да ги разбия на сняг.

Някой купувал ли е от електрическите гребени за паразити? Доволни ли сте? Оказахме се с празничен подарък, а уж ги проверявали в училище. Да, да, ама не.

белтъци се разбиват лесно - трябва да са на стайна температура и съда да е сух. Миксера на макс и за 3-4 минути стават твърди, добавяш смлени орехи и печеш на хартия на 100 градуса, стават чудни ореховки

Общи условия

Активация на акаунт