Сватба 2018 - II-ра част

• 52 289
  • 730
  •   1
Отговори
# 240
Какви ще са ти цветята за букета? И какво мислите за украсата на колата
Аз много харесвам това https://www.facebook.com/833451443398417/photos/a.85667574774265 … ype=3&theater
А защо предпочитате да хвърляте изкуствен букет?

# 241
Ако искате качество на фото и видео услугите, палщате повече, за мен всичко, което е под 1000 лв на фото и видео отделно не става. Разглеждала съм работата на адски много фото и видео оператори. Разбира се в малкия град е много по-евтино. Аз лично държа на фото и видео, защото само това остава след сватбата. Не съм склонна да давам 2000 лв и повече за украсата, която отива в коша на др. ден. Но това е лично мое мнение, не ангажирам никого Simple Smile всеки сам си решава

# 242
Нашето видео трябваше да е 1000лв. и нагоре просто оператора ни е познат за това ни е 600. Така че всеки си избира по качество и по това което може да отдели като пари за тази услуга

# 243
  • София, България
Аз също мисля да хвърлям изкуствен. Даже съм си харесала един от Алиекспрес. Ще видим дали ще се спра на него Simple Smile Единствените естествени цветя ще са моят букет и украсата на колата. Не съм решила каква искам да е тя все още. Честно казано харесвам хубавите големи украси на коли! Отдалеч да се вижда, че това са младоженци! Grinning Но като се познавам, само ги харесвам, а накрая ще е нещо семпло.
Предложете място в София, на което изработват украсите за коли или може би фейсбук станица, в която има повече снимки?  Споделената от Ерос е много хубава!

За Фото... никой не гарантира, че ако един фотограф ти вземе 1500 лв за 5 часа, то той ще се справи перфектно. А и е въпрос на предпочитания. Аз примерно не харесвам Арт фотографията и прекалената обработка на снимки. Предпочитам естествените снимки и от един разбиращ от тази работа човек и добър апарат, могат да се получат много стойностни снимки.

Ние изобщо не тръгнахме с избрана дата, а с избран ресторант. По него решихме коя ще е датата... Simple Smile

# 244

Ние изобщо не тръгнахме с избрана дата, а с избран ресторант. По него решихме коя ще е датата... Simple Smile
[/quote]

Нашият годеж беше на 12.05.2017 догодина се пада събота но се пада пък да съм в цикъл Grinning на същата дата,на 05.05.18 пък имам рожден ден,на 26.05.18 зълва ми има рожден ден и остана 19.05.18 тъй като и моята работа е като счетоводител и работата основната я приключваме до 15 число.Много фактори,но пък си я харесвам датата чувствам,че е нашата дата Heart Eyes

# 245
  • София
Да си призная на мен не ми допада хвърлянето на изкуствен букет. Досега съм била само на една сватба с такъв букет и не знаех, че е толкова  разпространено.
От сватбата ми съм  доволна общо взето от почти всички решения, освен от изобора на видео. Доверих се на фотографа и сгреших. Не е добре направено, не го харесвам. И с дисковете имаше проблеми. Не смятам да му споменавам името, но ако видя някоя от вас да се насочва към него веднага ще кажа. Grinning Всъщност на сватбата дойде синът на видеооператора, с който се бяхме разбрали , може би заради това се получи така не знам.( той също работи това) Иначе ни беше 600 лв за Пловдив, но това беше с отстъпка, понеже фотографът ни беше познат.

# 246
Не искам да разубеждавам никой относно изборът на фото и видео. Един държи на много професионални снимки и кадри, друг иска просто да има мили запечатани спомени. Искам само да споделя личният си опит, който показва, че едва първите няколко месеца се случи да си разглеждам/е албумът със снимки/тогава нямаше видео/. В следващите години никой не се сещаше за това. Едва сега моите деца вече на по 30 г. се сетиха да погледнат някоя и друга снимка Същото се случва и със снимките и видеата от аб. балове на синовете ми. В тази връзка не виждам особен смисъл да се наемат чак пък толкоз големи специалисти в сферата на фотографията и операторското майсторство. Все па не снимаме пълнометражен филм за представянето му в Кан, нито пък публикуването на снимките на корицата на някое списание за сватби. Ако някой има такива намерения, то тогава идеята е добра. Също не ми се вижда добра идея да се хвърлят особено големи средства за тези услуги/не че 1500 лв. са малко пари, но на фона на 3000 в рамките на гр. София!!/.

# 247
Моето фото и видео струваха общо 1150 лв. за гр. София, вкл. и дрон. За цената мога да кажа, че съм доволна и от двете. Останаха ни прекрасни снимки за спомен, а аз съм претенциозна. Видеото не е зашеметяващо произведение на изкуството, а по-скоро документално показва събитията от деня с най-важните моменти и музикална прелюдия между тях, като са преплетени и доста оригинални идеи. Като цяло сме удовлетворени. Ако бяхме дали 5000, сигурно щяхме да сме още по-доволни😁😁😁, но не смятам, че е нужно чак толкова.

# 248
  • United Kingdom
Записвам се да ви следя момичета! На мен ми предстой сватба, все още не сме решили кога ще се състой, най-вероятно 2019та ще е!

# 249
  • София
Да се похваля! Харесах си покани и текст! Цената е 2.00 лв., като ми обещаха да променят розичката, сърчицата и дантелката, за да са в сватбените цветове. Ще направят мостри и ще ми пратят. Супер доволна съм, старата, която бях харесала беше 5.60 😣

# 250
Здравейте.

Алиса_в_страната_на_чудесата, ДЖ-я е от Русе - ДЖ Данчо.
sea.sea - не очаквам да си откаже ангажимента, но това което ми каза, че ще води дадената сватба с друг колега, който има повече опит е подобен тип сватби(турска) и говори езика. Обмисля дали не може да го остави сам - това е. Ако каже, че не може ще търся друг, но се надявам да имам късмет.

TsvetiB, сватбата ще е в хотел Елена на Златни пясъци.

# 251
  • София
Здравейте.

Алиса_в_страната_на_чудесата, ДЖ-я е от Русе - ДЖ Данчо.
sea.sea - не очаквам да си откаже ангажимента, но това което ми каза, че ще води дадената сватба с друг колега, който има повече опит е подобен тип сватби(турска) и говори езика. Обмисля дали не може да го остави сам - това е. Ако каже, че не може ще търся друг, но се надявам да имам късмет.

TsvetiB, сватбата ще е в хотел Елена на Златни пясъци.

Значи има шанс, успех.

# 252

Нашият годеж беше на 12.05.2017 догодина се пада събота но се пада пък да съм в цикъл Grinning на същата дата,на 05.05.18 пък имам рожден ден,на 26.05.18 зълва ми има рожден ден и остана 19.05.18 тъй като и моята работа е като счетоводител и работата основната я приключваме до 15 число.Много фактори,но пък си я харесвам датата чувствам,че е нашата дата Heart Eyes

И аз съм счетоводител и нашата сватба е на 19.05.2018, защото исках да е след 14-ти. Grinning

Последна редакция: пт, 27 окт 2017, 18:16 от Sunflower92

# 253
[/img]

И аз съм счетоводител и нашата сватба е на 19.05.2018, защото исках да е след 14-ти. Grinning
[/quote]

Съдба Blush Аз си харесах рокля,но май е доста скъпичка от Love Bridal .Останаха ми очите Heart EyesHeart EyesHeart EyesHeart EyesHeart EyesHeart EyesHeart Eyes

# 254
Е, не смятате ли да си "починете" малко преди сватбите? Ще работят до сряда и след 2 дена сватба Grinning
Аз смятам моите да го поизпотя малко - така или иначе ще имам 30 дена отпуска за годината и знам, че се полагат някакви дни по закон, когато сключваш брак.

Общи условия

Активация на акаунт