Носене на бебето в слинг и ергономична раница - 7

• 86 997
  • 728
  •   1
Отговори
# 555
На мен вчера ми писаха, че пратката е изпратена. Според мен към понеделник ще я пуснат.

# 556
  • София
Аз получих първо един имейл с потвърждение на поръчката, а преди няколко дни втори с датата на доставка.

# 557
Само потвърждение има за сега, но то се получи още при поръчката. Може да им пиша един мейл да видя какво мислят те по въпроса.

# 558
  • София
Само потвърждение има за сега, но то се получи още при поръчката. Може да им пиша един мейл да видя какво мислят те по въпроса.

Пиши им по-добре. Явно много поръчки е имало, защото във фб писаха, че има объркани принтове. Получих само един мейл с номер за проследяване на пратката. В София е от петък, а днес е тръгнала към мен.

# 559
За мен няма значение принта, да го объркат ако искат, ако искат да объркат и с FTG Grinning

# 560
  • София
Аз бих заложила на Стандарт. Имам FTG , назад писах, обичам си я, но смятам, че стандарта е с по-хубав колан.

# 561
  • Варна
И при моя приятелка има проблем с Tula, нямаше никакво потвърждение след поръчката, писаха им, оказа се, че имало грешка и нямат от този принт, предложили да си избере друг, без да уточняват цената същата ли остава, били много заети и станали грешки. Моите приятели са настояли за изпълнението на поръчката си и то в най-кратки срокове, тъй като при изтеглени от paypal пари, никой не се е свързал с тях, за да ги уведоми за проблем и са чакали доста дни вече.  Разменили са  няколко мейла, пуснали са жалба в Европейската комисия за защита на потребителите и изведнъж намерили принта, ще им го изпратят уж другата седмица. Доста неприятно, така че, ако някоя от вас няма още обратна връзка, имайте предвид.

# 562
Писах и още следващия ден вече пратиха раницата, т.е. вчера и се очаква да дойде другия вторник.

# 563
Аз в понеделник питах дали има развитие, във вторник ми казаха, че не са ми пратили потвърждение, но раницата е пратена и ще е при мен днес.

# 564
Утре най-сетне трябва да пристигне тулата, която поръчах. Как да я изпера, защото непрано нищо не използвам, пък не искам да я съсипя.... На сайта пише студена вода, деликатна програма, но не знам някак специално ли се сгъва, закопчават ли се катарамите, слага ли се в торба за всеки случай... Чудех се и сама ли да пусна или да мушна някой чаршаф в пералнята, да се врътка сама.

# 565
На програма за ръчно пране, може в една калъфка да я сложиш. Без или на най-ниска центрофуга и я оставяш да съхне на сянка.
Аз моята я прах сама и не се сетих за катарамите изобщо. Оцеля Laughing

# 566
  • София
Закопчават се катарамите, аз навивам и ремъците и ги захващам с ластиците. В калъфка и ако можеш да си изключиш центрофугата(аз не съм разгадала дали може на моята). На някаква деликатна програма, ниски обороти, ниска температура.
Може и на ръка. Аз даже предпочитам така да си ги пера.

# 567
На ръка няма да е, изпрала съм си прането на ръка през студентските години. Нямам много програми, но имам една за вълна, тя е най-кратка и с най-малко центрофуга.

# 568
  • София
Здравейте,
Моля препоръчайте, дайте насоки за раница/самар за насоене на бебе на гръб, за преходи в природа. Марка, съотношение цена-качество, да се доверявам ли на втора употреба в OLX, кои раници да избягвам?
Благодаря!

# 569
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Колко голямо е детето (месеци,килограми,сантиметри)?
Само за походи ли планирате да използвате носилката или и в ежедневието?

Общи условия

Активация на акаунт