ЮЛСКИ мами 2018

• 53 133
  • 759
  •   1
Отговори
# 555
Бъдещи мамчета, аз от днес съм официално в 6 г.с. и се връщам от ехограф, на който видях заветната точка и дори пулсираща точка Heart ... Нямам търпение за следващия преглед , който ще е чак преди празниците, но се надявам тогава да видим още по голямо ембрионче и да зарадваме бабите и дядовците с коледен подарък снимка от ехограф GrinningHearts

# 556
Момичета, да ви попитам, забелязали ли сте покачване на телесната ви температура откакто сте бременни? Притеснявам се че съм поизстинала, леко ме наболява гърло Disappointed и сутринта като си измерих температурата беше 37,1, преди малко беше 37. Не че е някаква висока температура, чела съм че в началото на бременността е нормално, но се чудя при мен дали не е по-скоро от изстинката (дано не е вирус). Unamused

# 557
  • Варна
В този ред на мисли.. Кога смятате да казвате на роднините ? Наистина празниците са чудесен момент да избегна купуването на подаръци и да им изтърся за подарък на семейната Коледна вечеря, че и аз ще се разпиша с увеличаване на фамилията  Joy Те тръпнат за такава новина  Joy
Шегата на страна, аз съм с една неуспешна Б, приключила в 7-ма седмица ( за която родата не знае) и сега си мисля, че е хубаво да изчакаме заветните първи 3 месеца да минат и така да им кажем  newsm78 , а моя приятел иска за Коледа да им кажем  #Crazy

Вие, кога планирате това  newsm78

# 558
Геринката, успокои ме много! Благодаря ти!!! Хем ми е втора бременност, а аз съм се шашнала!

# 559
Ние мислим в коледно чорапче да сложим снимка от ехограф Simple Smile Дано всичко е наред дотогава, а и след това Simple Smile

# 560
Здравейте, бъдещи мами!
На 25.11 бях на втори преглед и вече в 6гс+3дни видяхме тупкащото сърчице 💗.До Нова Година ще имаме още два прегледа и ако всичко е наред вече на 07.01.18г. ще регистрираме бремеността.За сега се чувствам добре,само ме притеснява ,че TSH (имам проблем с щитовидната жлеза-Хашимото) ми се е вдигнал почти двойно,но ендокриноложката ме успокоява,че за началото е нормално,защото ембриончето все още си няма своя и черпи от моята ЩЖ.
С цялото си сърце се моля всичко да е наред и на Коледа мислим да съобщим на бабите и дядовците,а на всички останали ще кажем след като минат трите месеца.
Както вече бях писала това за мен е първа бременост и имам много въпросителни,та да ви попитам....кога е нормално да се направят първите изследвания,феталната и т.н...да знам,че всеки гинеколког работи по свой подход,но все пак

# 561
  • Плевен
Хавайско дупе, за групата намери Беа, пиши и на лични  e-mail, с който си регистрирана във фейсбук и тя ще ти прати покана 😊
Аз живея южно от Манчестър, ако искаш може да се видим 😉
С удоволствие Simple Smile бих се срещнала с вас. Сега се местим в Пенделбъри ние. Иначе аз съм в групата вече . Добави ме Констанс от другата отчетна Simple Smile бременеем си пак заедно.

# 562
Момичета, да ви попитам, забелязали ли сте покачване на телесната ви температура откакто сте бременни? Притеснявам се че съм поизстинала, леко ме наболява гърло Disappointed и сутринта като си измерих температурата беше 37,1, преди малко беше 37. Не че е някаква висока температура, чела съм че в началото на бременността е нормално, но се чудя при мен дали не е по-скоро от изстинката (дано не е вирус). Unamused

suadela, не се притиснавай температурата която поддържаш е нормална. Това че ти е 37- 37.1 е от бремеността. Пийвай чайчета за гърлото. И мен от днес леко ме наболява. Леко бременеене  Heart

# 563

suadela, не се притиснавай температурата която поддържаш е нормална. Това че ти е 37- 37.1 е от бремеността. Пийвай чайчета за гърлото. И мен от днес леко ме наболява. Леко бременеене  Heart

Благодаря, но за съжаление се оказа, че не е от това. Вдигнах 37.4 и като цяло съм отпаднала и ме боли гърлото и трахеята надолу. Лекаря ми каза да пия осцилококцинум и ако вдигна над 38 - парацетамол. Сега съм по-добре и се надявам да не се стига до там. Пазете се всички, че е пълно с коварни вируси! 😞

# 564

Благодаря, но за съжаление се оказа, че не е от това. Вдигнах 37.4 и като цяло съм отпаднала и ме боли гърлото и трахеята надолу. Лекаря ми каза да пия осцилококцинум и ако вдигна над 38 - парацетамол. Сега съм по-добре и се надявам да не се стига до там. Пазете се всички, че е пълно с коварни вируси! 😞
  Преди 2 седмици аз също бях настинала пих ефералган Ц изписа ми го АГ-то на 8 часа по 1 таблетка те са разтворими и почти нямат вкус

# 565
Мамита мажете ли вече коремчетата? Аз от днес започнах с бадемово масло и Джонсънс бейби олио.

# 566
каква е групата във фейсбук?

# 567
# 568
Здравейте момичета, включвам се и аз с термин 18.07. По-рано тази седмица бях на преглед, видяхме ембрионче и сърчице. Това ми е втора бременност, имам момиченце на 5.
Уж казват че бременностите една с една не си приличат,  но уви както и при първата ме е налегнало едно гадене, като парцал съм.  Но важното е бебо да е добре, другото ще се изтърпи 😊
Лека бременност на всички и сладки бебчета на лято 🤗

# 569
Добро утро, мами
Изтеглих си прегледа за днес и се надявам да чуем хубави тонове. Мисля, че и аз съм леко настинала. Имам само хрема,  и то не много силна, всякакви други симптоми липсват. Ще попитам да приемам ли някакви лекарства. Другата седмица така или иначе съм почивка. Всичко ще бъде наред. Хубав ден на всички. 😊💝

Общи условия

Активация на акаунт