🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 17 (Tема 3)

  • 37 102
  • 594
  •   1
Отговори
  • USA
  • Мнения: 7 348
Черешката на тортата - cезон 17


 
🍇 🍈 🍉 🍊 🍋 🍌 🍍 🍎 🍏 🍐 🍑 🍒 🍓 🍅 🍆 🌽




Всички епизоди може да гледате тук:

Победител седмица 1:
Диана Габровска с 40т



Победител седмица 2:
Дара с 40т.



Победител седмица 3:
Борислав Чучков с 40т.



 Победител седмица 4:
Кали с 39т.

 

Победител седмица 5:
Маги Джанаварова с 39т
.



  Победител седмица 6:   
Енджи Касабие с 40т.



Победител седмица 7:
Лора Георгиева с 40т.



Предишната тема : https://www.bg-mamma.com/?topic=1460542 

# 1
  • София
  • Мнения: 27 309
Благодаря за темата! 🙂

Предстоящата седмица дали няма да е последната за сезона?

Петимата участници са любопитни и ми се струва, че ще видим втора поредна интересна седмица.

# 2
  • USA
  • Мнения: 7 348
И аз се чудя дали няма да е последна. Сезона е дълъг(8 седмици поне),а обикновено снимат по 5-6 такива.

Някаква идея кога ще започват излъчване на Фермата и ИВ?

В темата за сериалчето "Моите две жени" там един човек,който е снимал сцена с Мария не се изказа никак ласкаво за нея. Високомерна,нервна и внасяла напрежение докато снимат сцената,която явно не се е получавала лесно.

# 3
  • Мнения: X
Ще ме запалите да търся пелмени в Берьозка.
Не са хубави. Силно миришат на лук, той хрупа после като се сварят.

Благодаря за темата! 🌸

# 4
  • Мнения: 15 066
Винаги ми е била странна руската кухня. Безспорно е вкусна, но много тежка.  От салата до десерт все някакви мазнотии - сметана, майонеза...Имаше някога един малък руски ресторант,  наистина беше много вкусно, но, не бих се хранила така всеки ден.
Благодаря за темата.

# 5
  • Мнения: 2 418
Благодаря за темата! Дори не искам да коментирам последната вечеря и връчването на плакета на човека, който най-малко "готви" предната седмица. Продължавам да гледам предаването само заради гостите - интересно ми е как се излагат или не познати от екрана личности, "запознавам" се с нови лица и т.н. Винаги ми е смешно, когато гледам "ВИП" личностите, които са си повярвали толкова много и се опитват да ни убедят, че живеят само на скариди, миди Сен Жак и въздух.

# 6
  • USA
  • Мнения: 7 348
Не съм впечатлена от пелмените им специално. Равиоли с различни плънки.
Един път в руски ресторант ядох пелмени с ягодово сладко и бяха интересни като вкус. Яла съм със сирене,с картофи, с месо.Едно време(преди 10на години) 1 кило замразени пелмени в Brighton Beach (руско-украинския квартал на НЙ,където английски не можеш да чуеш)  струваха към $4-5.

# 7
  • Мнения: 9 127
Мерси за новата тема! 
Иво Танев ми е прекалено  бъбрив от новата петица, а Васил не очаквам да сготви нещо сам. Дано Мария не прекали с манджите както предния път-

# 8
  • София
  • Мнения: 2 398
Благодаря за темата 💐!

# 9
  • Варна
  • Мнения: 1 206
Благодаря за новата тема Sparkling Heart
Идната седмица, освен Иво Танев и Васил Петров, кой ще участва още?

# 10
  • Мнения: 2 579
Благодаря за новата тема!
Корицата е покъртителна.
Ще ми е интересно да гледам Васил Петров - как бели краставица примерно.

# 11
  • ENGLAND
  • Мнения: 4 114
Благодаря за темата. Аз гледам от любопитство, да видя непознати за  мен лица, иначе не съм от готвачките.
Снимката най-горе  е велика.

# 12
  • Мнения: 27 655
Благодаря за новата тема. Оракулската шапка е интересна идея.

Васил Петров ще ги посрещне в широка къщa дали е негова ?

# 13
  • София
  • Мнения: 27 309
Някаква идея кога ще започват излъчване на Фермата и ИВ?

Би трябвало септември, както винаги. Въпросът за мен е колко дълги ще са сезоните предвид световното по футбол.

Тапетната снимка е топа! 😀

# 14
  • София
  • Мнения: 7 942
... Васил Петров ще ги посрещне в широка къщa дали е негова ?
Ще ги посрещне в един манастир край село Калугерово и единия от монасите ще му помага да готви.

Общи условия

Активация на акаунт