Искам да кажа ... (102)

• 54 304
  • 796
  •   1
Отговори
# 630
Али, МиА, не Я, държи, ние я спукваме от бъзици с нейните постоянни сменения на никове, ама тя е обръгнала и носи, не че има избор с такива родители:) Ние се шегуваме със всичко и всички, със себе си най- вече:)
Давам линк, но да знаеш че го взехме с 200 лв по-евтино, от някой от електронните магазини, не помня кой обаче. Руми скоро купи, тя да каже от къде и за колко.
Има на същата марка по евтини модели, само че са без приставка за лице и бикини май. Не че не можеш да се святкаш с тази за тяло навсякъде. Имаше промоция в Шел за към 300 и няколко лева и точки от гориво, провери дали я има още, излизаше много изгодно.

http://www.philips.bg/c-p/SC2009_00/lumea-ipl-hair-regrowth-prevention

Коте, захар не ям имам инсулинова резистентност и съм на НВ ВМХ хранене.

# 631
  • Бургас
Имам ваучери за отстъпка от Шела за уреди на Филипс. Ако си харесате нещо, свиркайте. Пращам ви ги

# 632
Ох, да питам това с ряпата само с черна ли става, че имам една бяла в хладилника. Аз след боледуването останах с една ужасна суха кашлица, точно на гръдната кост и като се разкашлям е толкова силна, че...ужас. да не влизам в подробности. Но много мв мъчи.

Нашите почивки в Гърция също са бюджетни. Но досега разочарование съм нямала.

Имам гърди пилешки, някой знае ли как да ги направя бързичко за вечеря? Имам и лук, червена чушка..или сметана?

# 633
Това за шегите е много яко. Ние също непрекъснато се шегуваме и установявам, че и детето вече има добро чувство за хумор, което само ме радва Simple Smile

Захирче, аз знам, че с черната. Ето и линк към съветите на д-р Михайлов: http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1390071

Пилето бих приготвила със сметана, или на фурна със кашкавал и майонеза, или панирани само с брашно и върху картофено пюре.

За бюджетни почивки в Гърция се нареждам и аз. Тази година много се разочаровахме от нашето море и повече не искам да ходя и да влагам цифра, а обслужване и качество нула.

# 634
  • Mediterraneo
Захирче, само черна ряпа за кашлицата  Peace За вечеря- нарязваш лука и червената чушка, задушаваш ги леко, после месото на тънки парчета и е готово, какво го мислиш  Grinning

# 635
Захирче, само черна ряпа за кашлицата  Peace За вечеря- нарязваш лука и червената чушка, задушаваш ги леко, после месото на тънки парчета и е готово, какво го мислиш  Grinning

Аз бих го заляла със сметаната накрая  Mr. Green

У дома сме на заек. Много обичам, да е жива и здрава свекърва ми.

Жаки, мерси! Извинения на Миа  Laughing У дома сме същите. Татко има много тънко чувство за хумор и май го е предал на мен. Мъжът ми, пък, е такъв веселяк... Има ужасно заразителен смях. Та вечно някой някого бъзика...

# 636
Само се мотая днес в офиса. Свърших малко работа, но можеше много повече. Голям мързел ме мори и много се отпускам като нямам спешни задачи. Като има спешна работа, обратното, като машина съм.

Сега се чудя как да си оползотворя бездетната вечер. Дали да мина по магазините, че имам да купувам разни дреболии (от типа на календар за бюрото в офиса) или да ида на спорт.

Аз бих направила пилешкото по рецептата на Тарталета. Сметани, майонези... хич не обичам.

# 637
  • Варна
Тръгнах да правя сок от ябълки, обаче ел. сокоизтисквачката замириса на бакелит.
Да де, ама аз съм приготвила ябълките и сега ще правим сок на механичната. Моят мъж ще върти ръчката.

# 638
  • До морето
Току що си приготвих вечерята - пилешки филета, овкусени с малко сол и черен пипер. За 3-4 минути на торещ тиган с 2 капки зехтин. Душичка стават.

На кое викате бюджетна почивка?

# 639
  • ГО
Удължената ваканция е само за Велико Търново, не за цялата област. Чакаме нашия кмет да каже дали ще им удължи ваканцията.

# 640
  • някъде ... тук ...
Бюджетна значи за всеки различно.
Общо взето, избягваме юли и август, юни вече не става заради големия, той се води и възрастен, изхранване не щем...

# 641
Удължената ваканция е само за Велико Търново, не за цялата област. Чакаме нашия кмет да каже дали ще им удължи ваканцията.

Хм, обявиха Великотърновска област  Rolling Eyes

Лято, права е Жаки. Повече от доволна съм от покупката. Мъжът ми ми го подари за рд. Каза, че го е взел от Техномаркет на промоция за 750лв. По Коледа го гледах някъде за 699лв, ама не запомних къде.
Има тема във форума. Момичетата масово си накупиха от модела от Шел, но доколкото разбрах е изчерпан вече. Той е и без допълнителните приставки.
Жаки, вече съм на 4 процедура. Повече от 50 процента ги няма вече  Shocked
Ама много, много, много съм доволна  Mr. Green
На лято ще съм най-видната Убавица вече, както и спортувам  Crazy

И за почивките исках да пиша, ама забравих  Blush
Утре, ако се сетя.

# 642
Кърмя, момичета, и това ми е приоритетно. Може би след лятото ще се оглеждам за нещо.

# 643
  • Варна
За фотоепилацията-много ми се искаше фотоепилатор, заради детето, ама разбрах, че светлите косми трудно се поддават. Тя е светла-в момента е тъмноруса. С обикновен епилатор не става, защото получава врастнали косми. Да уточня, че е на 15.
Тюю, че не е като мен-обикновен епилатор, слабо окосмяване и пей сърце. Мислим го още проблема.
Не мога да ѝ дам съвет за козметик, защото никога не съм посещавала такъв. Някак ме е гнус да ме пипат козметично.  Confused А се налага да дам  някакъв пример на детето.
Аз само на фризьор ходя.

# 644
Ами добре дошли на новите списващи Grinning
Аз се боядисвах досега и метнах едни бързи картофи на фурна и сме готови. Като се върнах от пазар осъзнах, че не сме взели никакво месо, напоследък яко вегетарианско ядем, ама не защото сме вегетарианци, а нещо се отвратихме от месото. Като има хубаво ядем, но да ви кажа е рядко, наблягаме на зеленчуци, млечни и риба. По принуда ще станем с друг режим Frowning

Аз днес смятах разни такси, които ни предстоят да плащаме + платени досега и ми стана малко лошо да ви кажа. А не искате да знаете, че разни монополисти като ЧЕЗ два пъти ни карат да издаваме един и същ документ с две различни имена (данните са 1:1 в него!) и всеки път по 150 лв. А има много документи, становища и пр. Това е само пример и капка в морето. Държавата пък дере по 10 кожи с таксите си, някои от които (най-сериозните) аз дори не мога да разбера за какво са?!

Днес съм на половин кисело мляко с чия  манго и вече поогладнях.

Островите на Гърция са вълшебни, а изобщо не са по-скъпи от почивка в България, разликата в почивката обаче е огромна. Миналата година, хотелът ни беше по-бюджетен, така се случи, че късно запазвах и там имаше възможност - базова стая, по-старо обзавеждане, нет и телевизия, климатик, хладилник, но много чисто поддържаха, с нелоша закуска, много добро местоположение. Ми ние в тоя хотел не се прибирахме почти, да свикнала съм на по-добри хотели и съм държала досега на това, обаче видях, че не е драма. Отделно от друго не сме пестили, яли сме вечер винаги по таверни. Отделно за гориво дадохме доста, защото обикаляхме много, далеч беше самия остров, таксата за ферибота беше доста. И накрая, въпреки това, пак ни излезе сметката в сравнение с България, а за красотата на плажовете там няма спор.

Общи условия

Активация на акаунт