Искам да кажа ... (105)_16.01-22.01

• 69 438
  • 1 031
  •   1
Отговори
# 555
Сега съм настанила Калина с инхалатора, пред компютъра реди пасианс.
И аз. Настанила съм най-малкия с инхалатора, на таблета гледа Маша и мечока.

Аз ли нещо не съм в ред...
Но разтвора който е в чашката, колкото сипах толкова си е и след 15мин като количество.
Трябва ли да "изчезне" или си остава така?
Инхалаторът е PIC.

# 556
  • В Космоса
Президентшата е много грубовата, изобщо не ме впечатлява, а уж беше тръгнала една такава мълва, че е натокана някаква, готина жена... Ужасна ми е на мен като структура и осанка. Президентът и той хич не ми харесва, тъкмо го гледам как едвам говори и се чудя как ще го изтрайвам занапред.

# 557
  • Пловдив
Сега съм настанила Калина с инхалатора, пред компютъра реди пасианс.
И аз. Настанила съм най-малкия с инхалатора, на таблета гледа Маша и мечока.

Аз ли нещо не съм в ред...
Но разтвора който е в чашката, колкото сипах толкова си е и след 15мин като количество.
Трябва ли да "изчезне" или си остава така?
Инхалаторът е PIC.
Трябва да изчезне, а като поглеждаш от страни към маската трябва да излиза едно като дим. И аз имам пик. https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/12376051_102081593 … 0&oe=5909810D

Според мен не си наместила добре чашката, спри инхалатора, откачи чашата от маркуча, отвий, завий пак като гледаш резбата.

# 558
. Президентът и той хич не ми харесва, тъкмо го гледам как едвам говори и се чудя как ще го изтрайвам занапред.
+ 1 и аз.

# 559
Това с хормоните и менопаузата е много относително. Сред моите познати (а аз питам и разпитвам доста, защото все пак ми предстои), повечето са започнали да изпитват разни дискомфорти след 45, някои дори след 50. Само при две симптоми са се проявили преди 40, но те и двете са с различни здравословни проблеми от млади, и беше донякъде очаквано.

Аз засега (на почти 45 съм) не забелязвам никакви промени, въпреки че се наблюдавам много грижливо. Цикълът ми е като часовник. Спя си непробудно минимум 8 часа, като не ходя на работа откарвам и по 10. До тоалетна през нощта никога не съм ходила, освен когато бях бременна. Сънят ми е здрав; физическа форма, килограми, кости, кожа, окосмяване - в норма, без промяна спрямо преди. Либидо - непокътнато. Не се оплаквам (засега).

Стресът ни разгонват фамилията, не толкова възрастта и вървящите с нея хормонални проблеми.

# 560
Янтра, пропуснала съм да сложа едната част в самата чашка.
Сега го сложих и си излиза пара.

# 561
Бърдс, моите приятелки не са много от стресираните, ама  Laughing
Дай Боже всекиму като теб както се чувства  приятно ми беше да го прочета. Можело значи Hug

# 562
  • Ямбол
Ти само по приятелките си ли съдиш за всички жени в тази възраст?
Има тема за предменопауза, която следя. Като че ли не съм срещала оплаквания за безсъние.

# 563
. Президентът и той хич не ми харесва, тъкмо го гледам как едвам говори и се чудя как ще го изтрайвам занапред.
+ 1 и аз.
+1, вкл.мнението за първата дама, груба ми е и....не ми харесва.

# 564
Бърдс, така е, строго индивидуално е.Аз също не забелязвам промени в себе си, но съм в очакване де.Така или иначе това предстои, надявам се да е по-натам във времето.На 42 съм.

Мен повече президентшата ме дразни, имам чувството, че тя е силната фигура в семейството.
Добре си почоплих слънчоглед, нали е режимен та си похапнах с кеф  Mr. Green

# 565
  • Sofia
ГеНа,  как се прави домашно KFC?
Скрит текст:
Пилешки филета, намазнени-с олио/майонеза и овкусени с подправки,  се овалват в корнфлейкс и се запичат във фурната, върху хартия за печене  Peace.Екстра заместват КФС стрипсовете  chef. Има рецептата в готварката книга на темата, но сбитичко е това,което написах.Има-няма за 10 минути са готови и хрупкави.
Говорих с мама 78 минути. Всеки път изумявам ММ  Mr. Green.ТакИ пък не свикна  Whistling Ама ние сме си клюкарки, докато оправим тоя,оня,наливаме си по чаша вино и си раздумваме.
Ааааа,менопауза,сакън  Naughty.Млада булка съм аз, акО и да не ми личи  hahaha. Ама то и това по хората ходи  Thinking.Знам,че има генетична обусловеност по майчина линия. Мама късно я споходи, надявам се и мен  Praynig,че може пък да се наканя да заВторя...някога  Laughing newsm78.

# 566
Никакво ПМС не ме лови мен, нито имам тежък цикъл. Абсолютно неподвластна съм на разните му там женски драми около цикъла.  Mr. Green Все тая ми е дали ще ми дойде докато съм на море или екскурзия. Моя приятелка си гласи почивките според цикъла, което за мен е непонятно.

И аз съм така, кратък, безболезнен, въобще не ме притеснява.
Малко пресилено ми се струва това с ПМС  newsm78, нещо като дояждането по време на бременност, и това пропуснах, жалко, няма да ми се отдаде вече  Mr. Green

# 567
  • Варна
Аз съм къснозрейка. Сигурно и късно ще ме остави. Откакто родих, корем не ме е болял.
Много обичам да говоря на руски. Добре, че съм учила някога.
Планираме от догодина уроци по руски за детето. Жалко, че в нейната гимназия няма избор за втори език.
Ама напредва по корейски.

# 568
Благодаря ГеНа  Simple Smile
това мисля ще е хит в къщи

Шару ме издразни как прати нАбЪрзо Down в менопаузата, ама явно е малко отровна жената

Стейси Грей,
това с корейския леко ме изуми  Simple Smile
Браво на детето

# 569
Относно бутчетата KFC , аз снощи правих тези . Мъжът ми беше изненадан ,че аз съм направила панировката. Станаха много хубави, хрупкави. Всичко си изядохме Wink

Общи условия

Активация на акаунт