Моля за съвет - безотговорен баща и насилие пред детето

• 18 049
  • 76
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Наистина проблемът е в границите на насилието. Защо се приема автоматично, че всяка жена е жертва на насилие? Чувала съм за жени, които се хвърлят да бият или драскат и хапят мъжа си, а той само гледа да се измъкне, защото нали е срамно да се удря жена.
Или жени, които приемат за тормоз

Fifita, всичко минава, но на каква цена? Заслужаваха ли си жертвите тези години? Според Вас - да, но други може да имат нисък праг на търпимост към такива неща. И още нещо - щом сте заедно от деца, сте решили, че това е мъжът на живота ви и самата мисъл за промяна сигурно ви ужасява. Но при непродължителна връзка жената не е влязла в такива дълбоки коловози.

# 76
  • Бургас
Прочетох първия пост, останалите им хвърлих по едно око. За този мъж, на този етап спасение няма. Авторката е взела своето решение и дано намери правилната посока.
Никога, никой не бива да бъде тормозен - психически, емоционално или физически. Недопустимо е да се случва. Недопустимо е да се случва и когато го облечем в думата "компромис". Недопустимо е да посягаш.
Cuckoo, права си за насилието. Ако на мен ми се случи описаното, ще извърша точно веднъж недопустими неща: Ще го убия и ще звънна на фемилито да го заровим Simple Smile прага ми на тази тема е уникално нисък.

Общи условия

Активация на акаунт