ЮЛСКИ мами 2018

• 53 068
  • 759
  •   1
Отговори
# 720
  • Варна
TD03, stemma, Miss_V, аз се следя в Окръжна,най-вероятно след феталната ще преценим дали да пускаме БХС .Също се замислям дали и допълнително да не отскоча до Добрич.Разбрах се и с една лекарка в Сити клиник да ходя на частно между другите прегледи, за да ми е по-спокойно....

Въх ! Коя от Сити клиник ?! Съжалявам, ама там са малко зле, а каму ли за на частно !

# 721
Привет бъдещи мами!
Записвам се и аз с термин 30 Юли 2018г.
ВАЖНО! За всички мами от София! До края на 2017г. БХС е безплатен в Майчин дом.
Извършването на това изследване е финансирано по програма на Министерство на Здравеопазването.
Мерси за полезното инфо, при мен се налага да  си правя БХС в клиника Щерев, защото там забременях и ще правя всичко заедно на 04.01..но е полезно да се знае, че има и алтернатива в Майчин Дом..

# 722
Toni, при кой доктор си в Щерев?

# 723
TD03, stemma, Miss_V, аз се следя в Окръжна,най-вероятно след феталната ще преценим дали да пускаме БХС .Също се замислям дали и допълнително да не отскоча до Добрич.Разбрах се и с една лекарка в Сити клиник да ходя на частно между другите прегледи, за да ми е по-спокойно....

Въх ! Коя от Сити клиник ?! Съжалявам, ама там са малко зле, а каму ли за на частно !

Желязкова се казва. Препоръчана ми е от няколко мами. След прегледа, аз също останах очарована. И така или иначе си имам следящ Б, тя ми е  допълнителен вариант, ако ми се наложи, когато моето АГ е заето.

# 724
при доктор Юнакова, добър специалист е...

# 725
  • Варна

Желязкова се казва. Препоръчана ми е от няколко мами. След прегледа, аз също останах очарована. И така или иначе си имам следящ Б, тя ми е  допълнителен вариант, ако ми се наложи, когато моето АГ е заето.

Shocked Не знам за проследяването й на Б . Дано поне там й се получава.

# 726
при доктор Юнакова, добър специалист е...

Да, миналия път раждах с една майка, която беше при нея. Simple Smile

# 727
  • София
Доколкото знам от всички болници пращат пробите в лабораторията на МД.
От Шейново пращат пробите там.

# 728
Хей и аз съм от Варна! Днес бяхме на преглед, чухме сърчице и видяхме малкото човече как подскача 😍 много вълнуващо!
И до тук с добрите новини, загубих битката с гаденето и повръщането и финиширах на система в болницата. Дано има ефект и след като изляза...

# 729
Хей и аз съм от Варна! Днес бяхме на преглед, чухме сърчице и видяхме малкото човече как подскача 😍 много вълнуващо!
И до тук с добрите новини, загубих битката с гаденето и повръщането и финиширах на система в болницата. Дано има ефект и след като изляза...

Честито тупкащо сърчице!❤Израза "изгубих битката" звучи доста стряскащо! Колкото по-силно изразени са бремеланските симптоми, толкова това е по-сигурен знак, че бебчето е добре! Успех ти желая и се оправяй бързо! 🍀💫🎁🎄

# 730
  • Русе
Момичета, здравейте! Бременна съм в 7+4седмица и термина ми е за 31.07 или 01.08, така че ви следя и в двете теми. Та въпроса ми е вземате ли някакви витамини за бременни, на мен ми изписаха Пренатал, съдържали много полезни витамини и минерали за нашите бебчета. На вас какво са ви изписвали и какво мислите за хранителните добавки по време на бременност?
Леко бременеене на всики Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 731
Аз само фолиева киселина приемам и то на собствена отговорност. Нищо не са ми предписвали. Ям плодове, зеленчуци, супички, салатки, меса, а бееее ям си Joy Май съм и качила. Днес откривам сезона на панталоните за бременни, много са удобни. Но ми стигат до ушите, след някой и друг месец ще ги изпълня хубаво Blush

# 732
Аз само фолиева киселина приемам и то на собствена отговорност. Нищо не са ми предписвали. Ям плодове, зеленчуци, супички, салатки, меса, а бееее ям си Joy Май съм и качила. Днес откривам сезона на панталоните за бременни, много са удобни. Но ми стигат до ушите, след някой и друг месец ще ги изпълня хубаво Blush

Най-хубавото е, че в най-напредналата бременност ще могат да се носят широки летни рокли.

# 733
Витамини аз сама си предписах (допълнително забравих да се посъветвам с доктора от вълнение на прегледа, ще го питам в петък) след като доста рових по книги за бременни относно необходими вещества, които да присъстват в добри пренатални витамини, също разпитвах приятелки какво са пили. Смятам, че Pregnacare Max са ми идеални. Комбинирани са с калций, вит. D и омега 3 капсулки в комплекта. Също сама си добавям неофолик-мета 1 таблетка допълнително - нея си я пиех и преди (в двойна доза обаче) в комбинация с два вида антиоксиданти когато се опитвах да забременея.
На вас вече личи ли ви? Аз в 6-та седмица бях като балон от къркорещи черва, а сега в 8-ма даже свалих кило и половина, хем си ям, нямам гадене и повръщане никакво (чукам на дърво). За щастие спрях да се подувам, имам едно само едно мини коремче издуто до под пъпа, но все още не съм тръгнала да купувам дънки за бременни, ходя си с ластиче между копчето и илика 🤣
Наистина е облекчаващо, че ще сме най-дебели лятото и не се налагат огромни шуби и широки ботуши за едната му бременност, вместо това ще се фръцкаме с роклички, гащеризончета, разкроени ризи с клинче... има тоооолкова сладки 😍, ровя из asos и zalando.co.uk и лигата ми потича

# 734
  • Варна
Аз бях си изписала витамини, но лекарката каза да не пия нищо освен фолиева киселина (мета).
Аз от днес съм в 8-ма. Не ми личи. Гади ми се предимно следобяд и вечер , миризми всякакви ме дразнят.
Ям предимно тестени истории, не съм качила напротив, сутринта се качих на кантара и бях с 500 грама по слаба  Joy
Всички дрехи ме стягат около корема и не мога да седя дълго време седнала въобще! Заболява ме адски корема, режеща болка. А като не отида през нощта да се изпишкам и почва много да ме боли също.
Добре, че не нося дънки, а предимно клинове !
И аз съм щастлива, че лятото ще се веем с роклиииииииииииии , само да не сме големи и подути  Joy

Общи условия

Активация на акаунт