Искам да кажа ... (105)_16.01-22.01

• 69 438
  • 1 031
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Сесил, ако попаднеш на снимки някъде, кажи, че и на мен ми е любопитно да ги видя  Grinning

Питам си и си отговарям сама  hahaha
http://www.dnevnik.bg/politika/2017/01/19/2901033_na_jivo_kletva … noviia_prezident/

Нищо интересно с две думи.

# 481
  • До морето
Аз правя Румянините упражнения вече трета седмица, поолекна ми, но съм решила, че до края на месеца ще правя тях, а от 01.02 минавам на напреднали! Ефект още не виждам!

Първата дама ми е много кобилеста, при все че аз съм бая височка и не обичам такива определения. Ма тя малко на мъж ми бие и като цяло ми е доста неприятна, селско парче е  Laughing

Такааааа, снощи сънувах Тонка. Покани ме в новия апартамент и докато отключва ми обяснява, че много пари са хвърлили и сега пестят и ядат само по едно кисело мляко на ден. Влизам в апартамента, а той пълен с антики, едни огромни картини, вази, такива огромни, абееее богата работа  hahaha После ми обяснява, че киселото мляко дето го ядат било по 6 лв.кофичката  Laughing защото е тайландско (!!!) и от него освен, че пестят щяла да направи тяло като на Мара Отварачката  hahaha

# 482
Марипоса, ако тази кофичка е за тримата, не на Мара Отварачката, ами на Кейт Мос тялото ще докара   Laughing Обаче ме разочарова, очаквах минимилизъм и изчистени линии у Тонка, не ми се връзва с нея този мутро-барок  newsm78

# 483
  • на Мелмак

Такааааа, снощи сънувах Тонка. Покани ме в новия апартамент и докато отключва ми обяснява, че много пари са хвърлили и сега пестят и ядат само по едно кисело мляко на ден. Влизам в апартамента, а той пълен с антики, едни огромни картини, вази, такива огромни, абееее богата работа  hahaha После ми обяснява, че киселото мляко дето го ядат било по 6 лв.кофичката  Laughing защото е тайландско (!!!) и от него освен, че пестят щяла да направи тяло като на Мара Отварачката  hahaha
Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 484
  • София
Марипоса  Joy Joy Joy

# 485
  • sofia
Марипоса  Joy Joy
Влиянието на форума не е за подценяване  hahaha

# 486
  • До морето
Ееее, Рая, ти пък мутро-барок. Работата на Версай го докарваше  Laughing

# 487
Ееее, Рая, ти пък мутро-барок. Работата на Версай го докарваше  Laughing

Аааа, може, не споря, все пак ти си видяла  Wink

# 488
  • София
Хахахаха, Марипоската ме конкурира успешно Laughing

Аз си имам мъж от вчера и нищо не съм сънувала, спах като...хм, къпана Whistling

# 489
  • Mediterraneo
Привет.
Малката тази нощ повръща  Tired Оставих я вкъщи днес, да видим...

От вчера и при нас дойде студената вълна. Снощи Т беше 3 градуса, днес е 6. Духа и вали ужасно. Гръмотевици и светкавици, ще кажеш лятна буря. Само на 5 км от нас, в селата около нашето, вчера е валяло сняг- нещо, невиждано през последните 50 години! Ами не искам  Crossing Arms Аз затова дойдох в топла страна, алооо! Чак климатика се наложи да пусна днес, че дребното лежи в хола. Кучето излезе на прибежки да се изпишка, но още не е вършило голямата работа, милото, и то не иска студ и дъжд  Wink

Руски учих от 1 до 12 клас, завърших руско училище. В момента обаче ми е толкова трудно да го говоря, че не можете да си представите! И английският ми изчезна  Confused Всичко разбирам, но тръгна ли да отговарям, ми излизат само испански думи, много ме е яд. Надявам се нещата да се нормализират като проговоря нормално испанския.

# 490
Ох,Марипоса  hahaha .
Искам да кажа че ми омръзна от вируси.Детето е първокласник и такова чудо, като тазгодишното,не е имало от както беше първа група в детската градина.Като омагьосан кръг е,както каза личната лекарка.До неделя беше на антибиотик,от вчера с чревно неразположение  Confused .Добре поне че спазъм не е направил този сезон   Praynig .

# 491
  • София
Такааааа, снощи сънувах Тонка. Покани ме в новия апартамент и докато отключва ми обяснява, че много пари са хвърлили и сега пестят и ядат само по едно кисело мляко на ден. Влизам в апартамента, а той пълен с антики, едни огромни картини, вази, такива огромни, абееее богата работа  hahaha После ми обяснява, че киселото мляко дето го ядат било по 6 лв.кофичката  Laughing защото е тайландско (!!!) и от него освен, че пестят щяла да направи тяло като на Мара Отварачката  hahaha
Ахахахаха, Марипоса, какви са тия фантастики  Joy  Joy  Joy  Hug Направи ми деня!
Тъкмо се връщам от банката, че преведох парите за Велинград, та това с пестенето да знаеш, че отпада. Виж, малко съм прекалила с тайландското кисело мляко за по 6 кинта кофичката, и ще го спираме, че с доставката ни излиза златно.  Mr. Green За тялото като на Мара Отварачката и дума няма да отварям, че работата отдавна е изпусната...

Рая Никол, ни мутри, ни барок у нас.  Laughing

Руски учих от 1-ви до 7-ми клас включително. След това, в езиковата гимназия, ни набутаха часове по руски в годината след подготвителния клас и стана мазало. Представете си цяла година ударно само английски и изведнъж - руски. Напълно загубена кауза. Учителката задава въпрос, на който се предполага да отговорим на руски, след което ние криво-ляво започваме изречението с една-две руски думи и бам - всичко останало го избълваме на английски. До там беше с руския всъщност, разбирам го донякъде, но не мога да говоря.

# 492
Хахахах, Марипоске, на прав път си, "млякото" ако така може да е нарече това нишестено подобие в Тайланд верно е скъпо ,а освен това и гадно, нищо общо с кисело мляко. Иначе има и марка Bulgaria, японско е май. Кофичка от 100 и няколко грама е към 1.80 лв, сладникаво- блудкаво на вкус.
Аз от форума само Янтра съм сънувала, но вече не помня как.
Сега ако кажеш откъде се намеси и Отварачката в съня ти:)))

# 493
Много съм зле с руския. Чета и разбирам, но една дума не мога да обеля, защото и на мен ми идва английския първо.

Режимните, да ви споделя една рецептичка, която се оказа много вкусна. Вчера правих ризото на детето и направих повече от "плънката", която си отделих за мен без ориз.

Три филета пилешки гърди - около 700-750 гр.
Гъби - 500 гр.
Грах замразен, колкото ви харесва. (обикновено слагам грах, моркови и царевица, но нямах.

Сварявам доста филетата в подсолена вода, в която нарязвам на едро един-два моркова, пащърнак, целина, лук, чесън и зърна черен пипер.

Запържвам гъбите до готовност в много масло, защото пилешкото е сухо, добавям замразените зеленчуци и накълцаното пилешко и малко от бульона и задушавам до поомекване на зеленчуците. В този момент си отделих порция за мен, а в останалото добавих ориз и остатъка от прецедения бульон.

Може да се поръси с копър или магданоз, а ако ви остане за другия ден от безоризното, може да добавите нарязани на половина чери домати и да консумирате студено.

# 494
Марипоса много ме разсмя с този сън. Simple Smile

Ако започна да ям по 1мляко от 6лв. кофичката, наистина ще се стопя. Simple Smile Трябва да взема да пробвам...Simple Smile

Ужасно това бяло сако, с което се облекли жената на Р.Радев.

В понеделник съм на рожден ден на приятелка. Никаква идея какво да и подаря, направо съм като тресната с мокър парцал.

Тази сутрин се събудих с главоболия, пих течен аналгин в 7ч. и главата грам не ми е минала.
А сутринта на работа само дето си съблякох якето и започнаха да идват хора.

Общи условия

Активация на акаунт