Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 36 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 89 032
  • 729
  •   1
Отговори
# 720
  • Варна
Ще ми препоръчате ли бронзираща пудра? Имам на Есенс и Лореал, но ми се ще да пробвам как се представят и другите марки. За Римел съм чела страхотни отзиви, но нямам лични впечатления. Буржоа? Или Макс Фактор?

Издадоха ми и на мен днес карта в Лили. Чудих се какъв руж да отнеса днес, покрай намалението, накрая си тръгнах с един светлорозов на Буржоа. И три моливчета за очи на Есенс, аз съм много доволна от техните.

# 721
  • на последния етаж
Какви са тези карти в Лили?

# 722
  • Варна
Лита, определени покупки носят точки - отбелязано е точно кои в каталога - http://www.lillydrogerie.bg
С покупките им, всъщност спестяваш точки - всяка точка е равна на 1 ст. Така, с покупките, натрупваш и сума в картата си и след време можеш да я ползваш, за да платиш част от цената на някой артикул или пък цялата му цена.

# 723
  • София
Ще ми препоръчате ли бронзираща пудра? Имам на Есенс и Лореал, но ми се ще да пробвам как се представят и другите марки. За Римел съм чела страхотни отзиви, но нямам лични впечатления. Буржоа? Или Макс Фактор?

Аз съм доволна от тази на Флормар

# 724
Лита, определени покупки носят точки - отбелязано е точно кои в каталога - http://www.lillydrogerie.bg
С покупките им, всъщност спестяваш точки - всяка точка е равна на 1 ст. Така, с покупките, натрупваш и сума в картата си и след време можеш да я ползваш, за да платиш част от цената на някой артикул или пък цялата му цена.
Най-накрая някой с два реда да го обясни простичко.  Laughing Че си мислих, че е голяма философия някой обясняваше някакви неща с проценти и прочие  ooooh!

# 725
  • на последния етаж
Благодаря!  bouquet

# 726

Аз съм доволна от тази на Флормар

Аз не исках бронзираща и не ползвах, но по грешка се сдобих с тази на Флормар и взех, че се одобрих. От днес подновявам ползването й- уж имам ранен тен, Иначе кожата ми е бяла , но с лунички/петънца от слънце. Поизравнява ми тена. Номер 1 имам.

# 727
  • Сливен
Албена,от утре ш-н Алкмене които ти предложи Бижу ще са намалени в ДМ на 6.99лв.

# 728
От кой заздравител за нокти сте най - доволни? Ако може да го има в ДМ, че скоро нямам път до Лили.

# 729

Общи условия

Активация на акаунт