Искам да кажа ... (120)_01.05-07.05

• 67 163
  • 769
  •   1
Отговори
# 720
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ванини, не ти стигат твоите проблеми, че и нашите Hug
Алечка, искам клипчета. Аз на младини много се занимавах с йога и каланетика, харесвам спокойни и плавни движения, не обичам да "бъхтам" и да се обливам в пот. Опитвала съм да спортувам във фитнес - ми лудост ме хваща от безкрайните повторения и еднообразието.
Карах-варах - докарах го до кафе, да не съм капо - сега пък ми е 90/60 кръвното.
Да ви кажа, много ми е странно да съм вкъщи сама. Не помня да съм била така сама за дълго време.
С никого не ми се говори - всички близки се обаждат да питат как е, аз повтарям едно и също, дъвчем по цял ден темата от всички страни, всеки път се разстойвам отново на моменти и така, докато си легна вечерта да спя. Понякога ми идва да изключа всички телефони, обаче пък нали и те страдат и се притесняват, не мога да постъпя толкова жестоко и се старая да не ми личи колко не ми се говори. (Интересно, че писането действа по друг начин, макар пак да е вид говорене.) Тягостно е да си сам и понеже и телевизор съм отвикнала да гледам, не го и пускам, та вкъщи е странно тихо. Обаче ще си пусна музика, ей сега ми хрумна.

Мен е затрупват с фурни, понеже отворих линка На Жаки да видя що е то фурна за 3 бона, че не бях виждала.

# 721
  • София
Не съм. Буквално само си говорехме Shocked

Светалчо Hug Насреща сме за всякакъв вид подкрепа - виртуална, реална, нали знаеш Hug Ако искаш, мога да ти дам да подушкаш бебе, много разтоварващо влияе Grinning

# 722
  • София
Светалчо, Алечка вече ти е отговорила, но освен йога, може и тай-чи. В ютуб пишеш тай-чи за начинаещи и излизат предложения, с музика. Много релаксиращо изглеждат. Все се каня да ги пробвам, обаче у нас винаги е въртележка, а аз искам да съм сама за тази цел.
Ето
https://www.youtube.com/watch?v=mC7TS8gt12s

# 723
  • Бургас
Лиляна,как си блокирваш рекламите?
Аз от вчера гледам сезон 1 на Откраднат живот и се сбърквам от рекламите. Гледам го в сайта на Нова. Някскви идеи как да ги спра?
Навън съм с 5деца момчета и 1куче  #Crazy Колко ми е весело ако знаете! 😂
А относно фирмоте за мор на гадини,пак ще кажа,фипронила действа безотказно. Самите фирми го използват. Не си заслужава да давате толкова пари на фирма,като можете за 7лева,сами да го направите. Но всеки сам си решава  Peace

# 724
  • Телиш/Плевен
(Интересно, че писането действа по друг начин, макар пак да е вид говорене.)
Светълчо, дано скоро има добри новини. Praynig Hug
За писането съм напълно съгласна - мога да пиша по цял ден, но в разговорите никаква ме няма. Blush Та отдавна съм забелязала, че е различно, поне при мен.

Белинда, на мен от няколко дни ми излиза тази реклама, но преди да започне да излиза, бях влизала в сайта на Кауфланд да видя нещо. Hug

# 725
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ооо, Белинда, страхотно предложение, благодаря! Ще се възползвам, не си мисли, че ще пропусна. Ще чакам с нетърпение да огрее слънчице и да го изведеш в парка, пък аз да се прикалъпя към вашата сладка двойка. newsm44

# 726
А някой да знае изпитана рецепта за шоколадов мус само с белтъци. Намерих в нета, в някакъв блог, но липсват коментари и не знам дали ще стане. Аз правя по принцип с цели яйца, но сега непрекъснато ми остават белтъци, а това е нещо, в което ще се изядат.

# 727
И аз обичам йога. Даже си взех постелка и смятам да оравя вкъщи. Действа ми ужасно релаксиращо. Алечка, ако инаш клипчета, прати и на мен.
Светалчо, сили и кураж ти пожелавам. Аз също като имам проблем не обичам да го обсъждам надълго и нашироко, но пък така сякаш го приемаш. Ако си сама, ще го мислиш, ще се мъчиш. Писането и на мен ми помага. Ние сме тук за всичко, от което имаш нужда!!!

Аз снощи пийнах доста бяло вино и цял ден ми се вие свят. Излизахме с приятели и беше много весело.

Белинда, целувки на Козуначето!!!

# 728
Светалчо, само да се прибера и ще ти подбера клипчета. Захирче, ще ти пратя и на теб. Иначе те рабирам. Когато преминавахме през подобно нещо исках просто  да мълча, да не преминавам вербално през целия ужас отново и отново. Обаче си трябва отдушник -пеене, викане, реване, говорене, нещо, но трябва да излиза тази емоция, защото почва да те яде. Аз лично го осъзнах това чак след 10 години, но по-добре късно, отколкото никога. Та тук сме  Hug
Аз съм на къщата, а на вън се сипе мръсен порой, егати. Черешите ми са почнали да зреят и успях да изям няколко преди да запука. Сега съм си пуснала класическа музика и жуля една врата. За разнообразие кафява, че вече ми се драйфа от зелено  Mr. Green

# 729
Никога не съм правила шоколадов мус, трябва да пробвам. Обожавам шоколад, а в момента не мога да ям.
Алечка, нямам търпение да видя новият дом.   С такова желание си правите всичко, много ви се радвам. И аз искам къща, но нямам смелостта да теглим кредити и т.н. Лошото е, че още година и апартамента ще ни отеснее. Нямам идея, какво ще правим.

# 730
Ванини  Hug Не  вървите ли към оздравяване вече?
Ще покажа с огромна радост. Само някога да свършим. Ние  сме с малък кредит, защото и нас ни е страх от голям. За това и къщичката иска много работа, но когато стане. Иначе има разкошни нови, кумовете ни такава купиха, ама толкова пари да връщаме... Достраша ни. Има къде да живеем, да сме живи и здрави, ще си сбъднем мечтата.
Прави ми впечатление, че много от нашите приятели се ориентираха в тази посока. От близките ми само една двойка нямат къща, но си ходят при родителите. Всички други бягат от града и кой стяга нещо наследствено, кой купува и прави като нас. Скоро се събирахме в разширен състав и по едно време се усетихме, че обсъждаме райграси и туи вместо обичайните  неща 😁

# 731
Ужасни сте Simple Smile. Прочетох първите две книги от мафията и сега съм на третата.
Имах страхотна събота, но сега кучката пръдна под масата.

Връщам се към третата книга Simple Smile

# 732
Детето не пожела да спи,  не ме остави и мен да спя, сега правя пандишпанов кекс за разсейване. Детето иска пърленки за вечеря.

# 733
  • София
Ще ме заразите значи с тая мания по къщи Grinning А както и от кредити не ме е страх Mr. Green Всичко навремето ни е купвано така, но при нас е нормално, оженихме се на 25 години с по две вилици зестра. Няма кредит - нямаш нищо.Та, престрашава се човек. От дистанцията на годините го оценявам като правилна стъпка, просто моментът беше подходящ.

Козуначето спи на дъжд, вече три часа удари! То си личи по активността ми тук Laughing А за това време едни еклери да бях направила hahaha

Даун Joy Joy Joy

# 734
  • София
А някой да знае изпитана рецепта за шоколадов мус само с белтъци. Намерих в нета, в някакъв блог, но липсват коментари и не знам дали ще стане. Аз правя по принцип с цели яйца, но сега непрекъснато ми остават белтъци, а това е нещо, в което ще се изядат.

3 белтъка, 100 гр шоколад, черен или млечен. Разтопяваш шоколада на водна баня. Белтъците разбиваш на сняг и с шпатула, след това леко добавяш към шоколада и разбъркваш внимателно, за да не спаднат.

Общи условия

Активация на акаунт