Сватба 2018 - II-ра част

• 52 274
  • 730
  •   1
Отговори
# 255
Евентуално,ако сме приключили до 13 число пускам на 14 отпуската Grinning

Отговора по запитването ми за роклята,която си харесох. Мисля да се пробвам да ми я ушият евентуално. Такива кристали и тем подобни специални платове не ми трябват,просто модела ме грабна.

Здравейте!

Роклята на която сте спрели е нашият бестселър за 2017г. Тя е тип принцеса /бална рокля/ със сърцевидно деколте от италиански сатен и фин тюл, с удължена линия до паднала талия.   В долната част роклята е изработена от множество пластове тюл за обем, сатен, органза и фин тюл с прекрасна апликация от кристали Сваровски, маниста, паети и перли пришити върху нежна италианска дантела. . Гърба е тип корсет със сатенена пандела. Завършека на роклята е болеро с голи рамене и дълги ръкави, отново с дантела пришита върху фин тюл, със сатенени копчета на гърба.Този модел в момента е наличен. Доставката от Англия на избраната рокля отнема около 12 седмици.

Цената на тази рокля с болерото е 2 800,00лв.

Последна редакция: пт, 27 окт 2017, 16:03 от ins_94

# 256

Ние изобщо не тръгнахме с избрана дата, а с избран ресторант. По него решихме коя ще е датата... Simple Smile

Нашият годеж беше на 12.05.2017 догодина се пада събота но се пада пък да съм в цикъл Grinning на същата дата,на 05.05.18 пък имам рожден ден,на 26.05.18 зълва ми има рожден ден и остана 19.05.18 тъй като и моята работа е като счетоводител и работата основната я приключваме до 15 число.Много фактори,но пък си я харесвам датата чувствам,че е нашата дата Heart Eyes

И аз съм счетоводител и нашата сватба е на 19.05.2018, защото исках да е след 14-ти. Grinning
[/quote]
Извън темата е, но ви разбирам. Ние сме няколко прителски семейства, в 4 от които дамите са счетоводителки. Е, познайте по кое време от месеца си организираме сбирки, почивки, екскурзии и т.н.?!! Винаги е след 15 число!😀
И да добавя нещо, което може да е полезно за булките, които ще се спрат на ресторант Сердика за сватбата си. В момента съм на един правен семинар в сградата на Съюза на юристите, ул. Пиротска, гр. София.В същата сграда е и въпросният ресторант Сердика  http://www.restorantserdika.com/
Самият ресторант не е лош, но ми се вижда много тъмен. Проблемите обаче са други. Стара сграда с неприветливо фоае, стълбище/вито, стръмно и тясно/. Асансьор само за двама души/. Няма нито едно място за паркиране и предполагам, че има ограничение за силата на музиката след 22 часа, т.к. сградата е между други сгради. Лично на мен не ми харесва.

Последна редакция: пт, 27 окт 2017, 16:25 от fatalina

# 257
  • София
2 дни отпуск за сватбата имате по закон.  Simple Smile

# 258
Момичета, много съм щастлива! Вече си имаме и църква! Сега започваме с поканите нищо, че е рано (сватбата е юли). Решили сме коледните подаръци за семействата ни да са поканите, тъй като на никой не сме споделяли, че организираме сватба. Simple Smile Дано има момент на изненада Grinning

# 259
За счетоводителите - на мъжът ми му е трудно да приеме, че трябва да се съобразява кога да ходи на почивка Grinning
Не знаех, че ни се полага отпуска за сватбата, но аз мисля, като наближи, да видя какво ще е положението на работа и тогава ще преценя колко дни да си пусна около датата, но мисля поне 1-2 дни преди 19-ти да почивам за финалните уточнения.
Това, че новината за сватбата ще е коледен подарък, смятам, че е много готино, със сигурност ще се изненадат и винаги ще го помнят. Много хубаво сте го измислили.
Нашата сватба като е Май месец, аз мисля след Нова година да поръчам поканите и да започна да ги раздавам.
Засега съм направила на повечето гости тейбъл картичките. Ще ви покажа една примерна. Simple Smile Ще ги разпечатам на картон и ще ги прегъна на 2 и смятам, че ще стане добре.

Скрит текст:

# 260
  • Dobric, Dobrich, Bulgaria
Нашият фотограф е 700 лв., а видеото- 800 лв., с вкл. дрон. Докато събирах оферти двама фотографи ми казаха 1200 лв, като на единият му беше “икономичен” пакет. За сравнение оркестъра взима 1000 лв. за 6 човека с вкл. ДЖ.
Аз вече придобивам ясна представа и нямам търпение да ми пристигнат нещата от Китай. Същевременно трябва да организирам първия рожден ден на дъщеря ни. Иначе поканите ни ще са такъв тип, аз ще ги правя, както всичко останало.

# 261
Аз поканите няма да мога да ги направя сама, но и те са в такъв стил.
На мен ми е много трудно да открия жива музика за вземане на кумове и булка. Защо така в интернет на нищо не попадам... сигурно не съм търсила достатъчно упорито.

# 262
На мен не ми ги дадоха, а съм на държавна работа. Simple Smile

# 263
  • София
На мен не ми ги дадоха, а съм на държавна работа. Simple Smile

A ти поиска ли ги? Не мисля, че имат право да отказват, много кофти.

# 264
Сеа, разбира се, че ги поисках. Отказаха ми ги. Simple Smile

# 265
  • София
Отпуск за изпълнение на граждански, обществени и други задължения (Загл. изм. - ДВ, бр. 52 от 2004 г., в сила от 01.08.2004 г.)

Чл. 157. (1) (Изм. - ДВ, бр. 100 от 1992 г.) Работодателят е длъжен да освобождава от работа работника или служителя:
1. при встъпване в брак - 2 работни дни;

Алиса, отказът им е бил абсолютно незаконен.

# 266
Сеа, наясно съм, но нямаше какво да направя. За едни два дни отпуск не мога да си позволя да водя дела с работодателя. Това е положението. Възмутих се и дотам.

# 267
  • София
Разбирам те Алиса, просто много ме ядосват такива несправедливости. Grinning

# 268
Момичета, вижте на какво попаднах току що. Някои от вас вече може да са ги виждали, но аз не бях и ми стана интересно Simple Smile

https://darvart.com/kategorii/darveni-papionki/

# 269
Официално мога да се похваля 😊❤❤ Имаме си място,което отговаря точно на това,което си представяхме..далеч от шумния град,хотелите и мнгото хора,сред природата ❤ Не е на морето,но морето си го виждаме всеки ден от балкона,ще го преживеем 😀 И датата е 26.08.2018 ❤ Стана случайно..ние решихме да не избираме конкретно дата и така се получи.Аз имам рожден ден на 26.07. и имен ден на 26.08 ,винаги с числото 6 си ми е вървяло..А подписахме договора днес-28.10-рожденния ден на бъдещият ми съпруг ❤ Хаха даже ни подсетиха,че без да искаме пак уцелихме така актуалната 8ца (безкрайност) 2+6=8 ,8 месец ,2018 година 😅 Абе луд ден,но съм много щастлива и вече спокойно мога да продължавам със следващите стъпки ❤Ето го и мястото,снимката е стара,сега е по-различно-с една обща шатра,но гледката си е същата ❤

Общи условия

Активация на акаунт