Живот без семейство и деца

• 76 452
  • 1 226
  •   1
Отговори
# 1 185
Уиш, ама може ли така с имена, защото аз веднага се припознах Simple Smile

# 1 186
  • София
Знам, че е офф, ама добре, че гледам Изковани в огъня, за да разбера след ен години, що е то ятаган и да го видя с очите си. Представях си го  по съвсем различен начин, нещо подобно на боздуган, а то прилича на изкривено мачете. (Миес направо ще откачи - цитирам детски стихчета гледам ковашко реалити за оръжия. Заповядай, доктор Фройд-Миес!)

# 1 187
Разбира се, че е показателно, Миес. Тълкуването му отразява точно капацитета на тълкуващия, Но се съмнявам, че бих могла да го коментирам с човек, лишен дори от минимално чувство за себеирония. Аз се чувствам благодарна от факта, че Говендър Мой и Нейна Кифленска Светлост, която ти така дискриминиращо пропусна, са част от живота ми. Аз мога да си позволя да ги нарека така. Мога да си позволя да иронизирам себе си. Мога да си позволя още куп неща по простата причина, че много харесвам и себе си, и живота си. Това, разбира се, с нищо не помага на теб. Уви.

Контеска, ти къде се припозна? Да не сменяш идентичност с този нов аватар, който междувпрочем е един от любимите ми персонажи? Веднага да се прекръстиш на Зелина! Simple Smile

# 1 188
Знам, че е офф, ама добре, че гледам Изковани в огъня, за да разбера след ен години, що е то ятаган и да го видя с очите си. Представях си го  по съвсем различен начин, нещо подобно на боздуган, а то прилича на изкривено мачете.
Ми вместо да ходиш с децата на куклен театър, трябваше да отидеш с колежката с дисертацията в историческия музей, да видиш ятаган Simple Smile

# 1 189
Липсата на чувство за хумор е наистина бич божий. (автор без претенции – базила)

Много е добро стихчето за Петко, Андариел. И като дете ми беше смешно.

Миес, мислиш, че ще тръгна да се чепкам за успешност във форума на бг-мама. Сакън. Simple Smile Дреме ми на еклера кой как ме тълкува във форум, в който пиша за развлечение. Кариера аз нямам, приключих с нея преди години. Сега вея крачоли и драскам по форуми.

# 1 190
  • София
И в истторическия музей ходехме редовно, но то е защото бяхме фенове на Диабло.
естествено, че ходех на куклен театър! И всичките видове детски филмчета за деца в градинска възраст съм изгледала, включително съм изчела на глас всички книжки за Франклин и каквото се сетиш там. Било е важно - направила съм го. Това е да се интересуваш от нещата, които са интересни на децата ти, защото са ти деца и ги обичаш,колкото и да ти се струват идиотски на момменти. Обаче сега всичко това ми е невероятен бонус, защото работя основно с деца, и щом трябваше, и кучето Роджър и принцеса Елза познавам, барабар с целия сюжет научих - така работата върви по-добре, защото децата виждат, че се интересувам от това, от което се интересуват и те. И всички стихотворения, които съм чела, препрочитала, учила наизуст и всякак въртяла с моите деца, сега мога да ги включа във всеки момент в часа - къде като занимавка и шега, къде като част от задачата.

# 1 191
а ятагана си пропуснала ... жалко, защото това е едно от любимите неща на момченцата в музея, а не кучето Роджър и принцеса Елза, или Диабло

всъщност, не че съм специалист, но все пак отглеждането на децата не предполага ли освен да се движиш според техните интереси, да се опитваш да им предадеш и твоите знания, интереси, светоглед, да им отвориш някоя вратичка в повече, тъй като си по-голям и повече видял от тях ?

Струва ми се ограничено да се ходиш само на места според техните интереси, не ?

# 1 192
  • София
Брях, истинска свекърва си! От всички неща къде съм бляла, та съм пропуснала ятагана, бива ли така да съм лоша майка!
Душко, за момиченцата Елза и Роджър, а за момченцата Междузвездни войни, Бакуган и онези, как се казваха, с форма на тик-так.

# 1 193
Уиш,  сменям само аватар, но явно си падаме по еднакви персонажи. Много я харесвам Зелина и всяка вечер си чакам порцията 'Имало едно време'  и The wicked witch bowuu

Андариел, дядо ти нямаше ли ятаган и пушка?
Моята баба и какви носии и пафти (май така се казваше сребърният колан от носията) има. Красота.
Жалкото е че нашето дете няма да знае какво означават и представляват тези предмети. Но това е друга тема.

# 1 194
  • София
Ох, Миес, ти нещо на диета ли си, изначално ли си си такъв киселоч... Темата наистина стана толкова приятна, а ти полагаш такива кански усилия да я съсипеш, луда работа. Или търсиш зорлем някакъв скандал, в стил да вдигаме рейтинг като Биг брадър?
Може ли пък толкова едно нещо в семейството си да не харесваш? Предошната ти тема беше нещо за вътрешната проституция или нещо такова на омъжената жена и как трябва да е независима; тази сега колко ти пречат децата. Има ли някое роднинско тяло, което не ти.пречи в тоя живот?

# 1 195
  • София
Ми права си, Миес. Ограничено си е Grinning Франклин. Как ли пък не.

# 1 196
  • София
Откъде да има, кой ще държи оръжие вкъщи.

# 1 197
Темата наистина стана толкова приятна, а ти полагаш такива кански усилия да я съсипеш, луда работа.
Кое беше приятното в темата ? Психодрамата и пинг-понга със Сирената ? Та вие в още 100 теми развивате личният й живот и избори ?

# 1 198
  • София
можеше да е още по-зле
можеше още да дават Телетълисите по телевизията
а
само който е бил подложен на ежедневния им тормоз може да каже, че е изстрадал родител

# 1 199
Темата наистина стана толкова приятна, а ти полагаш такива кански усилия да я съсипеш, луда работа.
Кое беше приятното в темата ? Психодрамата и пинг-понга със Сирената ? Та вие в още 100 теми развивате личният й живот и избори ?
Съжалявам да го кажа, но освен Сирена бяха обсъдени още много съфорумци и много други споделиха лични истории. Но на мен определено ми е по-интересно да разговаряме с нея, отколкото с теб, която не казваш нищо съществено, а само сипеш жлъч. Няма нужда.
Терапевтите излязоха в почивка Simple Smile

Андариел, верно ли? Моите дружки навремето все бяха с дядовци с пушки и ятагани и баби с носии и плетива Simple Smile

можеше да е още по-зле
можеше още да дават Телетълисите по телевизията
а
само който е бил подложен на ежедневния им тормоз може да каже, че е изстрадал родител
Теелетъббис са -Teletubbies Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт