Искам да кажа ... (105)_16.01-22.01

• 69 453
  • 1 031
  •   1
Отговори
# 540
Аз съм му намерила цаката, ако ме мъчи ПМС ( не съм убедена, че имам де), но да кажем съм яхнала метлата....изкарвам цялата къща навън ( разбирай използвам времето като са на тренировка ) и изчиствам дворът или къщата.
Сега мъжът ми е в къщи и нещо съм се разпуснала.....

# 541
Белинда, такива жокери да не виждам, а любимия ако те прочете веднага ще поиска закон за забрана на бг-мама  Laughing

# 542
И аз не страдам от ПМС (пу-пу) по принцип. Напоследък ми се случва да съм по-емоционална и чувствителна, но установих, че няма връзка. Обаче по време на самия МЦ понякога съм като парцал, боли ме глава, вие ми се свят…

Май месец съм на сватба, изобщо не знам какво искам. Толкова много рокли гледах и единствено ето това ми хвана погледа.

То пък няма моя номер...

# 543
  • До морето
Алвина, "... да се махаш с твоите вафли!"  Joy Joy Joy За този ли говориш?

Ние цал ден се търкаляме из къщи и сега ни стегна шапката, натоварихме децата и отиваме да играем карти в едни приятели!

# 544
същия    Laughing
вица кърти

# 545
Като отворихте дума за кисело мляко от Тайланд, днес дъщера ми е попаднала на него гледам
https://www.instagram.com/p/BPaLni1DrLbwSZHtqyVzv2V2svvpj7r6jZBL … by=ivaatanasova90

# 546
  • София
Никакво ПМС не ме лови мен, нито имам тежък цикъл. Абсолютно неподвластна съм на разните му там женски драми около цикъла.  Mr. Green Все тая ми е дали ще ми дойде докато съм на море или екскурзия. Моя приятелка си гласи почивките според цикъла, което за мен е непонятно.

# 547
Тони, непонятно, ама ако ти се налага първия ден да ползваш превръзки за родилки, ще си съобразяваш почивките не ами...  #Crazy (моя приятелка). Друга пък е на тежки обезболяващи, трета драйфа... Ужасно е.

Аз се сдобих с ПМС на "стари" години. Цял живот на хапчета не знаех какво е това. Като ги спрях миналото лято първите месеци мислех, че трябва да ходя на психиатър, толкова луда се чувствах. После зацепих де и сега пия масло от вечерна иглика. Толкова ми избива чивията, че направо се не трае. Рев и нерви от нищо. И шоколада не помага... Мушвам по някой валериан и така.

Боядисах си косата. Ама си боядисах и ноктите... Нямах ръкавици и си викам е кво пък толкоз ще стане. Стана, че все едно съм клала мъжа си... Дано сега като се изкъпя се поомият че... Трябваше да си седя руса, така да и отива на душата....

# 548
Селесте, засега номера с палците минава Grinning Продължавайте, моляя Hug
Гена, чета в темата за ВМ-НВХ и там четох статия ли, не си спомням точно, но най-общо гласеше, че ако цикъла се появява по-рано и продължава по-дълго организма се подготвя за менопаузата.Е, сигурно може и след 10год да е.И аз натам съм се запътила.
Румянините тренировки ги правех преди, но по природа съм мързелива и няма как да ги правя редовно.Инак са мн добри и като ми дойде музата скачаме с щерката у дома Grinning

# 549
  • Пловдив
Е то за тропане - ние с малкия си пускаме туториали и се учим да тропаме хора. Владеем само право и пердашим него навсякъде Simple Smile

# 550
Янтре, ние упражнения правим, не тропаме хора.

# 551
  • Пловдив
Ние двамцата тропаме. Не че той има нужда, ама ми прави компания. Даже е по-активен от мен.

# 552
Флорче, не ми хареса роклята, но аз сив.цвят не харесвам като цяло. И на много малко хора.им отива.

Сега съм настанила Калина с инхалатора, пред компютъра реди пасианс.

# 553
  • Пловдив
Сега съм настанила Калина с инхалатора, пред компютъра реди пасианс.
И аз. Настанила съм най-малкия с инхалатора, на таблета гледа Маша и мечока.

# 554
може би трябва да се изморяваш физически за добър сън

ЕлиТ  Grinning

Аз съм труп, но явно не от подходяща гимнастика  Mr. Green.
Даун,  на колко години си? Не ми отговаряй ако искаш,  въпроса ми е  без никакви задни намерения, но това чисто и просто е съвсем идентично с оплаквания на мои приятелки на 40,, 40 и.  Пренареждат се хормоните просто., нищо ти няма. Нито една не може да сти дълбоко,  стават до тоалетна,  накъсанн сън, всичко съм чувала.Знам че и мен няма да ме подмине, подготвена съм, ще го борим някак като дойде.  Wink Още уж съм млада, на 35, но много рано вече започват тези перименопаузени симптоми.Имам приятелка на 38 вече е без цикъл.
А,  да кажа, че новата президентша и ма мен не ми харесва. Много махленско и грубовато излъчване има, макар, че тоя път се  бяха постарали за визята й, излъчването  няма как да се коригира, а то и е проблем.
Присъствието и до мъжа й е агресивно и натрапчиво, а изобщо не трябва да бъде това поведението, което приляга на една първа дама.

Общи условия

Активация на акаунт