След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -215ღღ

• 21 525
  • 750
  •   1
Отговори
  • У Диспансера ...♥♥♥

Резюме:

Скрит текст:
Зейнеп е  момиче, което живее с майка си на село, там те водят скромен  и спокоен живот. За съжaление , обаче нещата не вървят добре и Демет губи всичко, дори и шивашкото си ателие. Междувременно Жале, нейна приятелка от детството й подава в ръка, в този труден момент. Тя е директор  на един от най-престижните колежи в Истанбул - Колеж Сайер. Въпреки, че Зейнеп не желае да се мести в големия град, по настояване на майка си, която иска дъщеря й да се изучи и прави планове  за нея, заминават за Истанбул. Но всъщност, Жале има други намерения. Тя крие тайна, която може да обърне живота на всички с главата надолу. Зейнеп е млада, инатлива,безмилостна и щура. Още от първият ден, тя си навлича проблеми на главата, като влиза в конфликт  с най-непокорното момче в училището - Керем и стават врагове. Керем, винаги е правил каквото си поиска, разглезен е и използва фамилията си пред всички в училището.  Единственият, който му се противопоставя  и опълчва е Зейнеп. След като вижда какво причинява Керем  на Зейнеп, най-добрият му приятел – Баръш, с който е израснал от детството си и го чувства като брат, й  подава ръка. Зейнеп е привлечена от него и милото му държание. Но в същото време пък, Баръш е влюбен в едно от най-популярните момичета в училището - Мелис. Тя е дъщеря на учителят по физическо - Джихан. И за съжаление много влюбена  в Керем. Докато Зейнеп се опитва да свикне с новия си живот и училището, майка й  започва работа в модната къща на сестрата на Жале – Мелда.  Там тя има неприятна среща с миналото си.

Продукция: D Productions
Режисьор:Алтан Донмез
Сценаристи:Руя Ишсчилери и Дениз Даргъ
Музика:Демир Демиркан
Жанр:Драма

Преводи на епизодите от екипа на BG-MAMMA TEAM

#!F9pHyahR!Ow61KSJYoDaOg12XZfIHMlrvKZRU5nNRoxXT6-sYz6I
/" target="_blank" rel="ugc nofollow">Епизод 38

Kerem Bürsin-Керем Бюрсин

Керем Бюрсин е роден на 04.06.1987 година в град Истанбул - Турция. Още от дете заедно със семейството си живее в различни държави. На 12 години заедно със семейството си се установява в Тексас. Завършва Маркетинг и Реклама в Колeжа Емерсън в Бостън. Работи като шофьор в Л.А. Взима участие в няколко американски филма. През 2013 година се връща в Турция и веднага бива забелязан от режисьора Алтан Дюнмез, който му предлага главната роля на Керем Сайер в новия си проект "В очакване на слънцето" където си партнира с Ханде Доандемир. Сериала постига грандиозен успех и Керем е поканен от режисьора Чаан Ърмак да се снима в новия му филм Unutursam Fısılda където играе ролята на Ерхан. Във филма Керем си партнира с Мехмет Гюснюр и Фарах Зейнеп Абдулах. След края на сериала през 2014 година Керем Бюрсин получава предложение да се снима и в нов сериал Şeref Meselesi където  си партнира с Ясемин Ален и Шюкрю Йозйълдъз. Режисьор на сериала  е отново Алтан Дюнмез, а сценарият  е на Елиф Усман. От тогава не е участвал в никакъв проект до сега(5.06.2016), снима се в две реклами на Mavi през 2015 и втората през 2016 година.

Филмография:
Rozar Man - Macalester
Thursday - Grauss
Strawberry Melancholy
The Architect - Craig
Killian - Lennox
Wendigo - Andy
Sharktopus - Andy
Palace of the Damned - Adam
Unutursam Fısılda - Erhan

Сериали:
Güneşi Beklerken  - Kerem Sayer/Gunes Sayer
Şeref Meselesi - Tamer

Hande Doğandemir - Ханде Доандемир

Ханде Доандемир е родена на 22.11.1985 година в град Анкара. Ханде е актриса, оператор и социолог. Красавицата има участие и в реклама заедно с известния турски актьор Нежат Ишлер за Етти. Завършва социология в Анкраския университет. Ханде взима участие в множество сериали, но нейния най-голям успех е ролята на Зейнеп Йълмаз в сериала В очакване на слънцето където си партнира с Керем Бюрсин. Следва проекта на ATV "Раджон - историята на моето семейство" (Racon Ailem Icin), който е спрян поради нисък рейтинг, там Ханде си партнира с доста известни актьори, един от които е популярния към този момент в Турция- Баръш Ардуч (Kiralik ask). В лятото на 2015, Ханде снима филма Her Şey Aşktan(Всичко е любов).От Май 2016, почва снимките на сериала Hayatimin Aski( Любовта в моя живот), партнира си с SerkanCayoglu.

Сериали:
Güneşi Beklerken - Zeynep Yılmaz
Şubat - Elem
Leyla ile Mecnun - Şans
Böyle bitmesin - Ceylan
İbreti Ailem - Ipek
Sen De gitme - Aslı
Keskin Bıçak - Aslı
Kahramanlar - Zeynep
Hayatimin Aski - Gökçe

Темите до 214 ( в архива)

Сериала, който се гледа и обсъжда тук
Kiralık Aşk

Добре дошли и приятни минути в темата.

# 1
  • София
Ирче,  Twisted Evilsmile3525 newsm51 smile3525 за темата!

Скрит текст:
Като каза Мишето Фемир и отидох да видя финала на сериала. Аз не съм го гледала. Очаквахте ли такъв финал, нещо в сериите преди това навеждаше ли на мисълта, че ще бъде тъжен краят?
Данни,не ....никой не е очаквал такова нещо. До тогава ние феновете не знаехме,че ще има продължение на сериала и някои от артистите вече имаха подписани договори за други дизита,една от тях беше и Хазал и затова я убиха за да продължат сериала като си мислиха,че ще има същия успех ...но уви
Когато тя е подписала новия договор са решила приключат така и да направят продължение. Самата Хазал го каза скоро в интервю, и как не е знаела какъв е бил финала, никой не е знаел до последно. И каза, че страшно много съжалява как са приключили с образа на Фериха.
Ето това наричам аз изненада- актьори изненадани, зрители изненадани, всички са безмълвни на финала. Какви са тези бебета, сватби, хвърляници в басейни и подобни лиготии?  Wink

# 2
# 3
Ирка  Hug мерси за темата  newsm51 newsm51

# 4
# 5
Ирка,благодаря за новата тема Hug bouquet

# 6
newsm78 и аз да питам...след финала на Ашка ,какво ще обсъждаме ? ....Керо и неговото ново дизи или нещо друго  Rolling Eyes

# 7
  • в подножието на планината

Ирче, Hug Heart Eyes благодаря за новата тема! bouquet

newsm78 и аз да питам...след финала на Ашка ,какво ще обсъждаме ? ....Керо и неговото ново дизи или нещо друго  Rolling Eyes
Керо ли?... ooooh! Laughing

# 8
Великите чифтета  Mr. Green Ще ни дадат много материал  hahaha hahaha hahaha

# 9
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Ирче  Hug Heart Eyes саол за темата джанъм  Hug bouquet bouquet bouquet
Дидолинке  Hug Heart Eyes все ми е тая  Peace важното е мохабета да върви  Wink

# 10

Ирче, Hug Heart Eyes благодаря за новата тема! bouquet

Керо ли?... ooooh! Laughing
е няма да обсъждаме Сера  Mr. Green само Керем  Joy Joy

аааа,Терко то това е едно на ръка  Joy Joy Joy Joy Joy стига да не се покрият де

Димак Heart Eyes Hug 

# 11
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Великите чифтета  Mr. Green Ще ни дадат много материал  hahaha hahaha hahaha
Терка  Hug права си  Peace. Хеле пък от Круела няма да скучаем  ooooh! ма без плюнки ще останем  hahaha hahaha

# 12
Дидолинке, ние Керо сме го зарязали отдавна, само някой път хвърлиме някоя плюнка по него  hahaha Joy да му държи влага  Joy Joy Joy
Да бе, ще се покрият. Чиркина ще се появи победоносно до 1-2 дни  hahaha hahaha hahaha

# 13
Ирка, винаги навреме! Hug Благодаря!

newsm78 и аз да питам...след финала на Ашка ,какво ще обсъждаме ? ....Керо и неговото ново дизи или нещо друго  Rolling Eyes
Хм, а сега де. Аз го гледам.
Някой гледа ли първа серия на "До живот" с Енгин и Фахрие? Мен ме спечелиха за зрител още от първи епизод.

# 14
Дидолинке, ние Керо сме го зарязали отдавна, само някой път хвърлиме някоя плюнка по него  hahaha Joy да му държи влага  Joy Joy Joy
Ох, така ще стане с Борко след време  ooooh! ooooh! даже може и по скоро...... хеле, пък ако не зареже онази  Twisted Evil

Ирка, винаги навреме! Hug Благодаря!

Скрит текст:
Хм, а сега де. Аз го гледам.
Някой гледа ли първа серия на "До живот" с Енгин и Фахрие? Мен ме спечелиха за зрител още от първи епизод.
Дали има превод вече  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт