Искам да кажа ... (117)_10.04-16.04

• 63 426
  • 1 067
  •   1
Отговори
# 525
И ние ще боядисваме в събота, ама се отказах да събирам приятелчетата, само моите дечурлига ще са, тия дни нямам нерви за шумотевица. Класическа техника - шарени с памук. Каквото стане - стане. Ще си ги изядем. На голямата маса застлана с мушама боядисват, с ръкавици - до сега е нямало поражения.

Последна редакция: чт, 13 апр 2017, 14:01 от Анонимен

# 526
Тортата на Яна чак на мен ми изглежда съблазнително, дето не съм по сладкото по принцип, по шоколада още по-малко.

На работа съм, четири колежки сме само, голямо спокойствие, само птичките навън се чуват.

Дояде ми се агнешко. Не знам при нас магазините днес работят ли. Официално е неработен ден.

Бившият ми пусна съобщение, че детето няма нито един чифт панталони в куфара  newsm78 Лично му дадох (на детето) четири чифта с инструкции да си ги сложи в куфара. Как може да е чак толкоз разсеян?!

# 527
  • София
Е, как може...Аз вчера на моя малкия му казвам - дай ми, моля те, чаша вода - и след около 30 секунди размисъл той ми донесе...дистанционното  Crazy

# 528
Здравейте,
Влизам директно с оплаквания от простите и несъобразителни хора. С малката сме в парка в родния ми град, като умишлено съм избрала най- отдалечената пейка, за да може да поспи. В същия момент пристигна 3 - 4 годишно детенце с дядо си, което започна да издава невъобразими индиански звуци. Естествено, не реагирах, защото никой не е длъжем да пази тишина на мойта принцеса. Просто се преместих. Същото дете обаче реши,  че непременно трябва да се покатери с мръсните си обувки по всички пейки, при което единствената реакция на дядото беше да му се радва и окуражава. Отново си затраях, прецених, че не е моя работа да възпитавам хорските деца. В момента, в който обаче взе да цели гълъбите с камъчета, а дядката да се смее, нервите ми вече не издържаха и им спретнах една лекция относно дефицитите във възпитанието и на двамата. Еййй, много си вбесих, какви хора ще станат от така възпитаваните деца...
Иначе яйцата ги боядисахме сутринта с майка ми, имаше доста пукнати, то оцелелите станаха много хубави. Simple Smile

# 529
Е, как може...Аз вчера на моя малкия му казвам - дай ми, моля те, чаша вода - и след около 30 секунди размисъл той ми донесе...дистанционното  Crazy

Не е само при нас викаш. Много ми е чудно къде ще намеря панталоните като се прибера.

# 530
Флорче, Белинда, вие за малки деца говорите, а аз с огромния пубер какво да кажа  ooooh!
Не е от най-тежките случаи, но....редовно забравя за неприятните му задължения.

Днес по магазините и тук беше кошмар. Трябваше да пазарувам, но само мая купих и се ометох, защото не понасям ръганица. Ще боядисам няколко яйца в събота и ще се пробвам с козунак. Агнешко и дроб сърма много ми се ядат, но детето не яде и няма да правя.

Тонка, ако искаш съчувствие, спри да разказваш толкова смешно  Grinning. Още си те представям надвесена над кофата.  Между другото и аз подреждах преди да дойде жената, но това си е улеснение и за мен. Тя няма как да знае къде си държим разпилените на всякъде неща, а и понеже аз плащах на час, това ми намаляваше сумата.

Въглен е станал огромен и много пуФкаФ.

Яна, страхотни торти правиш. Аз ако можех така, щях да си организирам бизнес.

Бърдс ли пита за дреболиите? Аз правя такива в гърне с гъби и кашкавал. Сварените дреболии слагам в гърнето с гъби, подправки (сол, черен пипер, малко лют, чесън), вино, масло и гъби. Когато гъбите са готови, добавям настърган кашкавал и запичам.  Винаги се е харесвало, когато съм го правила, но аз го правя с шкембе+езици основно.

# 531
Аз съм изненадана от Билата, имаше си хора, но на опашката пред мен имаше само двама души и то не с много продукти. Аз обаче, съм станала като бабите, видя ли промоция, светвам. Та имаше маскарпоне на промоция, а аз обичам торта с маскарпоне, та взех няколко. Харесах си и един козунак, макар утре да смятам да замеся.

# 532
Бърдс ли пита за дреболиите? Аз правя такива в гърне с гъби и кашкавал. Сварените дреболии слагам в гърнето с гъби, подправки (сол, черен пипер, малко лют, чесън), вино, масло и гъби. Когато гъбите са готови, добавям настърган кашкавал и запичам.  Винаги се е харесвало, когато съм го правила, но аз го правя с шкембе+езици основно.

Аууу, това звучи много добре, ще се пробва задължително Peace

# 533
  • София
Тонка, ако искаш съчувствие, спри да разказваш толкова смешно  Grinning.
Сватя, погледнах страницата във фейса на "Видяно в София" и съм дълбоко разочарована, че никой не ме е снимал и отразил там!  Joy Също, когато спря водата при фризьорката ми и се наложи да вървя до колата с наплескана боя върху главата ми.  Mr. Green Цяло шоу изнасям, пък нулев интерес.

Стига с тия дреболии, че почнах да се плюнча. Много обичам "подробина", както му казваме ние. Свекървата я прави разкошно, поне в това отношение мога да я похваля.

# 534
  • София
Дрийм, аз бих реагирала по същия начин Peace

Оффф, принцовете току що решиха, че всъщност искат агнешко! Да бяха казали в неделя сутринта Twisted Evil Добре, че има една хубава месарница тук в квартала, та няма да се бутам по големите магазини, то там сигурно не е за хора вече ooooh!

Въглен верно много хубав, хем не съм съвсем котка-фен.

Нищо не казахте за флумастрите. А вече имам три покемона Crazy

# 535
Аз боядисах яйцата и мога да си лягам. Дано ме оставят да поспя.
Независимо, че варих в яйцеварка, се пукнаха 11 яйца  ooooh!
Тони бе, страшна си  Joy

# 536
Пуснаха ни в 3! Освен мъжа ми, сигурно ит от IT следят форумните ми изяви и разбира се, работят за мен и моя комфорт!  Hug Цуням ви!!!!

Пък да ви кажа, днес...стоя си аз и си зяпам, искам някаква чанта да си намеря, по-пролетна, нещо пепел от рози или бежава, както и да е. Разглеждам тук там и от скука отварям olx. И...о, небеса! Попадам на следното неустоимо предложение, към което толкова се възмутих, че чак споделих във фейсбук. Цитирам:
"Да се покажеш с маркова чанта носи много дивиденти.
Оригинална Фенди. Отдава се само с лично предаване в София. И срещу лична карта за гаранция. Стойността на чантата е 8 600 лв."
https://www.olx.bg/ad/fendi-pod-naem-ID6GvKZ.html
 ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Вие представяте ли си какви хора съществуват на тоя свят, чиито смисъл на битието е да се покажат с маркова чанта. Аз сега съм в дива чуденка за дивидентите...  Grinning Какви ли ще са?! Не искам да помислям какво друго си дават под наем за общо ползване тези дами, само бих казала, че се радвам, че не се движим в една орбита.

# 537
  • Euskal Herria
Белинда, няма страшно, нека рисуват децата.

# 538
Захир, изкярихте и вие! Как се справи днес с шофирането?
Иначе емотиконите за Фенди-то са малко!
Белинда, не мога да се изкажа за флумастрите.
Съни, колко е маскарпонето? Blush

# 539
Да бе, баси тъпата чанта, наем 550 лв  ooooh!
Че аз каква Малта ще направя за тия пари (Чек заплюла съм си разходка при теб  Peace ), даже и за Италия ще мога да се втъркам  hahaha

Яна, страхотна торта, както винаги  Hug

А Въглен е страхотен, това в момента ми е любимата котка за всички времена.
А нашите дворни, четири на брой останаха мини котки, едни такива ... дребни  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт