DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 6

• 69 921
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
  • Враца
Самбо стискам палци на малките  Hug ти не се притеснявай и да изпуснеш нещо ние сме тук да ти обясним Hug Hug охх аз се чудя да постилам ли трапезата или само да напълня пак аптечката с валидолче туй онуй .. че  Whistling Whistling "мократа сцена" съм сигурна че ще ми докара сърцебиене  Crazy Crazy

# 166
  • София
Sambo09, успех на малките!

Иглика, всеки път този твой подпис ме разконцентрира. Кога ли ще видим целувка на сем-во Аслан?

# 167
  • Враца

Иглика, всеки път този твой подпис ме разконцентрира. Кога ли ще видим целувка на сем-во Аслан?
Ами за да съм честна, аз искам да е под душа целувката им  Crazy Crazy т.е в този епизод  Mr. Green Mr. Green време е вече , колко време мина от първата  Whistling трябва СЦ да са предвидили един разконцентрирващ целуфан за новото семейство  Flutter Flutter

# 168
  • По света и в нас.
Ех,мечтите са безплатни.Ние искаме много неща да видим ама СЦ не се знае какво са ни приготвили.При мамашите четох че тази вечер ни очаква голям сюрприз. newsm78

# 169
Самбо стискам палци на малките  Hug ти не се притеснявай и да изпуснеш нещо ние сме тук да ти обясним Hug Hug охх аз се чудя да постилам ли трапезата или само да напълня пак аптечката с валидолче туй онуй .. че  Whistling Whistling "мократа сцена" съм сигурна че ще ми докара сърцебиене  Crazy Crazy
Иглика, на мен ми приготви валидол за сцените с Дениз и Демет, че там определено ще ми потрябва. Иначе сърцетупа от мократа сцена на мен хич не ми пречи Joy

# 170
  • София

Ами за да съм честна, аз искам да е под душа целувката им  Crazy Crazy т.е в този епизод  Mr. Green Mr. Green време е вече , колко време мина от първата  Whistling трябва СЦ да са предвидили един разконцентрирващ целуфан за новото семейство  Flutter Flutter
А, дано! Смятам, че Ферит няма много да се бави, стига Назлъ да не бяга. Wink

# 171
  • Враца
Иглика, на мен ми приготви валидол за сцените с Дениз и Демет, че там определено ще ми потрябва. Иначе сърцетупа от мократа сцена на мен хич не ми пречи Joy
Аз за тези сцени съм приготвила нещо специално за тях .. нали и те самите са такива  Whistling Whistling Whistling

Flutter Flutter Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 172
Момичета ето и нашият малък купидон  Hug

Varynia фотошопът си е баш на мястото . Peace Joy Joy Joy  Самбо успех на малките палавници  Hug Иглика никакви аптеки тази вечер сме на мокър бар  newsm24 newsm24 newsm24 само дано със сценаристите сме на едно мнение  Praynig романтиката ни е малко трябва да бъде в по-голямо количество и смятам ,че като върли верни фенки тази вечер напълно сме си го заслужили  1dating

# 173
Аз за тези сцени съм приготвила нещо специално за тях .. нали и те самите са такива  Whistling Whistling Whistling

Flutter Flutter Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Не мога... Joy Joy Joy Joy Joy

# 174
  • Варна
 днешния етикет #gerçekmiyalanmı   истинска лъжа

# 175
  • София
днешния етикет #gerçekmiyalanmı   истинска лъжа

Скрит текст:

Дааам, за пред едни лъжа, ама за други си е чиста истина. Wink

# 176
Май няма да ни пуснат откъс! Thinking Имаме нови снимки и фотошоп! Wink

Самбо Hug,успех на малките! Peace

Да видим какви ще са изненадите! Laughing

Йозге и Мурат са дали интервю за канал NTV

# 177
Момичета ето и нашият малък купидон  Hug

Varynia фотошопът си е баш на мястото . Peace Joy Joy Joy  Самбо успех на малките палавници  Hug Иглика никакви аптеки тази вечер сме на мокър бар  newsm24 newsm24 newsm24 само дано със сценаристите сме на едно мнение  Praynig романтиката ни е малко трябва да бъде в по-голямо количество и смятам ,че като върли верни фенки тази вечер напълно сме си го заслужили  1dating
mariq_72,благодаря за поощрението! bouquet
Иглика и аз за сцените с Дениз и Демет съм и приготвила нещо подобно  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Joy Joy Joy
Скрит текст:
Чудя се каква, ще да е изненадата тази вечер?!

# 178
Здравейте!

Хаштага #gerçekmiyalanmı   #ИстинаИлиЛъжа

Аз отивам да се приготвям за сватбата . До после .  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 179
Откъса за тази вечер е бил сигурно този с вратата.

Общи условия

Активация на акаунт