И след новогодишното късметче, идва мойто сладко бебче! - 322

• 34 847
  • 742
  •   1
Отговори

И след новогодишното късметче, идва мойто сладко бебче!
Тема 322

ВСЯКА ОТ НАС ЩЕ ОСТАНЕ В ТЕМАТА ЗАВИНАГИ!!! А ВСЯКА УСПЯЛА ЩЕ Е ЛЪЧ СВЕТЛИНА И НАДЕЖДА ЗА ЧАКАЩИТЕ И МОЛЕЩИТЕ СЕ!!!

Списъчето с успелите момичета на тази тема!
Списък, който ни радва и ни дава най-важното,
без което не бихме успели - НАДЕЖДА!!!

preggo EFP stork-boy stork-girl EFP preggo

newsm30 newsm30 newsm30

babydust7 babydust7 babydust7

Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover EFP Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Скъпи бебеправещи,
списъкът е свободен за редакция, всеки може да се впише или отпише сам.
Моля, спазвайте азбучния ред на писане и моля не трийте нищо.
Всички промени се запазват автоматично!

Полезна информация

Скъпи бременни и майки,
искаме да ви помолим предварително,
след като настъпи така дългоочаквания момент на забременяването и раждането
да имате уважението към останалите момичета, които се борят за своята мечта.
Може да продължите обсъждането на всички теми свързани с бременността
в темата
”Обща тема на нашите бъдещи мамчета” и съответно в темата за родилите момичета
"Обща тема на нашите вече родили мамчета”
Проблемното забременяване може да обсъждате в темата
"По пътя на мечтите - обща дискусионна тема"
Все пак, ние искаме да знаем как сте, затова наминавайте да кажете кога сте чули сърчице и да поръсите темата с “Бременен прашец”, да кажете как сте, какво е предположението за пол и термин и всичко което смятате, че ще е интересно за нас, без да ни натоварва емоционално. Изберете си щъркел, който да ни съобщи благата вест!

Последна тема:

И накрая, но не на последно място...

Нека никоя от нас не забравя,
че "Никога не ти се дава мечта, без да ти се даде ШАНС да я осъществиш"!!!

# 1
С удоволствие се пренасям в тази така прекрасна, благодарение на Комала, тема.
Старата не беше много бебеносна, но нека тук завалят закъснелите две чертички и на предишната тема!

# 2
  • Varna
Хайде да се напълни с много++++ Praynig

# 3
Пупупупуп и аз тук.Прекрасна ееееее.
Комалка огромно благодаря и на късмет да е. Hug Hug Hug

# 4
  • София
Наръс в новата тема, че не остана  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
Относно гадаенето на пола не вярвам на нищо  Naughty. В началото ми казваха момче и така го усещах. Говорех без да искам в мъжки род, гледах календари, гледаха ми с пръстени и с какво ли не - все момче излизаше. Да, ама не! Понеже много се движеше и като отидох на втора ФМ в 22 седмица и док като каза - момиче, бех така  Shocked. Сега.не.мога да си представя да е момче  Laughing

Последна редакция: пн, 09 яну 2017, 20:15 от CruellaDeVil

# 5
  • София
Хайде и аз тук.  Hug
Този календар позна за сина ми. Иначе и аз не вярвам на подобни неща, пък за чувство да не говорим. През цялата ми бременност си мислех за бебето като за момиче, пък то...

CruellaDeVil, чакай не се знае. Laughing Един от пътите в които бях в Шейново една мама от моята стая чакаше момиче, накрая роди момченце.  Laughing

# 6
Цоп в новата темичка:)
Страхотна е както винаги,но дано я доукрасим с ярки двуцеткови тестчета!
При мен Ц приключи и се захваща с пълна сила.Бях се отчаяла,но от сега съм сигурна,че този месец ще е нашият! Grinning
Другата седмица ни предстои малка почивка в Трявна и О би трябвало да е тогава.
Поръчах си лубрикант и го очаквам утре да пристигне.Нз,но съм си втълпи, че той е ключът към палатката.Замислих се,че в месеца,в който го използвахме имах БХ.
Чакам да свърши грипната епидемия за да пусна някои изследвания.
Всички бременалинки да си стоят на топло вкъщи и да пълнят томбачетата.
Днес се замислих, че без да съм бременна стъпвами като патица по леда,а ако бях сигурно щях да полетя Grinning
Лека и любовна вечер на всички :*

# 7
Цоп в новата темичка , Комала , отново си се справила чудесно  Hug

Дано се напълни с много , мнго плюсчета  EFP

# 8
Запис и от мен , само  EFP EFP EFP по постовете този месец Simple Smile

# 9
Комала  bouquet както винаги прекрасна тема.
Многооооо БЕБЕНОСНА да е  Praynig Praynig Praynig

# 10
  • Габрово
Пуфе и Оливче страхотни бебенки  bouquetВсе така да ви радват вашите съкровища независимо от гащите  Heart Eyes
Тонче и Мини много палчета да сте първите похвалили се с  baby_neutralв темичката.
На бързо хвърлих око изписалисте света  Crazy
Вале дано е истинска бебешка чертичка и да ни покажеш скоро  Peace
Темичката е прекрасна и заглавието и отива нека има много нови бебчовци записани първо тук  Blush
За мен пускайте палците най-накрая тръгна след 4 дневно закъснение и зацапване .Не съм отчаяна зарадвах се поне чр тръгна защото почнах хиляди глупости да мисля и да откачам.Ами аз напролет ще се включа с действие  Mr. GreenСега ще си ви дебна .Записче  Grinning
Много ви благодаря за палчетата и енергията  Hug bouquet Да ви се връща умножена  Heart Eyes

# 11
Момичета, влизам за минутка да напиша новината, че нали обещах! имаме си сърчице! 144удара в минута ММ ме вози към вкъщи в момента и после ще влезна да ви чета назад, че нали се крия от него че участвам тук Crazy

# 12
  • Varna
Дея честито тупа-лупа Hug

# 13
Ехаа още една хубава новина, добре започва новата тема. Честито, Деялиа  Hug

# 14
Запис в новата тема и аз.
Късмет от мен, момичета. Непрекъснато ви чета, но не се включвам.

Този месец бяхме без никакво следете (е, почти  newsm03), само уж от приложението в телефона и ЦС се поориантирах. Но точно пък в тези дни не се обичахме, само около тях ooooh! Не чакам на 12-ти. Имам си ПМС болки от няколко дни и чувствителни на допир гърди. Днес получих и боцкания в Я.Хем си мисля, че не е станало, нали сме се отдали на течението докато ММ е на витамини, хем така се надявам... Praynig
Днес си прави 2-та необходима СГ и утре отива да подаде документите за фонда. Дано все пак в края на седмицата го изненадам.

Общи условия

Активация на акаунт