Искам да кажа ... (104)_09.01-15.01

• 59 696
  • 959
  •   1
Отговори
# 735
моя ден започна трудно, това за непиещи да пият си е жив ужас на следващия ден  Mr. Green
иначе вчера ми беше супер забавно, и вицове разправях, и доста се смяхме и и и....ма това вчера
днес само мрънкам  Laughing

Ирландия, Шотландия искам да видим следващото пътуване живот и здраве
Далечните пътувания ги нещъ

Извадих да си прочета отново Клошмерл  Sunglasses

# 736
Мира, климатът тук е прекрасен. Медитераниан е. Единственото неудобство е дългото пътуване до навсякъде.

# 737
Наспах се, мога още! Снощи бях много, много изморена, обаче изненадващо ни се обадиха приятели и понеже следващата седмица няма да може да се видим (а с приятелите гледаме веднъж седмично да си правим сбирки), приехме. Посъживих се и си изкарахме супер, но пих само половин чаша вино, щото сега го ограничавам. Сега ще си допия кафето с книжка, следобед имаме излизане на по кафе да се разберем с компанията за тия ски кой с кой, кога, защо и пр., да вземем разни неща, но дотогава план А.

# 738
  • на Мелмак
Приятно пътуване и чудесни почивки, аз планирам само екскурзия другият месец.
Днес имах излизане до училище с още една съученичка ма дъщеря ми - лелеее - майка й как му викаше на детето за всичко ooooh! Моята маймуна ме гледа и вика - "Споко маме , ти не си така" Явно и физиономията ми е била  Shocked

# 739
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ох, Даун, как хубаво ме разсмя съботно! И двете случки със сексуалното ограмотяване са супер.
(Винаги много ме забавлява гледната точка на децата. По всякакви въпроси.)
И Жаки притури смях с нейната леко гримирана "жена". Joy Joy

Лято, ти пък ме натъжи - защо плачат децата? Нямат приятелчета, сигурно. Или тъгуват затова, което са оставили тук?

Нашата Марипоза я няма от известно време. Сигурно разпуска някъде, нали се канеше.

Алечка, а на теб много ме е яд! Как можа да се подредиш така! Ама кой ще тича в студа да работи на къщата, като че ли ще избяга! Сега си налягай парцалите и хич не се прави на героиня, ами си стой на топло, пий си илачите и прибави и разни бабини за по-бързо и сигурно оздравяване, защото пневмонията не е шега работа! Има синапени лапи, хартия с мед и разни други - проучи и точно как и прави.
Съжалявам, хич не обичам да се държа поучително, обаче  сега ще го направя: като се разболее човек, трябва да "пази леглото", казват старите хора. Не ходете на работа болни, това на никого не е донесло нещо добро - колегите се дразнят, че ще ги заразите и тях, а началниците тоя "трудов героизъм" или не го забелязват, или го забравят тутакси.
Болният човек трябва да е на топло, да си почива, за да може организмът му да не се занимава със странични неща, а да се бори с вирусите.
Извинявам се за "лиричното" отклонение, обаче много се ядосвам когато се подхожда лековерно и несериозно към болестите и после се усложнят.
Не ми се сърдете.

# 740
  • някъде ... тук ...
Какъв е тоя дъжд  Rolling Eyes
Всичко се топи. Голямата писта на Осогово не работела, а се нагласихме за утре. На децата им била къса тази на фънпарка.

Резервирах билети за Воевода семейно. Скоро не сме гледали български филм на кино. Да видим...

# 741
И аз все се влача болна на работа Rolling Eyes ама сега с тая ваканция доста си полежах Grinning

Моето Ивайле пък от време на време преривава как щяла да ражда, туй бебе как щели да и го извадят от корема, ще я режат ли Rolling Eyes Със сълзи реве, какво е туй чудене от сега Crazy

Алечка, как си днес?

# 742
Резервирах билети за Воевода семейно. Скоро не сме гледали български филм на кино. Да видим...

Чудесна идея за утрешния ден! Simple Smile

# 743
Светалчо, Кате  Hug Добре съм, лежа и ям. Въведох мамината политика, че когато съм болна мога да ям всичко и сега омитам количества храна, чиито вкус не усещам, но съм доволна  Mr. Green
Аз не съм ходила на къщата, зазимихме още в началото на декември. На работа се простудих, защото в понеделниците е много студено, докато зацепи парното. Явно и от предното боледуване не съм се възстановила и то... Истината е, че шефката ми мърмори още от сряда да ида на лекар, ама аз не се чувствах зле... Имало да става. Лапата със синап и мед ме е спасявала от трета пневмония по ред преди години и утре ще пратя мъжа ми да търси или ще питам баба от къде да взема синап пак да си направя.

# 744
Але, синап има в магазините Плод и зеленчук.От там съм купувала аз за да си направя домашна горчица.Лежи си на топло и си хапвай, сега енергия ти трябва Hug

# 745
А какво ще рече "овкусена сметанова подложка"? Това от рецептата за бялата пица.
После ще ви дочета.
Сметановата подложка се овкусява според вкуса ви. При нас си е стандартна- сметана, зехтин, малко сол, черен пипер, бял пипер, сух риган.

# 746
Сефтосахме шейната. Уморихме се доволно и тъкмо мислех да споделя следобедния сън с децата се оказа, че в нашта къща и в съседната ще монтират климатици - в събота в два следобед  ooooh!

# 747
Добро утро и от мен, знам, че отдавна не е утро, но кой когато стане.
Болните да оздравяват,, яжте джинджифил с мед, повече топличко, гушкайте се с котка, мъж, кой каквото има да го топли, филмчета и  хубави мисли само Heart Eyes
Кате, надявам се главоболието да минава, не знам как да помогна, имам 20 GB нови плажни и гащи, но да не вземе да влоша положението, ще пропусна  Laughing
Все пак да ви разсея малко,  ще помоля да си кажете мнението за тези винтидж обувки, подарък са ми от приятелка , но грам не се сещам с какво бих могла да ги нося на пролет. Много претенциозен ми се вижда тоя флорален мотив.Разчитам на идеи ?
http://www.img-share.eu/f/images/330/8852709PWefx9Jz.jpg

# 748
Много ми харесват обувките. С какъвто и да е едноцветен панталон ще е добре според мен. Най-добре с бял.

# 749
Мерси. Ще пробвам, евентуално с едноцветна рокличка също, но и  пък чанта нямам подходяща.
Ох, сега пък за  шейна да излизаме иска детето, то снега се топи почти къде .. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт