Носене на бебето в слинг и ергономична раница - 7

• 87 462
  • 728
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Момичета, според вас тези раници оригинални ли са?
https://www.olx.bg/ad/ergonomichna-ranitsa-ergobeybi-ergobaby-36 … che-ID74qOX.html#
В официалният сайт на фирмата пише, че не доставят извън САЩ, а и разликата в цените е доста съмнителна. Иначе на картинка изглеждат прилично. Къде е уловката?

Не, не са! Реплики са. Влезте в групата във ФБ Бебе в слинг. Там можете да получите информация относно бебеносенето и закупуването на раница Simple Smile

# 151
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Реплика е това, а Ергобейби в момента имат два официални представителя в България - Рошаво и Рошко

# 152
Търся си запазена раница до към 70лв, унисекс или за момче подходяща. Ако някой продава нека ми пише, извинявам се ако са забранени такива постове.
Ако пазарувате онлайн, разгледайте в амазон, днес във фейсгрупата бяха публикували свястна раница в този ценови диапазон, но забравих марката - нещо си КОМФОРТ.Grinning Иначе за тия пари май само реплика може да вземете или пък Ин и Ян, те са по 80лв.

# 153
  • над кукувичето гнездо
Купих си такава реплика. Не е лоша. Още не съм я ползвала редовно, само пробно. Удобна е.

# 154
Здравейте. Имам един въпрос за един слинг. Попаднах на обява за тъкан слинг Литъл Фрог. Мисля, че е като този, но продавачът ми каза, че плътността е 220гр. Можете ли да ми кажете дали би бил подходящ за лятото и за новородено бебе?

http://slingoteka.com/produkt/%D1%82%D1%8A%D0%BA%D0%B0%D0%BD-%D1 … turquoise-size-6/

# 155
  • NE
Подходящ е. Дължината също е добре.

# 156
Мерси. Значи да взимам смело.Grinning

# 157
Купих си такава реплика. Не е лоша. Още не съм я ползвала редовно, само пробно. Удобна е.
Аз също! Много се колебах, но реших и си я взех. Като я получих, видях че има някои криви шевове, но като цяло добро изпълнение и върши работа. Носим се само вкъщи по малко докато приспивам бебето. Още не съм излизала с нея.

# 158
  • София
Аз също! Много се колебах, но реших и си я взех. Като я получих, видях че има някои криви шевове, но като цяло добро изпълнение и върши работа. Носим се само вкъщи по малко докато приспивам бебето. Още не съм излизала с нея.
Момичета, реплика на кое сте си взели, и откъде и за колко?
Аз имам кенгуру и не го ползвам, зради положението на крачетата на бебето. Не съм от много носещите мами и затова бих се задоволила и с някакъв по-евтин, но ергономичен вариант.
Приемам всякакви предложения.
Simple Smile

# 159
  • NE
Мерси. Значи да взимам смело.Grinning
За начало е хубав слинга. За по-тежкл бебе ще натежава. Имала съм бамбук+памук и е мек и удобен. Но в разгара на лятото всичко спарва, това е сравнително леко решение.

# 160
Зорът ще е да избутаме първите 3 месеца, които се падат юни, юли и август. След това вече ще използваме повече количката вероятно. Ако бебо не рели друго.

# 161
Бих искала да си купя яке за бебеносене-поларено или нещо удобно за пролетта. Не съм много запозната с фирмите производители. Може ли да ми дадете някакви идеи?

# 162
Палинка, и аз се интересувам?

# 163
Veli, сега имам зимно покривало, но мисля, че скоро ще бъде топло за него. Сега искам по-тънко яке, струва ми се много по-удобно да сложим якенце и да закопчаем просто, отколкото разни връзки на гърба, както е при покривалата. Но се чудя друго-пролетта ако на нас ни е топло от движение, ходене, не можем да си разкопчаем якето, защото така и бебето ще е отвито. Как се процедира в такива ситуации? Някоя мама с опит?

# 164
  • София
За болен кръст дали ще е по-добре по-широк колан? Много се изкушавам за тези бюджетни модели на Лени. Сега с Исара ми е малко тегаво... Не ми е удобна и за на гръб, но сигурно не съм я нагласила правилно, само един път пробвах.
Единствено се колебая, защото за лятото може би ще е по-прохладно с Исарата и защото не знам дали ще успея да я продам.
Не вярвам Лени да ти е по-удобна от Исара.Коя Исара имаш?Сигурна съм че ако си решила да й търсиш нов собственик ще й намериш.

Общи условия

Активация на акаунт