Сватба 2018 - II-ра част

• 52 272
  • 730
  •   1
Отговори
# 270
  • София, България
Патенце, приказно е! Simple Smile Честито!

Вчера четох някаква статия, че и в Пловдив (освен при нас в София) също започвали записванията за ритуални зали от 1 Ноември, та отправяха призив чрез статията за малко повече търпение сред бъдещите младоженци. Честно, чак ми стана комично и си представям как стигаме до бой за часове пред стаите. Grinning 

# 271
  • София
Първият работен ден на ноември през 2015 г чакахме 1 час за записване в Пловдив и вече имаш час за нашия ден.  Laughing

# 272
Мен направо ме плаши този момент. Ще се редя и аз в Пловдив в сряда, ама ми се струва безумие да ходя там в 7 часа да си пазя ред. Дано няма усложнения и не се налага промяна в плана ни, че направо не знам Simple Smile

# 273
Искрено ви полежавам моя успех със записването на часовете и всяка от вас да успее да си запази точно тези, които я устройват!
Аз се свързах с един оркестър за вземане на кумове и булка. Казаха ми, че можело още сега да ги запазим и искат 50лв капаро и на самата сватба, след като ме вземат мен, още 260лв. Не знам дали е много. За сравнение, бях се свързала с един друг оркестър и там ми казаха 250лв всичко, но се подразних, че не искаха да запазя веднага деня, защото можело някой да ги иска за цяла сватба в същия ден и няма да им е изгодно аз да ги наема, та ми стана неприятно и реших да не ги търся. Сега се чудя какво да правя...

# 274
Официално мога да се похваля 😊❤❤ Имаме си място,което отговаря точно на това,което си представяхме..далеч от шумния град,хотелите и мнгото хора,сред природата ❤ Не е на морето,но морето си го виждаме всеки ден от балкона,ще го преживеем 😀 И датата е 26.08.2018 ❤ Стана случайно..ние решихме да не избираме конкретно дата и така се получи.Аз имам рожден ден на 26.07. и имен ден на 26.08 ,винаги с числото 6 си ми е вървяло..А подписахме договора днес-28.10-рожденния ден на бъдещият ми съпруг ❤ Хаха даже ни подсетиха,че без да искаме пак уцелихме така актуалната 8ца (безкрайност) 2+6=8 ,8 месец ,2018 година 😅 Абе луд ден,но съм много щастлива и вече спокойно мога да продължавам със следващите стъпки ❤Ето го и мястото,снимката е стара,сега е по-различно-с една обща шатра,но гледката си е същата ❤

А, кое е това място?

# 275
Официално мога да се похваля 😊❤❤ Имаме си място,което отговаря точно на това,което си представяхме..далеч от шумния град,хотелите и мнгото хора,сред природата ❤ Не е на морето,но морето си го виждаме всеки ден от балкона,ще го преживеем 😀 И датата е 26.08.2018 ❤ Стана случайно..ние решихме да не избираме конкретно дата и така се получи.Аз имам рожден ден на 26.07. и имен ден на 26.08 ,винаги с числото 6 си ми е вървяло..А подписахме договора днес-28.10-рожденния ден на бъдещият ми съпруг ❤ Хаха даже ни подсетиха,че без да искаме пак уцелихме така актуалната 8ца (безкрайност) 2+6=8 ,8 месец ,2018 година 😅 Абе луд ден,но съм много щастлива и вече спокойно мога да продължавам със следващите стъпки ❤Ето го и мястото,снимката е стара,сега е по-различно-с една обща шатра,но гледката си е същата ❤

А, кое е това място?

Ами малко е далеч от Варна.Близо 80км,на язовир Цонево е 😊 Но отговаря на всичко,което искахме,като цените са 45-50-55 лв,може да се внесе ракия и като дало условията ни допаднаха.Иначе в града всичко,което харесахме беше с куверт 80+... Simple Smile

# 276
  • Варна
Много е хубаво мястото,точно от там се връщам във връзка с друго мероприятие лятото.

# 277
Момичета, случайно попаднах на "ателие за сватбени аксесоари НЕМЕЗИДА" в Асеновград. Всичко за сватбата, което ме интересува го имат. Много се изкефих Laughing Притеснява ме единствено, ще всичко е он лайн. Въпроса ми е, някой случайно да е поръчвал от тях? Страх ме е да не излезе, някой фалшив сайт, да остана с пръст в уста.
Благодаря bouquet

# 278
  • София
Аз поръчвах доста неща от там, не е имало проблеми.

# 279
Нашето видео плюс фото излизат малко над 4000 лева. И пак съм се ограничавала, за да не стигне 5 хиляди.

А за бюджета. Мислих я една сума, а вече е с 50% отгоре.  #Crazy newsm78

# 280
Записвам се да ви следя, че и на мен ми предстои сватба догодина. Датата още не сме определили, но е хубаво да започнем с някои приготовления в скоро време. Не съм изчела цялата тема, но считам, че в този подфорум бихме могли да си бъдем полезни една на друга.  Ако има и други бъдещи младоженки от Стара Загора, ще се радвам да обменяме информация bouquet

# 281
  • София
Леле, доста пари са това. На нас 4000 лв ни бяха около 40 % от цялата сватба. : D

# 282
Леле, доста пари са това. На нас 4000 лв ни бяха около 40 % от цялата сватба. : D
Това в кой град и колко човека?Ние за сега се надяваме 10-15 даже 15 ми се струва много ...

# 283
Не знам дали видеото и фотото се влияят от броя на гостите. По-важно е времето, през което ще бъдат ангажирани и начина на заснимане ( допълнителни фотографи, режисури разни итн.)
Но 4 хилки и на мен ми се виждат много и за 100, и за 10 гости.

Патенце, след като гостите ви ще са 15-тина души, откъм храна и куверти ще ви излезе далеч по-малко от 4000 лв, мисля. Особено, ако не сте от голям град. Но пак зависи какъв ресторант сте си избрали.

Последна редакция: пн, 30 окт 2017, 15:07 от Анонимен

# 284
  • София
Това в кой град и колко човека?Ние за сега се надяваме 10-15 даже 15 ми се струва много ...

Пловдив, между 10000 и 11000 ни излезе всичко.

Общи условия

Активация на акаунт