Има амбалажни кутии за около лв / и аз нямам такава кутия за покриване ,но точно тази торта не помня да ми е засъхнала . Аз правих Медовик / но крема ми беше със заквасена сметана /.
Може да я захлупиш с по -дълбока тава или чист /неползван леген - на село като съм правила огромни торти зимата и отлежават в някоя стая съм похлувала точно с един леген ,който се ползваше само с тази цел /
Кекса се пече и бухна .
Ама аз толкова промени направих в рецептата та та видя сега.
Печката ми обаче май нещо се е развалила пече един кекс вече 40мин.
Изпече се ,поради огромното количество ядки и сушени плодове и локум ми беше залепнал.
А и посипах формата с галета / за пръв път за проба -и последен /
Кекс като кекс не е отговор .
Прилича на пандишпан /аз му добавих и олио -смесих рецептата на леля ми за кейк и тази с аспирина и се получи добре/