Астрология - 11 тема

• 68 158
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
  • в 1001-та нощ
Адриана, ще бъде!
Аз намерих нова работа. Утре ще напусна старата. Не е идеалната, но ще трябва да си я заобичам. Притеснено ми е, защото е по професията ми,  но ще правя нещо, което никога не съм го правила. Заплатата не е нещо особено, но ще продължа да търся нови възможности.

Е, това е страхотно - нови възможности за развитие, изява. Човек първо винаги дава от себе си, за да натрупа умения и опит, които после да продава Simple Smile

Прогресивната ти луна е точно на К6 Stuck Out Tongue

# 616
Есме, браво, много се радвам. Аз от близо 1 година търся и все удрям на камък, голям неуспех и забавяне в тази област, а имах толкова много аспекти, включващи Юпитер, Луната и У1 и 10. Нищичко!

# 617
  • в 1001-та нощ
При теб има прогресивно новолуние, май - щом има и сатурнов възврат - прогресивната луна се завръща по същото време, а ти си новолунна, нали? А в този градус има и лунации, може би мартенското новолуние ще е в градуса му. Можеш да разгледаш лунации в секстил, съвпад, квадрат ... Затъмненията - сега в началото на годината и през лятото.

# 618
Да, точно така, Аленка.
Новолунна съм, много скоро предстои Сатурнов възврат и прогресивно новолуние. Това е единствената причина, която остава като възможна да не са се случили нещата. Но ме е страх да се надявам вече, че само се разочаровам.
Мисля, че 2018 ще бъде доста по-динамична, само дано е в добър аспект!

# 619
  • SF
Аз ходих 3 месеца по интервюта - буквално всяка седмица бях в различна точка на града. Имала съм по 2 интервюта на ден, но съм имала и цяла седмица само с 1 интервю. Навсякъде имаше по един огромен компромис, който трябваше да преглътна, най-често естеството на работата и местонахождението й, работно време...
Приемам новата работа като трупане на опит, за което даже ще ми се плаща. Ще уча нови неща, ще доразвивам уменията си, които до момента не са включвали точно тази дейност. За много други позиции бях много по-опитна, уверена и подходящ кандидат, но ето тази врата ми се отвори. Три нощи работих по проект, на който ме изпитваха. Старах се много и получих чудесна оценка от тях. Явих се и на изпит по чужд език (третия чужд език от тези, които говоря и съответно не го владея на високо ниво), но толкова бяха харесали проекта, че си затвориха очите за езиковите ми познания. Изпитът беше излишно сложен. Приложението на този език ще бъде на доста по-елементарно ниво, а и понеже съм го учила, лесно ще си го възвърна. Това е другият ми стимул - ще си възвърна още един чужд език, който наистина бих желала да говоря гладко.

Алена, прогресивна Луна на К6 в момента Simple Smile Супер начало на нова работа!
Тази нощ сънувах, че ще започна работа в мечтаната от мене фирма - офис, който се намира доста далече от мястото, където живея, пътува се дълго, но пък беше супер луксозно, помислено за всеки детайл - например в тоалетната имаше 3 сешоара Simple Smile, валя ме дъжд и се възползвах от удобството им. Направиха ми новогодишен подарък и още никой не ми беше казал, че ме наема, но вече ме запознаваха със служителите си и даже празнувах нечий Рожден ден с тях. Някак вътрешно си знаех, че ще ми се обадят и ще ми кажат: "Ти си новата!"

# 620
Моята прогресивна Луна пък е на върха на 4-ти дом /опозиция на МС/ - смятам да  напускам работа. Ще си пусна предизвестието след празниците - омръзна ми от интриганти, завистници и мързеливци. Точно по Плутон на МС и транзитни Марс/Юпитер квадрат с У10. Така де, нова година = нов късмет.Bowtie

# 621
А аз навлизам в сатурнова криза, поредната. Плюс прогресивна Луна в Козирог. Да видим този път в каква посока ще са промените.
Работа като наемен служител вече не търся трета година. Поради същите причини, изтъкнати от Greene.

# 622
Погледнах затамненията за 2018г. и се втрещих като видях , че на 31.01.2018г луното затамнение попада точно, ама точно на МЦ- то ми, точен квадрат с натален сатурн и тригон със слънце У10. Ако някой има наблюдение в какво/как се изразява нека сподели.

# 623
  • в 1001-та нощ
Моята прогресивна Луна пък е на върха на 4-ти дом /опозиция на МС/ - смятам да  напускам работа. Ще си пусна предизвестието след празниците - омръзна ми от интриганти, завистници и мързеливци. Точно по Плутон на МС и транзитни Марс/Юпитер квадрат с У10. Така де, нова година = нов късмет.Bowtie

Звучи много уютно и задушевно Simple Smile Като да останеш насаме със себе си, да имаш възможност да чуеш себе си, душата си - на тихо, притаено, спокойно. И после с нов звън, с нова песен, с нови надежда и устрем - напред Simple Smile

Мисля че през 2015г., когато започвах да пиш атук в темата - ти беше започнала нова работа и беше много ангажирана с нея Simple Smile

При мен наесен прогресивната луна ще премине през асцендента. В 12 дом имах прогресивно новолуние и доста осезаемо усещам транзита й през 12 дом. Очаквам в последните му градусип рез лятото да регистрирам  промяната в нагласи, потребности, настроения ... Вероятно тласък ще даде и слъчевото затъмнение върху наталната ми Луна ми през август - да видим  Simple Smile

# 624
Да, Аленка, така беше - от началото на 2015 съм на тази работа. Всъщност фирмата ми харесва, работата, условията, колегите, но от няколко месеца ми спуснаха нова шефка, която е доста тежък случай. Ще видим какво ще каже биг боса, но аз  точно с нея няма как да работя.

# 625
Момичета, големи преосмисляния, преодолявания и трудности и при мен. В момента в 4 дом ми транзитира Марс. А Сатурн ми транзитира през Раху в 6 дом.
От ведическия курс се отказах.
Чета си сама вкъщи.

Esmee, честито назначение. Кураж и успех!   Hug
На всеки, който търси нова реализация, промяна и място за социален ангажимент пожелавам успех!

Относно интригите и завистниците, разбрах, че те са част от пътя ми. Не съм и подозирала, че дори тук ( Германия)  ще си привлека завистници и то в лицето на местни - немци. Аз, бедната емигрантка.Да се смея ли, да плача ли.
Гледам всичко да го обръщам от към веселата страна. За да ми завиждат, значи съм добре. Grinning
Скрит текст:
Е, ведическата астрология ясно си казва, че ще страдам от завист (прочетох го по накшатрите и аспектите) .

# 626
  • в 1001-та нощ
Да, Аленка, така беше - от началото на 2015 съм на тази работа. Всъщност фирмата ми харесва, работата, условията, колегите, но от няколко месеца ми спуснаха нова шефка, която е доста тежък случай. Ще видим какво ще каже биг боса, но аз  точно с нея няма как да работя.

Ами ... "Плутон на МС и транзитни Марс/Юпитер квадрат с У10" .... не ми звучи, като напускане на бойното поле с подвита опашка, дори напротив. Още след предния пост се поколебах дали да не направя такъв коментар, но сега вече не се сдържах Relaxed Най-силните ми кариерни ходини са били при транзита на Плутон през 10 дом. С квадратурата на Марс/Юпитер към нат.Сатурн У10 - ще имаш силна мотивация да се противопоставиш, да не си оставиш магарето в калта, още повече, че новият им цикъл започва в съюз с Луната и в секстил с Венера/Слънце/Плутон в Козирог. Това е огромна енергия, още повече на МС Simple Smile

# 627
Сатурн влезе при луната ми в Д7 и на същия ден ми доведе в къщата за празниците приятел, на който му свърши Сатурновия възврат. Драматична и дългоочаквана среща и за двама ни, след 2 дни той предизвика криза.  ooooh! Преживяхме първите си схватки, 2 генерални в един ден. Беше страшно, следваха заплахи да се светне някъде с мотора, не го взех на сериозно, разбира се, отдадох го на вибрации разни, Сатурнови.
Мирно и спокойно се развиха събитията нататък, прехапах си скорпионския език и се кротнах. Трябва да се науча со кротце, со благо....и с по-малко кютек от обикновено....Моето СадеСати започва подобаващо. Да не взема аз да тръгна да се святкам някъде....добре че нямам мотор, а и колата умря. Черен хумор, не ме вземайте на сериозно. Малко ми се раздрънкаха нервите след 23ти. Емоционално изцедена съм до край. Уж Скорпионите сме били емоционални. Пред слънце в риби ряпа да ям, честно.

Дръжте се всички с юнашка сила, нищо друго не ни остава! Hug
Есмее, честита работа!

Сатурновият възврат още държи и след като излезе от знака, нали? Отивам да проверя. smile3529

# 628
  • SF
Благодаря на всички, въпреки че малко прибързано се похвалих тук и приемам поздравленията. Simple Smile Все още не съм напуснала старата работа.
Утре ще става това. А по време на празниците новата фирма не работи и чааааак на 2.1. ще им напиша, че ми тече предизвестието.

# 629
  • в 1001-та нощ
Хм, да - ако часът е точен и ... Сатурн по дирекции на IC ... Flushed

И по прогресии не е скучно - пр.Венера в съвпад с нат.Слънце в 5 дом, пр.Меркурий в съвпад с нат.Луна на DC. Money Гледам, че и оста IC/MC по сменя знак - сега по прогресии, а после и по дирекции.

Преди да приключи саде-сати - Слънцето по дирекции прави ингрес в Козирог.

Общи условия

Активация на акаунт